Alle bilder (45)

Camilla Colletts vei 7, Oslo

FROGNER/URANIENBORG – Meget tiltalende, klassisk og lys, gjennomgående selveier med solrik balkong – 3 ildsteder – Nyoppusset i 2016/17 – Soveromsavdeling mot bakgård – 2 delikate bad – Flott gård med forhage – Garasjeleie i nærheten

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
14 500 000,-
Primærrom
146 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
14 500 000,-
Omkostninger
371 442,-
Fellesutgifter
3 166,-
Antall soverom
2
Primærrom
146 m2
Bruksareal
146 m2
Bruttoareal
164 m2
Tomt
798 m2
Adresse
Camilla Colletts vei 7
0257 Oslo
Etasje
4
Byggeår
1887
Gårds- og bruksnummer
213 / 42

Visning

20.08.201714:00-15:00
21.08.201717:00-18:00

Meglere

Megler MNEF
99 16 46 36
lr@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 166 pr Mnd
Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr. 7 707,- jfr. eiendomsskattelisten for 2017 .
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Lekker og innbydende leilighet – til å flytte rett inn i
– Ettertraktet og flott adresse, bak Slottet
– Klassisk vakker gård med forhage
– Svært gjennomført og lekker leilighet oppusset i perioden 2014-2017
– Delikat og smakfullt farge- og materialvalg
– Klassisk med flotte detaljer – stukkatur og rosetter, doble dører, god takhøyde opp mot 3.25 m
– 2 flotte store stuer – en stue med utgang solrik balkong med kveldssol – kakkelovn og vedovn
– Stort spisekjøkken. Ildsted. Meget innbydende innredning. Hvitevarer integrert. Spiskammers
– Fantastisk soveroms avdeling til indre gårdsrom. Utført av Hegard design
– Masterbedroom med plassbygd garderobeløsning og en suite bad
– Svært delikat bad i marmorutførelse med badekar og dusjnisje. Stort vindu med utsikt
– Bad 2 med dusjnisje
– Spesialdesignet innredning i flere rom
– Gjennomgående planløsning, fine store rom
– God atmosfære
– Møbler og innredning kan overtas etter nærmere avtale
– Representativ oppgang
– 2 store boder
– Get kabel-TV
– Felles bakgård med sykkelparkering
– Garasjeleie kan overtas i nærheten – kr 2.499,- pr. mnd.

Beliggenhet

Denne vakre og klassiske bygården fra 1917 har beliggenhet på en av byens beste adresser – bak slottet – på Uranienborg/ Frogner. Camilla Colletts vei er kjent for sin vakre arkitektur og grønne inntrykk med trær og forhager. Her har man umiddelbar tilgang til alle byens fasiliteter. Hyggelige rekreasjonsområder som Uranienborgparken like ved, samt kort vei også til Slottsparken og Frognerparken.
De kjente handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien ligger bare en kort spasertur unna med et stort utvalg av butikker, spisesteder og caféer. Camilla Colletts vei ligger som en forlengelse av Skovveien fra Riddervolds plass. Skovveien har et utvalg av lokale klesforretninger, interiør mm
Området Uranienborg er ellers kjent for sine mange spesialforretninger som Delikatesseforretningen Flaneur og den lokale Mocca kaffebar i Briskebyveien. En sjarmerende, litt tilbaketrukket bydel midt i smørøyet.
Det er ca. 10 min gange Karl Johan og Nationaltheatret, samt ca. 15 min til Aker Brygge.
Gangavstand til bytrikk i Riddervolds gate og buss i Skovveien og Camilla Colletts vei. Ytterligere bussforbindelser fra Solli plass og Bygdøy allé. T-bane, lokaltog og flytog har jevnlige avganger fra Nationaltheatret.
Uranienborg skole like i nærheten, ca. 2 min gange.

Innhold

En meget lekker selveierleilighet med mange fine løsninger og detaljer. Store flotte rom, god takhøyde og fine vindusflater. Høyt over gateplan med fine lysforhold og god atmosfære. Leiligheten er betydelig pusset opp i perioden 2014-2017, og fremstår som meget tiltalende.
Leiligheten ligger i bygningens 4. etg. og inneholder: Hall med garderobeskap, bad/wc, stue med svenskeovn, spisestue med vedovn og utgang til balkong på ca. 2,5 kvm, kjøkken med anretning og ildsted, gang, 2 soverom og bad/wc.
I tillegg disponerer leiligheten 1 loftsbod og 1 kjellerbod

Standard

Svært gjennomført, stilsikker og tidsmessig standard på overflater, innredninger og utstyr – oppusset 2014-2017. Leiligheten har beholdt de klassiske, fine detaljene som stukkatur og rosetter, originale slipte gulv, doble dører og god himlingshøyde.  Flott farge- og materialvalg.   Planløsningen er svært effektiv og god himlingshøyde gir rommene en lys og luftig romfølelse.
Leiligheten byr på lys og flott stue og spisestue som ligger sammenhengende og gir mange innredningsmuligheter. Store fine vindusflater bidrar til lys og god atmosfære. Flott svenskeovn og vedovn i stuene. Utgang til solrik balkong med ettermiddag-/og kveldssol fra spisestuen. Hyggelig utsyn.
I forlengelse av spisestuen finner man et romslig og lekkert kjøkken med hyggelig ildsted. Kjøkkenet er velutstyrt og romslig med integrerte hvitevarer, smarte skuffer, løsninger og detaljer. Innredning fra KVIK med sorte finerte fronter, komposittlaminat benkeplater med underlimt kum. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp (80 cm), dampovn, kaffemaskin, vinskap, 2 kjøleskap og 2 fryseskap. Miele vaskemaskin og tørketrommel i skapinnredning. Anretning/Spiskammers med skapinnredning i tilknytning. Hyggelig spisekrok med vindu og utsikt. Fliser med varmekabler på gulv.
Videre i leiligheten finner du egen soveroms avdeling til indre gårdsrom. Romslig hovedsoverom med nydelig baderom en suite. Påkostet og svært flott med flotte detaljer på materialer og utførelse, av Hegard Design. Møbelsnekret med seng og garderobeinnredning – godt med plass, spennende fargevalg, lekre tepper på gulv, delikat marmorbad – frittstående badekar, dusjnisje med glassdør (vannfallsdusj og hånddusj), servant underlimt på marmor benkeplate med skuffer under, toalett med innebygget sisterne. Naturmarmor på gulv og vegger. Varmekabler på gulv. Store vindusflater med spesialtilpasset vindusskjerming i begge rom. Utsikt. Fint soverom 2 med malte tregulv.  Utgang baktrapp fra hovedsoverom.
Romslig og lekker hall med garderobeskap. Delikat lyst  flislagt bad/wc  i tilknytning. Dusjhjørne med glassdør/glassvegg, servant på skapseksjon og toalett med innebygget sisterne. Vindu. Fliser med varmekabler i hall og bad.
VVS-installasjoner:
Oppgradert røranlegg i tilknytning til badene og kjøkken. Det er opplyst at det er utført rørfornyelse av avløp i gården i 2013 (ny strømpe i soil). Ny innkasset varmtvannsbereder i det ene soverommet (ikke sluk i rommet). Det er i tillegg varmtvannsbereder i skap i dusjbadet (bereder fra 2006). Berederen betjener også kjøkkenet.
Elkraft:
Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer fra senere år. 2 x 50 amp. hovedsikringer.
Trådløs lysstyring i anretning og gang i soveromsfløyen. Ny kurs til det nye badet.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

(Fra takst) Gården er oppført i 1897 med fire etasjer samt delvis utbygd loft og kjeller. Takstmannen er ikke kjent med hvordan bygget er fundamentert, grunnmur i natursten og tegl, flott fasade mot gaten med utsmykninger og spekket tegl, pusset malt tegl mot bakgården, trebjelkelag som etasjeskillere, saltak i trekonstruksjon. Vinduer fra senere år med doble isolerglass (hovedsakelig vendbare vinduer). 2 nye vinduer med isolerglass i det nye badet. Balkong i betongkonstruksjon. Sentralt brannvarslingsanlegg i gården. Fasader og balkonger er pusset opp/oppgradert i 2009/2010. Det er opplyst at det er utført rørfornyelse av avløp i gården i 2013 (ny strømpe i soil). Behov for oppussing av bakoppgangen. Jevnlig vedlikehold av bygningsmassen må påregnes grunnet byggets alder. Se forøvrig vedlagt takstrapport.

Bebyggelse

Uranienborg er et strøk i Bydel Frogner. Boligstrøket består av bygårder, og har lenge vært populært: Det har fin arkitektur, er nærme sentrum, og har lite trafikk. Strøkets hoveddel ligger mellom Holtegata i nordvest, Uranienborgveien i nordøst, Briskebyveien og Riddervoldgate i
sørvest, og Inkognitogata i sørøst. I tillegg er Uranienborg terrasse (som ligger øst for Uranborgveien) med i strøket. Imidlertid regnes ofte hele Inkognitogata og også Inkognito terrasse som en del av strøket. Uranienborg har dermed Briskeby i nord og vest, Homansbyen i
øst, og bak Slottet i sørøst. (fra nabolagsprofil)

Tomt

Fellestomt: 798 kvm.
Forhage og bakgård med noe beplantning og sykkelparkering.

Parkering

Selger leier i dag garasjeplass i Skovveien 35 som er like i nærheten. Kr. 2.499,- inkl. mva pr. mnd. Denne avtalen kan videreføres ny eier om ønskelig. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Camilla Colletts vei.  Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Ildsteder. Varmekabler i éntre, kjøkken og begge bad.
Strømforbruk utgjør ca. 8.000 kwh pr. år
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere. Selger opplyser at de bruker mye ildstedene i leiligheten.
Dagens eier har ikke benyttet seg av ildsted i spisestuen.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Camilla Colletts vei 7. Sameiet består av 12 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22
Kun fysiske personer kan være eiere av en seksjon.
Styret innkaller til dugnad 2 ganger i året.
Det krever styrets godkjennelse ved inngrep i pipestammer og rørstammer.

Skoler

URANIENBORG SKOLE 1-10 KL. 0.3 km
HARTVIG NISSENS SKOLE – 0.4 km
KRISTELIG GYMNASIUM – 0.7 km
Barnehage
LYCÉE FRANCAIS RENÉ CASSIN BARNEHAGE 3-6 ÅR – 0.4 km
URANIENBORG BARNEHAGE 2-5 ÅR – 0.5 km
TREKLANG BARNEHAGE 2-5 ÅR – 0.6 km
(fra nabolagsprofil, se vedlagt)

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.