Alle bilder (39)

Daas gate 5 A, Oslo

BRISKEBY – Klassisk og attraktiv leilighet med god takhøyde og sentral beliggenhet. 2 ildsteder. Rosetter og stukkatur.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
5 500 000,-
Primærrom
70 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
5 500 000,-
Omkostninger
153 482,-
Fellesutgifter
3 966,-
Antall soverom
2
Primærrom
70 m2
Bruksareal
70 m2
Bruttoareal
77 m2
Tomt
462 m2
Adresse
Daas gate 5 A
0259 Oslo
Etasje
3
Byggeår
1891
Gårds- og bruksnummer
213 / 76

Visning

19.11.201714:00-15:00
20.11.201718:00-19:00

Meglere

Eiendomsmegler MNEF
47 40 05 30
eh@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 966 pr Mnd
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Klassisk leilighet med rosetter og stukkatur.
– Mye lys fra store vindusflater.
– God takhøyde i stue – målt til 3 meter.
– Bad fra 2009.
– Nytt tak 2011.
– Gjennomgående leilighet.
– Begrenset innsyn fra naboer.
– 2 peisovner.
– Separat kjøkken.
– 2 boder, én i kjeller på 9 kvm og én i trappeoppgang på 1 kvm.
– Attraktiv beliggenhet på Briskeby med kort vei til dagligvarebutikk, parker, kollektivtilbud og sentrum.
– Sentralt brannvarslingsanlegg i gården.

Beliggenhet

Sentralt beliggende på Briskeby/Frogner, tilbaketrukket og rolig uten innsyn fra naboer. Området har alt et yrende byliv kan by på av fasiliteter i svært kort avstand. Kort vei til shopping i Bogstadveien og Skovveien, dagligvarehandel, vinmonopol og andre servicetilbud. Av offentlig kommunikasjon har man Majorstuenkrysset, Briskeby trikkestopp med linje 19, eller buss 21 fra Riddervolds plass. Gangavstand til Uranienborgparken, Slottsparken og Frognerparken.

Innhold

Velkommen til Daas gate 5 A, en klassisk Frogner-leilighet med rosetter og stukkatur på 70 kvm. Her har man en romslig stue med hyggelig peisovn, to soverom, hvorav hovedsoverommet har peisovn, separat kjøkken og stor kjellerbod. Leiligheten er gjennomgående og har følgende inndeling:
Entré/gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.
Tilgang til kjellerbod på 9 kvm, samt en i trappeoppgangen på 1 kvm. I byggets kjeller er det felles vaskerom (opplegg til vaskemaskin i leilighetens kjøkken).

Standard

Eik parkettgulv, laminatgulv, originalt tregulv, samt flislagt bad. Innervegger av glatte malte flater og panelte veggflater. Himlinger av malte flater og panel. Rosett og stukkatur i stue og et soverom. Takhøyde i stue er målt til 3,0 meter.
Separat kjøkken med mye skap- og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Nyere benkeplate av heltre. Opplegg til vaskemaskin.
Flislagt bad oppvarmet med varmekabler i gulv. Badet er pusset opp i 2009 og inneholder vegghengt wc, servantskap og dusjhjørne.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet i 1891. Grunnmur av teglstein/naturstein til lastfordelende fundament.
Sameiet har installert ventilasjonsanlegg i kjeller. Mellom etasjene er det trebjelkelag isolert med stubbloftsleire. Yttervegger av teglstein, utvendig pusset med trekninger og gesimser mot gate. Pusset teglstein mot bakgård. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein/plater. Yttertak er ikke inspisert av takstmann. 2-lags isolerglass i vinduer. To peisovner – peisovn i stue fra 2013, samt peisovn på soverom. Sikringsskap/fordelingstavle med automatiske sikringer. Varmtvannsbereder fra 2016 på 200 liter montert i trappebod.

Bebyggelse

I hovedsak boliggårder fra rundt 1900-tallet.

Tomt

Eiet tomt: 462 kvm.

Parkering

Fra 20. november innfører Oslo kommune beboerparkering i hele Bydel Frogner (unntatt Bygdøy). Med beboerkort kan man parkere døgnet rundt, også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. Har du folkeregistrert adresse i området og er eier eller medeier av kjøretøy, kan du nå søke om beboerparkeringstillatelse. Søknadsskjema og informasjon om beboerparkeringsordningen finner du på www.oslo.kommune.no/beboerparkering. Har du elbil eller HC-kort, trenger du ikke søke om beboerparkeringstillatelse. For deg gjelder generelle parkeringsbestemmelser.
Parkeringshus med mulighet for leie av plass i området. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Inngang fra Daas gate.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, samt varmekabler på baderom. For øvrig 2 peisovner.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Daasgate 5 . Sameiet består av 17 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Uranienborg skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 91 463
Sameiet har lån i DNB
Restgjeld kr 1 040 228 pr 24.10.2017
Andel av fellesgjeld kr 91 463 pr. 24.10.2017
Rente 3,5 % pr 24.10.2017
Antall terminer til innfrielse: 56,6
Avdragsfrihet: Nei
IN-ordning: nei

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.