Alle bilder (3)

Bjerkebakken 62, B1, Oslo

RØA/ BOGSTAD – 4 lekre og velutstyrte rekkehus under oppføring. Meget barnevennlig og solrik beliggenhet tilgrensende friareal. Ingen trafikk. Garasjer. Ildsteder. Moderne standard.

Gi bud Bestill prospekt
Solgt
Prisantydning
9 200 000,-
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
9 200 000,-
Omkostninger
63 722,-
Antall soverom
3
Bruksareal
109 m2
Adresse
Bjerkebakken 62, B1
0757 Oslo
Byggeår
2017
Gårds- og bruksnummer
27 / 960

Meglere

Partner/Megler MNEF
Partner/Megler MNEF
92 05 99 82
mbe@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Det er foreløpig ikke fastsatt faste løpende kostnader da sameiet enda ikke er opprettet.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Beskrivelse av prosjektet

På eiendommen i Bjerkebakken 62/62A skal det oppføres et rekkehus med 3 boenheter nederst mot friområdet (hus B), og det skal tilbygges en rekkehusenhet inntil det som i dag er en eksistererende vertikaldelt  tomannsbolig som står på eiendommen (hus A). Boligene vil få en arealeffektiv planløsning, moderne arkitektonisk utrykk, og funksjonelle løsninger. Prosjektet er tegnet av Strand og Løken Arkitekter.
Eiendommen består av 2 tomter, som etter utbygging vil bestå av 3 rekkehusenheter på hver tomt, totalt 6 eierseksjoner fordelt på 2 tomter.
Hver seksjon får enerett til bruk av areal rundt egen bolig iht. sameiets vedtekter og vedlagte utomhusplan. Vedlikehold av veiareal på begge tomter og vedlikehold av kommunale grøftetraseer for strøm, vann og avløp er et felles ansvar for alle 6 eierseksjoner.
Oppstart/ ferdigstillelse: Det tas sikte på fysisk oppstart av grunnarbeider i 2. kvartal 2017. Byggetiden er forventet å være cirka 10 måneder fra fysisk oppstart av grunnarbeider.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Høydepunkter

– Meget attraktivt, solrikt og barnevennlig boligområde
– Ingen trafikkstøy – eiendommen ligger godt tilbaketrukket fra Bjerkebakken
– Tomten ligger tilgrensende friareal
– Naturskjønn beliggenhet med et mangfold av tur- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter.
– Lysakerelven rett utenfor døren
– Golf på Bogstad golfbane i umiddelbar nærhet
– Nytt enderekkehus oppført etter TEK-10
– Energieffektiv bolig med et godt inneklima
– Solrik balkong, terrasse og have
– Romslig privat havedel iht. utomhusplan/vedtekter
– Gode lysforhold. Store vindusflater mot øst, vest og nord.
– Bad/wc + gjeste wc
– Fritt utsyn til Bærumsmarka i vest og Holmenkollåsen i øst
– Garasje med 2 p-plasser rett under seksjonen
– Overtakelse estimert til 2. kvartal 2018

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, veletablert og rolig boligområde på Bogstad/Røa tilgrensende store grøntarealer. Gangavstand til Bogstadvannet og Lysakerelven. Kort vei til Bogstad badeplass og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med café og diverse aktiviteter for barn. Bogstad golfbane og Bogstad vinterpark i umiddelbar nærhet.
Frisk luft, idyllisk og særdeles barnevennlig i naturskjønne omgivelser og et hyggelig bomiljø. Gangavstand til flere barnehager og skoler i de fleste alderstrinn, samt dagligvarebutikker som Joker i umiddelbar nærhet (krysset Bjerkebakken og Ekraveien), samt Kiwi Bogstad (søndagsåpent). Kort vei til Røa Senter med et godt utvalg av butikker og de fleste servicefasiliteter.
Området er etterspurt spesielt for barnefamilier med et stort utvalg av rekreasjon- og fritidstilbud. Tur-/sykkel- og skimulighetene i nærområdet er enestående med både Bogstad, Tryvann/Nordmarka, Sørkedalen og Bærumsmarka i nærheten. Lysløype fra Statoil på Bogstad. Wyllerløypa/Tryvann alpinbakker kun 10 min. unna med bil. Kort vei til Fossum idrettsanlegg i Bærum. Bademuligheter i Bogstadvannet, Strømsdammen og Østernvann/Abbortjern i Bærumsmarka. Svømmehall ved T-banestasjonen på Røa (Sats/Elixia). Få minutters gange til skøytebane på Bogstad. I tillegg er det kun et par hundre meter til Bogstad Golfklubb. Det er også kort vei til populære golfbaner ved Grini og på Haga. 
Nærmeste offentlig kommunikasjon er i Ankerveien. For øvrig er det få minutters gange til Ekraveien T-banestasjon (linje 2) hvor det tar ca. 12 minutter til Majorstuen. Det er også kort vei til bussholdeplass i Sørkedalsveien, buss 32 (Voksen skog) og buss 41 (Sørkedalen). Buss 45 går fra Olaf Bulls vei til Majorstuen på ca. 15 minutter.
Boligen sogner til Bogstad Barneskole som avgir elever til Hovseter ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Persbråten.

Innhold

HUS B1:
1.etg.: BRA utgjør 54,5 m2 som omfattes av entré, wc, trappegang, stue, kjøkken og innvendig bod.
2.etg.: BRA utgjør 54,5 m2 som omfattes av 3 soverom, baderom og mellomgang/loftstue. Utgang til vestvendt balkong fra hovedsoverom.
U.etg.: BRA utgjør ca. 39 m2 som omfattes av bod og garasje med plass for 2 biler etter hverandre.
Totalt: BRA 109 m2 + ca. 39 m2 garasje og bod i u.etg.

Standard

Det er lagt vekt på et moderne og stilrent utrykk på overflater, innredninger og utstyr. Boligen – enderekkehus – blir meget arealeffektiv og med store glassflater mot øst, vest og nord. Gode lysforhold samt ingen gjenboere i vest. Meget hyggelig og fritt utsyn mot friareal/ Bærumsmarka. Flott og solrik – vestvendt – balkong med nydelig utsyn fra hovedsoverom, samt utgang til vestvendt terrasse og have fra stue. Utover standard leveranse vil det være mulig med en rekke tilvalg og individuelle tilpassninger. Se selgers "leveransebeskrivelse" for detaljer i teknisk standard, finish og mulighetsrom.
Vegger og himlinger vil leveres glatte og i lyse farver. Stedvis downlights i himling. Gulv vil leveres med 3-stavs eikeparkett fra kvalitetsleverandøren Boen eller tilsvarende.
Kjøkkeninnredning leveres fra JKE eller Sigdal. Hvitevarer medfølger ikke, men leveres mot tillegg. Kjøkkeninnredning er kostnadsberegnet til veiledende utsalgspris kr. 75.000 inkl. mva. og montering. Det presiseres at forslag til kjøkkenløsning som fremgår av plantegningene for boenhetene kun er ment som en illustrasjon. Vann- og avløp vil bli plassert iht salgstegningene.
Baderomsinnredning leveres fra JKE eller Sigdal. Det leveres kun vask til WC-rom. WC-rom er ikke et våtrom. Baderomsinnredning (inkl. servant, speil med lys) er kostnadsberegnet til veiledende utsalgspris kr. 10.000 inkl. mva. og montering pr bad. Det leveres/monteres vegghengt klosett i alle bad/wc.
Garderobeskap leveres som enkel type hvit glatt fra JKE eller Sigdal. Det leveres skap tilsvarende 1 meter per sengeplass, Det presiseres at forslag til øvrige garderober/skap som fremgår av plantegninger kun er ment som illustrasjoner og inkluderes ikke i standard leveranse. Garderobeinnredning er kostnadsberegnet til veiledende utsalgspris kr. 12.500 inkl. mva. og montering.
Felles for kjøkken, baderomsinnredning og garderober:
Samlet beløp/verdi til disse tre leveransene utgjør en "helhet" og kan forskyves. Det er ikke adgang til å trekke ut leveransen til kjøkken- og baderomsinnredning da det vil innebære vesentlige ulemper i forhold til produksjonen noe kjøper har akseptert ved inngåelse av avtalen. Leveransen av kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderober skal leveres av en og samme leverandør, dvs. enten fra JKE eller Sigdal.  
Boligen leveres med frittstående peisovn type Curve 100S med tilhørende stålpipe.
Innvendige trapper leveres av Trapperingen modell SALVI (eller tilsvarende kvalitet fra annen leverandør). Trinn leveres i furu med eiketonet beis, og håndløper, vanger og rekkverk i hvit malt furu. Det er lukkede trinn fra underetasjen til 1.etasje, og åpne trinn fra 1.etasje til 2.etasje.
Overflater i våtrom:
Vegger og gulv i baderom – det leveres fliser (20 x 20 cm) av normal god kvalitet på baderom. Ved valg av annen flistype enn standard leveranse hos vår fliseleverandør, f. eks. 30 x 60 cm, gis det et fradrag i materialkostnad på kr 150,- pr kvm inkl. mva. Dersom nye fliser krever mer arbeid (som for eks. større eller mindre fliser) må det også betales for økt arbeidskostnad. Det er ikke adgang til valg av fliser fra andre enn selgers flisleverandør.           
Gulv i wc-rom leveres med 20×20 cm fliser av samme kvalitet som omtalt under baderom.
Elektro generelt:
Det leveres som skjult anlegg med innfelt materiell der det bygningsteknisk er mulig.
Boligen leveres med balansert ventilasjon.
Det bemerkes at boligene i hus B vil ha mye ekstra bruksareal i kjeller tilknyttet garasjen. Det er plass til å parkere 2 biler etterhverandre, alternativt 1 bil og mye god lagringsplass.
Se prospekt/ "leveransebeskrivelse" for ytterligere beskrivelse/ mer info.

Byggemåte

Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i TEK-10 byggeforskrifter revidert 24.6.2015, som er forskrifter gitt i medhold av Plan og Bygningsloven.
Yttervegger under, og delvis over, terreng utføres i sprøytebetong/betong/Leca.
Yttervegger: Yttervegger over terreng leveres som isolerte vegger med panel/kledning med en blanding av stående og liggende kledning. Panel leveres grunnet fra fabrikk.
Vinduer og ytterdører: Vinduer med malte trekarmer (fra fabrikk) med gjennomsnittlig u-verdi ca 1,2. Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer. Ytterdør leveres fra Bygg 1, ytterdør av kvalitet Sola, hvit eller tilsvarende kvalitet fra annen leverandør, med FG (forsikringsgodkjent) låsesystem. Dørvridere leveres i børstet stål.
Gulv, etasjeskiller: Gulv på grunn utføres i betong. Etasjeskillere over sokkeletasje utføres i trebjelkelag med overliggende spon og underliggende himling av gips. Evt. underliggende bjelker og tekniske føringslinjer vil for det meste bli innkasset/lagt i nedforet himling. Etasjeskiller over felles carport for A1-A3, blir antakelig utført i leca/Siporex eller tilsvarende kvalitet.
Tak: Takkonstruksjoner utføres i tre, med isolasjon og tekking med takpapp.
Trapper og terrasser: Utvendig. Boligene har balkonger i henhold til tegning, som leveres med tremmegulv og rekkverk i glass og stål. Utvendige plattinger er ikke inkludert. Utvendige trapper til kjeller leveres enten i betong eller tre (valgt av entreprenør) med rekkverk i trematerialer/mur.   
Ventilasjon: Boligen leveres med balansert ventilasjon.

Bebyggelse

Hovedsaklig småhusbebyggelse fra etterkrigstiden.

Tomt

Eiet tomt: kvm. Tomten ligger idyllisk til i et rolig og solrikt område, direkte tilgrensende friareal. Tomten skal ferdig opparbeidet fremstå som en grønn og pen tomt. Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhusarealene kan ha en senere ferdigstillelse enn selve boligen.
Det legges ferdigplen på deler av hagearealene, men ikke på områder hvor helning er mer enn ca. 30 grader, eller steder hvor det vil være lite sol.
Felles gangveier gruses og bilveier asfalteres.

Parkering

Romslige garasjer til de 3 enhetene i hus B.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i våtrom.

Skoler

Bogstad skole, 1-7 klasse, 0.6 km
Hovseter skole, 8-10 klasse, 3 km
Persbråten videregående skole, 2.5 km
Eikeli videregående skole, 6.2 km
Mølleplassen spesialbarnehage, 1-6 år, 0.6 km
Montesorri barnehage, Solsikken knerten, 1,5-3 år, 0.6 km
Mølleplassen barnehage, 2-6 år, 0.6 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.