Alle bilder (19)

Bygg 01 – Haslevangen 18, leilighet G505, Oslo

HASLE – Bygg 01/Vinslottet – Lys og luftig 3-roms leilighet med vestvendt balkong og garasje under oppføring – Ferdig 1. halvår 2020 – Salg av kontraktposisjon

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
5 600 000,-
Primærrom
59 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
5 600 000,-
Omkostninger
147 722,-
Antall soverom
2
Primærrom
59 m2
Bruttoareal
59 m2
Tomt
12000 m2
Adresse
Bygg 01 - Haslevangen 18, leilighet G505
0579 Oslo
Etasje
5
Byggeår
2020
Gårds- og bruksnummer
124 / 235

Meglere

Partner / Eiendomsmegler MNEF
93 65 07 81
ta@sem-johnsen.no
Partner / Eiendomsmegler MNEF
92 44 98 42
tfh@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse/innflytting vil være første halvår 2020. Se forøvrig punktene overtagelse og forbehold i salgsoppgaven.

Felleskostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 35,- til kr. 42,- pr. kvm. bra/mnd, dog minimum kr 1.800,- pr mnd. Utgifter til TV-abonnement og bredbånd vil komme i tillegg.
Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til oppvarming og varmtvann, vil bli fordelt iht. forbruk ved installasjon av forbruksmåler i hver enkelt leilighet.
Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.
Det er etablert et samarbeid innenfor Hasle Linje (eksklusive Krydderhagen) som alle sameier skal tilknyttes, og som har ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealer og felles infrastruktur mellom eiendommene på Hasle Linje (felles veier, gatetun, parker, infrastruktur m.v.).
Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt. Satsen for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Høydepunkter

Bygg01 – Vinslottet på Hasle, er et helt spesielt leilighetsprosjekt, hvor Vinmonopolets gamle lokaler skal transformeres til butikker, cafèer og ikke minst ca. 223 unike leiligheter, mange med industrielt "look". Eiendommen ligger på Hasle i Oslo kommune. De fleste leiligheter har enten balkong, takterrasse eller markterrasse. Uteplassene og balkongene er romslige.
Bygg 01 – kort fortalt:
– Ferdigstillelse i begynnelsen av 2020
– Velegnet til utleie og som pendlerleilighet.
– Balkong.
– Garasje.
– Heis.
– Solrik beliggenhet.
– Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal.
– Integrert hvitevarepakke fra Siemens inkludert.
– Vannbåren varme.
– Balansert ventilasjonsanlegg.
– Enstavs parkett i alle rom.
– Sentral og attraktiv beliggenhet.

Beliggenhet

Bygg 01 Vinslottet, er en del av Hasle Linje, et nytt bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern. Her blir det et spennende område med boliger, næringsbygg, matbutikk, kafeer og en rekke andre servicetilbud.
Hasle tilhører bydel Grünerløkka hvor store deler av områdets tidligere næringsvirksomhet er i ferd med å bli transformert til boliger.
I Bygg 01 bor man sentralt med alt man trenger i umiddelbar nærhet og gode kollektivtilbud. Hasle stasjon ligger en kort spasertur unna. Stasjonen er et viktig kollektivknutepunkt som ble oppgradert og modernisert til metrostandard i 2009. Fra Hasle er det også gode bussforbindelser i alle retninger.

Innhold

5. etg:  primærrom utgjør 59 kvm som omfattes av stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré.

Standard

Leilighetene i Bygg 01 leveres med gode materialvalg.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal. Du kan velge kostnadsfritt mellom to ulike modeller, Sigdal Horisont eller Sigdal Scala som standard. Kjøkken leveres i mørk grå med matt sort laminat benkeplate som standard. Hvitt kjøkken kan leveres med homogen laminat benkeplate. 
Våtrom
Badet får innredning fra Linn Bad Hanna, grå matt eller hvit høyglans, eller tilsvarende fra anerkjent leverandør med heldekkende servant i porselen eller helstøpt, speil og lyslist med stikk.  Det blir vegghengt toalett og dusjhjørne 90 x 90 cm med innfellbare hengslede dører. Videre er det avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.
Vegger
Du kan velge mellom flere forskjellige farger/maling på veggene.
Gulv
Det blir 1-stavs eikeparkett på gulvene i Shade Eik Sandy Grey eller tilsvarende, mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang/entre og bod. Det vil bli anledning til å velge alternatin 1-stavs Eik Robust hvitpigmentert uten tillegg innen fristen. Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i alle rom. Badegulvet leveres med keramiske fliser av typen Koshi 30×30 i mørk grå eller tilsvarende med Mk Koshi 5×5 cm DG, mørk grå mosaikk eller tilsvarende nedfelt i dusjsonen.
Terrasser / Balkonger
Terrasser på plan 2  og takterrasser leveres med tredekke av type Møre Royal eller lignende. Balkongene leveres  med tredekke av samme kvalitet. Balkongrekkverk leveres i klart glass med en gitt andel stålspiler. Der det er skillevegger mellom balkonger / terrasser leveres disse i glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller med trepanel/trespiler.
Garderobe
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende kombi garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant 2,1 m.
Boder
I tillegg til evt. bod eller skapplass i leiligheten, får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles bodanlegg i parkeringskjeller.
Ventilasjon og lufting
Leilighetene leveres med ett ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hver leilighet.

Tomt

Eiet tomt: ca. 12000 kvm.

Parkering

Det medfølger bruksrett til en parkeringsplass med el-kontakt i felles eksisterende kjeller under bygget. Boligparkeringen vil kunne ha felles adkomst gjennom to kulverter og være en del av et større parkeringsanlegg som også omfatter p-plasser for service, handel og næring.
Sykkelparkering
Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, i hovedsak tilknyttet p-kjelleren.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmt tappevann dekkes ved tilkopling til fjernvarmenett i kundesentral plassert i kjeller på kafebygget i Bøkkerveien. Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bod.

Sameiet

Leilighetene/ eierseksjonene i hele Hasle Linje bygg 01 vil tilhøre ett eller flere sameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil da ha tilgang til felles ute- og oppholdsareal. Sameiet vil delta i et fellessameie eller være en del av samme sameie som næringsdelen av prosjektet. Boliger og næring vil så langt det er mulig, forsøkes organisert som separate sameier. Fellessameiet skal ha til formål å koordinere nødvendige vedlikeholds- og driftsoppgaver som berører både bolig og næring, herunder offentlige og private serviceavtaler sameiet må inngå. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22
Andre forhold
Tilvalg:
Innenfor gitte rammer og tidsfrister, og mot et tillegg i pris vil det være mulig å skreddersy sitt eget preg på leiligheten utover de valgmulighetene salgsprospektet gir uten pristillegg. Det vil bli gjennomført personlige endringsmøter. etter at byggingen har startet tar vi forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da byggingen kan ha kommet for langt. det kan ikke gjøres endringer på byggets fasade, vinduer, utv. dører, balkonger eller fellesarealer. Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, vann og avløp. det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet ved kjøp av tilleggstjenester/endringer.
Garanti
Det er stillet garanti fra utbygger/selger 1 denne vil bli transporter til endelig kjøper. Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom utbygger/selger 1 og Kjøper 1 iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Det vil ikke bli stillet ytterligere garanti fra selger i dette ledd for kjøpesum på kontraktsposisjonen. Garanti etter §47 forutsettes stilt om utbygger/selger 1 ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Entreprenør
Solid Entreprenør AS er valgt som entreprenør for prosjektet.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
10 prosent av kjøpesummen for boligen, kr 538 300,-, kjøpesummen for kontraktposisjonen kr 217 000,- ved kjøp til prisantydning og transportgebyr til utbygger kr 100 000,-, tilsammen kr 855 300,- innbetales til meglers klientkonto ved signering av nærværende kontrakt.
Innbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
Selger (Kjøper 1) av kontraktposisjonen har allerede innbetalt forskuddet på 10 prosent av kjøpesummen iht. kjøpekontrakten for boligen.
Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.
Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr. 4 844 700,- samt resterende omkostninger kr. 141 222,- og eventuelle tilvalgs-/ endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse av boligen.
Kjøper 2 er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/ endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. bustadoppføringslova § 12.
Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova § 47.
Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.
Lovverk
Kjøp av kontraktposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven.
Rettsvern for kontraktposisjonen sikres ved melding til boligselger om salget.
Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jf avhendingslova § 1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og Kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir Kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger.
Dersom Kjøper 2 ikke er forbruker, skal Kjøper 2 betale vederlaget for kontraktposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til Kjøper 1 selv om ikke Kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.
Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan Kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Offentlige godkjenninger

Det foreligger rammetillatelse og igangsettingstillatelse for prosjektet. Byggingen er i full gang og prosjektet er så langt i rute.