Alle bilder (26)

Fridtjof Nansens vei 24 a, Oslo

FROGNERPARKEN: Gjennomgående 4-roms selveier med unik og skjermet beliggenhet – Garasje – Peis – Heis – Terrasse – Tre soverom – To bad – Særdeles attraktiv beliggenhet i en grønn oase midt i byen!

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
9 700 000,-
Primærrom
112 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
9 700 000,-
Omkostninger
256 332,-
Fellesutgifter
3 549,-
Antall soverom
3
Primærrom
112 m2
Bruksareal
114 m2
Bruttoareal
124 m2
Tomt
6154 m2
Adresse
Fridtjof Nansens vei 24 a
0270 Oslo
Etasje
1
Byggeår
1986
Gårds- og bruksnummer
37 / 81

Visning

22.10.201712:00-13:00

Meglere

Jurist/megler MNEF
Siv.øk./Partner/Megler MNEF/Daglig leder
92 48 48 00
bull@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 549 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 3127,- pr år.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Gjennomgående endeleilighet med lys fra tre himmelretninger
– Stor parkeringsplass i felles garasjeanlegg
– Trappefri adkomst til leiligheten
– Direkte adkomst til hall utenfor leilighet, med heis (heisen går også opp fra garasjen).
– Tre gode soverom
– Stor terrasse
– Meget god planløsning
– Separat vaskerom
– Hjørnepeis i stuen
– God bodplass
– Tilbaketrukket og rolig beliggende i grønn oase
– Særdeles sentral beliggenhet med "alt" i umiddelbar nærhet

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet med Frognerparken og Vigelandsanlegget som nærmeste nabo. Boligen ligger høyt og fritt i grønne og idylliske omgivelser i et meget representativt område med populære tur- og rekreasjonsmuligheter like utenfor.
God tilgang også til offentlig kommunikasjon med både buss, trikk og t-bane i nærheten. Alle typer butikker og servicetilbud på Majorstuen og i Frognerområdet.
I umiddelbar nærhet finner du blant annet Colosseum senter med flott Meny butikk og vinmonopol samt Volvat medisinske senter som bl.a. tilbyr legevakt. Det er også kort vei til Vinderen og Skøyen handelssentrum, Frognerbadet og likeledes Frogner Stadium med skøytebane vinterstid og fotballbane sommerstid. Ved Frognerparken ligger også tennisbaner og lekeområder for barn med mange aktivitets-apparater.

Innhold

1. etg:  primærrom utgjør 112 kvm som omfattes av: Gang/entré, to bad, tre soverom, vaskerom, stue og kjøkken samt innvendig bod.
Stor kjellerbod i underetasjen. Direkte adkomst med heis (eller trapp) som for garasjeanlegget.
Egen matbod i eget avkjølt rom
Sykkel-/ski-bod, med pleksiglass mot garasjeanlegget, for å hindre støv.

Standard

Boligen har gjennomgående god standard, med behov for noe modernisering. Parkettgulv, lyse vegger og gode vindusflater gjør rommene åpne og innbydende.
Entré/gang:
Inngangsparti med egen praktisk bod og enkel adkomst til soverommene og gang til kjøkken og stue.
Kjøkken:
Separat kjøkken med god arbeidsplass og godt med skapplass. Fliser mellom benk og overskap. Plass til et lite spisebord med stoler på kjøkkenet. Praktisk arbeidskjøkken. MIELE kjøkkeninnredning med mahogny-kanter. Mosaikk i vinduskarm, lik mosaikken som er over kjøkkenbenken.
Stuen:
Stuen er todelt, med en sone med spisebord og en sone hvor det er sittegruppe. Fra stuen er det også utgang til egen, overbygget og skjermet terrasse på ca. 11,5 kvm. Det er utebelysning og stikkontakt på terrassen.
Soverom:
Det er tre soverom i leiligheten. Alle har god størrelse og god plass til oppbevaring.
Bad:
Hovedbadet innenfor hovedsoverommet er romslig med badekar med dusjløsning. Flislagt gulv og flislagte vegger. Det andre badet med adkomst fra entréen har også flislagt gulv og fliser på vegg samt dusj med fast vegg.
Separat vaskerom:
Vaskerom i gangen mellom entré/ soverom og kjøkken/ stue. God plass til vaskesøyle og klesvask.
Boder:
I kjelleren er det en bod med gulvareal på ca. 6,5 kvm. og en matbod på ca. 0,4 kvm.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Boligblokk oppført med bærende konstruksjon i mur- og betong. Fasader med teglsteinsforblending. Etasjeskillere av armert betong. Flatt tak. Boligen har vinduer og terrassedør med trerammer og isolerglass fra byggeåret (1986).
Frittliggende lavblokk oppført over fire etasjer, samt kjeller. Støpte kjellergulv. Oppført i mur og betong, fasader med teglstein, flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/asfalt, betong i etasjeskillere. Leilighetsskillende vegger i mur. Takterrasser belagt med heller og terrassebord. Støpte trapper og repos. Vinduer fra Nordan 1985, ventiler, malte karmer og gerikter. Markiser. Lyd/brann klassifisert entredør. Terrassedører med glassfelt fra Nordan 1985. Malte karmer og gerikter.

Bebyggelse

Området betegnes av lavblokker og villaområder, grensende til flotte parkområder og friarealer.

Tomt

Fellestomt: 6154 kvm.
Felles eiet tomt for sameiet på 6.154 kvm. Tomten er opparbeidet med beplantning, sittegruppe og sykkelparkering.

Parkering

Det følger èn parkeringsplass, i garasjeanlegg, til hver seksjon og månedlig leie er kr 421,-. Parkeringsplass nummer 1 følger boligen – plassen er stor og har enkel adkomst selv med stor bil. Bildekk kan henges opp på veggen ved parkeringsplassen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelsetil eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Gulvvarme på badene. Peis i stuen.

Sameiet

Leiligheten er en del av  Frognerparken Boligsameie. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret med organisasjonsnummer 984 690 576. Sameiet består av 47 seksjoner hvorav 46 er leiligheter og 1 er næringslokale med utleie av garasjeplasser, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.
Styregodkjennelse:
Styret skal underrettes om eierskifte ved salg.
Dyrehold:
Dyrehold er tillatt dersom dette ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Dyrehold skal forhåndsgodkjennes av styret. Hunder må ikke etterlates i leilighetene dersom de ikke er trent opp til dette uten å bjeffe eller hyle. Lufting av hund må skje under kontroll. Hundens ekskrementer må fjernes av dens eier. Norges Hundeeierforbund regler gjelder. Eieren er ansvarlig for at reglene følges.
Forsikring:
Borettslagets eiendom er forsikret i If Skadeforsikring med polisenummer SP1362646.1.7. Sameiet har planer om å endre til Nemi forsikring, men inntil videre er sameiets bygningsmasse forsikret i If. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.
Vedlikehold:
For mer utfyllende opplysninger om sameiet og fremtidige vedlikeholdsplaner, se vedlagt årsmelding med regnskap. Det foretas jevnlige avsetninger til vedlikeholdsfond. Per 31.12.2016 var det kr. 2.058.698,- i sameiets vedlikeholdsfond.

Skoler

Majorstuen Skole 1-10 Kl 0.7 Km
Skøyen Skole 1-7 Kl 1 Km
Vinderen Skole 1-7 Kl 1.5 Km
Marienlyst Skole 1-10 Kl 1.5 Km
Ris Ungdomsskole 8-10 Kl 1.7 Km
Hartvig Nissens Skole 1.9 Km
Kristelig Gymnasium 1.9 Km
Frognerbekken Barnehage 0-5 År 0.3 Km
Thaulow Barnehage 1-5 År 0.3 Km
Månestråle Barnehage 0-5 År 0.5 Km
Se vedlagte nabolagsprofil. Det oppfordres også til å ta kontakt med skolekontoret i Oslo kommune, tlf. 02180 for nærmere informasjon

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 5 377
Sameiet har ingen lån.

Evt. mulighet for utleie

Sameiet vedtekter har begrensninger i forhold til utleie. Utleie kan først skje etter forutgående samtykke fra styret. Ved utleie skal styret underrettes før innflytting finner sted. Ved utleie samt ved skifte av leietaker tilkommer et gebyr til sameiet på kr. 5.000,-