Alle bilder (54)

Fürstlia 1, Snarøya

SNARØYA – Moderne, innholdsrik enebolig i fredelige Fürstveien. Dobbelgarasje, store terrasser og flott, skjermet hage. Gode solforhold, kort vei til strand og kyststi.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
18 500 000,-
Primærrom
263 m2
Antall soverom
5
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
18 500 000,-
Omkostninger
472 922,-
Antall soverom
5
Primærrom
263 m2
Bruksareal
270 m2
Bruttoareal
305 m2
Tomt
1180 m2
Adresse
Fürstlia 1
1367 Snarøya
Byggeår
1956
Gårds- og bruksnummer
43 / 224

Visning

19.11.201714:00-15:00
20.11.201718:00-19:00

Meglere

Partner/Megler MNEF
934 97 997
kg@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 7 540 pr Halvår
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

-Opprinnelig enebolig fra 1956
-Totalombygget, modernisert og påbygget i 2002-2005
-Moderne og innholdsrik enebolig over 3 plan
-Stor dobbelgarasje sluttført i 2009
-Tomt 1.180 kvm i 2 nivåer; Gårdsplass til garasje og sokkeletasje, planert hage fra hovedetasje og over garasje
-Umiddelbar nærhet til badestrand og kyststi
-Nabo til Fürstlia med båtplasser (evt. privat leie)
-Enebolignabolag fullt av barnefamilier
-Solrik, barnevennlig beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger i enden av Fürstveien. I dette nabolaget er alle veier blindveier i 30 km/t-sonen fra Fürstveien, barnevennlig mellom eneboliger. Et par små minutters gange til endeholdeplassen for 31-bussen, hvor også barnas gågrupper til Snarøya skole starter. Flåklypa barnehage er nabo tvers over veien for eiendommen. Barnehagen var ny i januar 2006, er privat og populær, bl. a. med fokus på mat/ernæring, inneklima og turer til Fürststranden. Med Flåklypa to hus bortenfor eiendommen har man dessuten inngjerdet lekeplass for de yngste etter kl. 17, hele helgen og i ferier.
Fra Kongshavn ved Snarøyveien til sameiet i Fürstlia er ingen av de flotte eiendommene i front direkte strandeiendommer, grunnet Kyststien for allmenheten. Med Kyststien og den vesle Fürststranden rett nedenfor Fürstlia 1, kommunen og Snarøya Vel håndterer disse, har man tilgang på små, lokale turstier langs vannkanten like uten for stuedøren.
I gang-, sykkel- eller svært kort kjøreavstand fra eiendommen finner man Snarøya kirke, seilforening i Bruksveien og dagligvareforretning med post (Meny har stengt for ombygging og åpner som Spar høsten 2018). Ved Snarøya skole ligger Hundsund grendesenter med Snarøya sportsklubb; Ungdomsskole, barnehage, svømmehall, idrettshall, full fotball-/bandybane, Snarøya curling og Snarøya tennisklubb. Dessuten Fornebulandet og Storøya med mange tur- og fritidsmuligheter som badestrender, et nettverk av turstier, preparerte skiløyper vinterstid, Nansenparken, kulturtilbud ved Flytårnet og Telenor Arena med arrangementer hele året. Fornebu S kjøpesenter åpnet i 2014 og ligger ved Hundsund grendesenter, bredt tilbud med ca. 80 butikker, spisesteder og Elixia treningssenter.
Inne- og uterom er spennende utnyttet for denne ombygde og moderniserte boligen, på denne smart utnyttede tomten. Boligen og hage og terrasser har godt utsyn samtidig som innsyn er svært begrenset. Slik fremstår eiendommen usjenert både for kjøkken- og stuearealer og for hagens og hovedterrassens del.

Innhold

Sokkeletasje BTA/BRA/P-rom 87/75/68 m²:
Vaskerom m/sep. inngang. Bad/WC. Trappegang. 2 soverom. Kjellerstue/soverom m/sep. inngang. Bod/garderobe. Bod/teknisk rom. S-rom 7 m².
Hovedetasje BTA/BRA/P-rom 122/108/108 m²:
Entré. Trappegang. Gjeste-WC. Stue/spisestue (75,5 m²). Kjøkken.
2. etasje BTA/BRA/P-rom 96/87/87 m²:
Trappegang. Hovedbad/WC. 3 soverom (13-19 m²), kott, kneloft, lagringsloft/-hems ikke målbare.
Dobbelgarasje 2 biler m/2 boder BTA/BRA/S-rom 52/46/46 m²
Utebod ifm. terrasse på garasjetak ca. 10 m²

Standard

Frittliggende enebolig over 3 plan, romslig dobbelgarasje. Pent opparbeidet tomt i 2 plan. Eiendommen er innholdsrik og spennende med smate løsninger eksteriørt og interiørmessig. Opprinnelig bolig var fra ca. 1956. Boligen er i totalt ombygget og modernisert, dessuten utvidet med tilbygg, terrasser, dobbelgarasje og full opparbeiding av tomt og utearealer. Eiendommen holde moderne og god standard fra 2002-2005, garasje sluttført i 2009. Her er klassisk for byggeperioden knapt til å kjenne igjen utover enkelte linjer fra opprinnelig husform. På en dristig måte er boligen utvidet i hovedetasje og 2. etasje, langt flere vinduer er satt inn og moderne fasiliteter er tatt inn slik at plass og funksjoner passer den moderne barnefamilie.
Boligen er over 3 plan med tomt tydelig delt i 2 plan. Enkel og åpen oppkjørsel/gårdsplass med varmekabler, steinsatt med brostein. Romslig dobbelgarasje på drøyt 50 m². God plass for 2 biler i tillegg til bodarealer og annen oppbevaringsplass. Fra garasje og gårdsplass er utvendige trapper, belagt med skifer, både til nivået for kjøkken/kjøkkenterrasse og hovedterrasse og hagen, og til hovedinngang i hovedetasjen på motsatt side av hage, stue og kjøkken.
Inngang fra gårdsplass til sokkeletasje til inngangsparti/vaskerom og til kjellerstue/ungdomsrom. Flott kjellerstue med garderoberom. Flislagt bad/WC med dusjsone. Trappegang med bod/teknisk rom. 2 soverom i bakkant/vestsiden av etasjen. Funksjonell sokkeletasje med god takhøyde. Åpent trappeløp mellom de 3 etasjene. Innslag av musteinsvegger oppover i trappeløpet. Ubenyttet pipeløp ligger også i denne "originale kjernen" av boligen.
Lys og luftig hovedetasje med tilbygg i vindfang/hovedinngang og stue mot hage. Etasjen har en relativt åpen planløsning, store og mange vindusflater og gir en flott følelse av å gå i ett med store terrassearealer og den flotte hagen. Entré/vindfang med garderobeplass. Gjeste-WC ved åpent trappeløp mellom etasjene. Stor stue med god plass til spisestue, sofagrupper og ulike innredningsalternativer. Med delvis åpent mot kjøkkenet har stuen vinduer og lys fra tre sider. Stor skyvedør til terrassen og hagen. Hoveddelen av terrassen ligger i forlengelse av stuen. Hovedterrasse bebygget med stor Pergula (ca. 32 m²) som et stort, flott og overbygget uteareal for grilling, måltider og andre sammenkomster. Stort, innholdsrikt kjøkken med innredning fra Siematic. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenøy med spiseplass, skapplass, keramisk koketopp og avtrekksvifte i taket. Corean benkeplater, polert steinbenkeplate på kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer fra Miele og Liebherr. Fra kjøkkenet er det terrasse langs ytterveggene og to utganger til terrasser, hage og trapp til gårdsplass og garasje. Hyggelig utsikt til egen gårdsplass og nabolaget fra kjøkkenet.
For boligens 2. etasje er det åpent trappeløp til gang mellom soverom og bad. Lagringshemser og full innvendig mønehøyde. 3 takvinduer. Stort, flislagt hovedbad med utsikt til nabolaget og mot Snarøykilen. Badet inneholder bl. a. hjørnebadekar, dusjhjørne, WC og doble servanter. 2 romslige soverom, det største ca. 22 m² inklusive skyvedørsgarderobe. Hovedsoverom med garderobedel og egen takterrasse. Fra 2. etasje er det utsikt til nabolaget, i tillegg et par sjøgløtt (primært vinterstid).
Alle 4 terrasser og utetrapper er belagt med Oppdal-skifer. Omfattende utendørsbelysning, også i hage og oppkjørsel. Stålrekkverk, rullesteinsbed og ulike blomsterbed. Pen, velholdt hage med god gressplen og trimmede hekker. Påfallende usjenert hage med gode solforhold med morgensol og sol til ca. kl. 20.30-21.00, da på terrassen over garasjen. Praktisk utstyrsbod i denne delen av hagen.

Byggemåte

Hovedkonstruksjon/rammeverk i mur., gjennomgående ombygget og påbygget i 2002. Betongfundamentert til fast masse/fjell. Drenering fra 2002, overvann til terreng. Grunnmur i betong med delv innvendige treullplater, delt utlektet isolert og platekledd. Grunnmur også utvendig isolert. Utvendig fuktsperre på grunnmur undr terrengnivå. Øvrige vegger i isolert bindingsverk, luftet, STO fasadeplater med malt puss. Isolasjon ca. 200 mm. Innvendig bærevegg i teglstein ved trappeløp, ubenyttet pipeløp. Sperretak i treverk, undertak med bordkledning og saltak tekket med glassert takstein. Snøfangere, beslag/overgangsbeslag. Innbygde takrenner og utkast i kjetting til terreng, varmekabler i renner og nedløp.
Pergula med støpte søyler og dragere med innfelt glasstak i hagedel, opplyste søyler. Vinduer i isolérglass i fabrikkmalte trerammer, enkelte faste glass, Veluxvinduer i 2. etg. trappegang. Lysbrønner foran vinduer i sokkeletasje. Fabrikkmalte aluminiums inngangsdører med sidefelt og vertikale glassfelt.Terrassedører alle 3 plan. Enkelte heve- skyvedører. Etasjeskiller i trebjelkelag, isolert med mineralull. Støpte betongtrapper med Oppdalskifer. Innvendig tretrapp mellom etasjene. Skifer på alle støpte terrassearealer. Pipehatt med beslag over tak (ubenyttet pipeløp). Gulvvarme i flislagte gulvsoner og baderom, tilleggsvarme med vegghengte ovner. Eget ventilasjonsaggregat/balansert ventilasjon for boligens 1. og 2. etg. Elektrisk anlegg med automatsikringer med overbelastningsvern, diverse innfelt designbelysning/downlights med dimmere. 84 Amp. hovedsikring. Eget sikringsskap for garasjedel. Varmekabler i inngangstrapp, samt i innkjøring/gårdsplass. Alarm, ringetrafo, kabel-TV.
Støpt garasjekonstruksjon (BTA/S-rom 52/46 m²) med støpt gulvdekke, malt murpuss og elektrisk leddport. 2 innvendige boder i bakkant, generelt god lagringsplass. Garasjetak som skiferbelagt terrasseareal. Støpt utebod for redskaper og hagemøbler, ca. 10 m², malt murpuss.

Bebyggelse

Nabolag bestående av eneboliger og tomannsboliger. Leiligheter ved sjøen i Fürstlia.

Tomt

Eiet tomt: 1180 m².
Pent opparbeidet tomt. Brostein i oppkjørsel og på gårdsplass. Skifer i utetrapper og på terrassearealer. Pen gressplen på nivå med hovedetasjen. Hekkbeplantning langs to sider av tomt/hage, mot Fürstlia og mot Nonnebakken (stikkvei av Fürstveien). Blomsterbed og enkelte trær. Omfattende utebelysning for hus og hage.

Parkering

Parkering på egen eiendom, dobbelgarasje og gårdsplass.

Adkomst

Fürstveien er en stikkvei til høyre fra Snarøyveien like etter Snarøya kirke og Caprino filmstudio. Eiendommen ligger i enden av Fürstveien, rett forbi Flåklypa barnehage. Fellesvisninger skiltes.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme i flislagte gulvsoner, samt baderom. Tilleggsvarme med vegghengte ovner. Balansert ventilasjonsanlegg. Varmekabler i inngangstrapp, samt innkjøring/gårdsplass. Eget sikringsskap for garasjedel.

Skoler

Snarøya skole
Storøya skole
Hundsund ungdomsskole

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 9 200,- for enebolig. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Selger har ikke leid ut deler av boligen, men sokkeletasjen har to separate innganger (boligens hovedinngang ligger i hovedetasjen), inneholder bad/WC og har 3 soverom/oppholdsrom inklusive kjellerstue.