Alle bilder (32)

Fearnleys gate 2 A, Oslo

VESTKANTTORGET – Stilfull, særpreget 4-roms klassisk funkisleilighet med 11 kvm balkong -Store vindusflater på 3 sider – 2 bad – Stille og solrikt i attraktiv gate med gangavstand til alt

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
11 700 000,-
Primærrom
123 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
11 700 000,-
Omkostninger
307 122,-
Fellesutgifter
5 719,-
Antall soverom
2
Primærrom
123 m2
Bruksareal
123 m2
Bruttoareal
137 m2
Tomt
1297 m2
Adresse
Fearnleys gate 2 A
0353 Oslo
Etasje
2
Byggeår
1933
Gårds- og bruksnummer
215 / 67

Visning

20.08.201715:00-16:00
21.08.201717:30-18:30

Meglere

Advokat/Partner/Megler MNEF
920 89 027
lk@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Høydepunkter

– Attraktiv og stor endeleilighet med to soverom, to store stuer og to bad.
– Gården forbereder heis i oppgangen
– Svært stille område
– Balkong på 11 kvm er flislagt med marktegl, noe som skaper et innbydende gulv som  "innlemmer" verandaområde i leiligheten.
– Skreddersydd sofa med madrass og trekk på balkong
– Stort integrert og arkitekttegnet  bibliotek og sofaløsning i eik
– Modernisert åpen peis med vednisje, meget god trekk i peis
– Design glass-skyvedør mellom entré og stue
– Kjøkken består av originale  Bulthaup kjøkkenmoduler i rustfritt stål og aluminium. Disse kjøkkenmodulene er i ferd med å bli samlerobjekter for designinteresserte
– Spesialdesignede, snekkerbygde heltre dører i eik til soverom og bad

Beliggenhet

Meget attraktivt og sentralt beliggende ved Vestkanttorget. Det er kort vei til Bogstadveien med rikt utvalg av forretninger, kaféer og restauranter. Det populære spisestedet Bølgen og Moi på gamle Briskeby brannstasjon ligger få minutter unna. Det er også få minutters gange til Frognerparken og de fleste servicetilbud som skoler, buss, trikk og T-bane.

Innhold

Entré. Gang med garderobeskap.
Kjøkken/spisestue.
Stue med gruepeis og utgang solrik veranda ca. 11 kvm.
Stue/bibliotek.
2 soverom med garderobeskap.
2 bad/wc med varmekabler.
Kjellerbod ca. 3 kvm + skap ca. 0,6 kvm.
Loftsbod med gulvareal ca. 6,5 kvm.
Primærrom utgjør 123 kvm som omfatter alle rom.

Standard

Rålekker og særpreget hjørneleilighet som er åpnet opp, endret romløsning og skapt et funksjonelt hjem med gode, påkostede arkitekttegnede løsninger de senere år. Leiligheten ble totalopppusset i 2006 med nytt bad, kjøkken, slipte gulv, ny peis m.m. De siste to år er det bygget et nytt bad, gulvene er rubbet og slipt og kjøkkenet er optimalisert. Lys fra 3 retninger bidrar til luftighet og god atmosfære. Leiligheten har vært avbildet i interiørmagasinet "Design interiør".
Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen består av originale Bulthaup kjøkkenmoduler i rustfritt stål og aluminium fra 2006 som er komplettert med HTH grå, mattlakkete overskap og høyskap de siste to år. Hyggelig spiseplass for to eller tyve på kjøkkenet. Kjøkkenvifte med stålhette og avtrekk ut i friluft. Egen modul med kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin.
Bad 1:
Lekkert flislagt bad med innmurt badekar, designservant og speilhylle i hvit corian, vegghengt toalett med innebygget sisterne. Veggintegrerte Vola armaturer til vask og badekar. Integrert skapløsning over toalett. Elektrisk avtrekksvifte. Badet er flislagt med varmekabler, det er opplegg for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2006 av fagfolk..
Bad 2 :
Badet har inngang fra hovedsoverommet og inneholder dusjkar med glassdør, hel servantplate med servantskap og veggfestet toalett. Elektrisk avtrekksvifte. Badet er flislagt med varmekabler og ble bygget nytt i 2016.
Gulv:
Original eik heltre stavparkett. Mosaikkfliser på badene. Parketten ble rubbet og oljet i 2015.
Vegger:
Hovedsakelig malte flater, pusset opp/malt i 2015. På veggene i bad 1 er det delvis malte flater, glassplater og mosaikkfliser, i bad 2 er det fliser.
Himlinger:
Malte himlinger.
Utstyr:
-Dørtelefon
-Kabel-tv
-Fellesvaskeri og tørkerom i kjeller. Fellesvaskeriet ble pusset opp i 2016.
 
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til takst og egenerklæring etc som vedlagt i prospekt.

Byggemåte

Velholdt funkisbebyggelse fra 1933. Grunnmur i betong, yttervegger i bærende betong/ murkonstruksjon, fasader med spekket teglsten, betong etasjeskillere, oppforet takkonstruksjon med antatt papp/ membrantekking. Taket ble tekket om i 2017. Vinduer med dels doble og dels trelags isolerglass fra 1982 samt eldre doble vinduer. Eldre vinduer med enkelt glass og sprosser i hovedsoverommet. Nytt vindu med isolerglass i det andre soverommet. B-30 inngangsdør. Tofløyet balkongdør fra 2006 med doble isolerglass. Overbygget balkong med flislagt gulv. .

Bebyggelse

Attraktivt og etablert boligstrøk i funkisstil.

Tomt

Eiet tomt: 1297 kvm.
Pent opparbeidet og beplantet hage fellesareal med utemøbler og grill. Forhage.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Garasjeanlegg i området.

Adkomst

Fearnleys gate er enveiskjørt, innkjøring fra Majorstuveien eller til fots fra Vestkanttorget.

Oppvarming

Sentralfyring med radiatorer (fjernvarme), varmekabler på bad. Peis i stue med godt trekk.
Strømforbruk utgjør ?? kwh pr. år
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Fearnleysgate 2 B. Sameiet er veldrevet og består av 24 seksjoner. Sameiet eier en vaktmesterleilighet som representerer en stor skjult reserve.
Ved fremleie skal utleieren sørge for at leietageren blir gjort kjent med husordensreglene. Salg og fremleie skal meldes til styret.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22
Interessenter plikter å sette seg inn i husordensregler, vedtekter, årsberetning, regnskap og budsjett som finnes vedlagt til salgsoppgaven.
Oppføring av heis:
Sameiet har lagt til rette for at det kan bygges heis i oppgangen, vedtatt på siste sameiermøte. Det er frivillig om man vil delta i prosjektet.
Det gjøres oppmerksom på at kun fysiske personer kan erverve seksjon i sameiet

Skoler

Eiendommen sokner til Majorstua barne-og ungdomskole. Også kort vei til Uranienborg barne-og ungdomskole.
Flere private og kommunale barnehager rundt Vestkanttorget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et depositum på 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse.Restkjøpesum og omkostninger innbetales før overtakelse.

Beløpet som er innbetalt ved kontraktinngåelse er depositum på kjøpesummen. Beløpet står på meglers klientkonto frem til dato for gjennomføring av oppgjøret (når kjøper har oppnådd rettsvern for sitt erverv), og er rentebærende for kjøper. Ved gjennomføring av oppgjøret avregnes depositumet som del av kjøpesummen, og depositumet tilbakeføres derved ikke til kjøper. Alternativt kan bankgaranti eller alminnelig deponi i bank uavhengig av megler avtales, jfr. nedenfor. Depositumet skal være fri egenkapital og tjener som sikkerhet for gjennomføring av oppgjøret. Det kan ikke tas pant i den kjøpte eiendommen for betaling av depositumet. Hvis innbetalingen ikke blir overført meglers konto som fri egenkapital, men kommer fra låneinstitusjon som bundne midler (det er knyttet forutsetninger som f.eks. Pant i ervervet eiendom til beløpet) vil dette anses å være avtalebrudd mellom kjøper og selger. Megler vil i slike tilfeller ikke innestå for gjennomføring av oppgjøret overfor eventuell låneinstitusjon, og beløpet blir tilbakeført. Kjøper vil i slike tilfeller måtte påregne og betale forsinkelsesrenter til selger for manglende innbetaling.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.