Alle bilder (30)

Holmendammen Terrasse 25, Oslo

Holmendammen – Attraktiv og innholdsrik ½ part av 2-mannsbolig i 2. etg., 3 soverom, sydvestvendt terrasse, egen hage og trimrom i kjelleren. Tidløst og meget velstelt.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
10 800 000,-
Primærrom
152 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
10 800 000,-
Omkostninger
280 422,-
Fellesutgifter
1 500,-
Antall soverom
3
Primærrom
152 m2
Bruksareal
152 m2
Bruttoareal
167 m2
Tomt
1402 m2
Adresse
Holmendammen Terrasse 25
0773 Oslo
Etasje
2
Byggeår
1940
Gårds- og bruksnummer
27 / 635

Visning

20.08.201715:30-16:30

Meglere

Partner / Megler MNEF
91 87 70 70
halvor@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter betales via felleskostandene.
Felleskostnader er i gjennomsnitt kr. 1 500 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 5 232 for 2017.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Meget pen og velholdt bolig.
Sentralt beliggende i rolige og veletablerte omgivelser.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.
Sol til langt på kveld.
Lyst og fritt beliggende med stor takhøyde.
Disponerer egen del av hagen.
Stor uteterrasse med utgang fra stuen.
Markterrasse på plenen.
3 gode soverom.
Stor spisestue og dagligstue.
Innebygd og moderne peis.
Praktisk og innholdsrikt bad/toalett i tidløst design.
Nyere gjestetoalett.
Stor kjeller med mange rom.
Trimrommet i kjelleren tilhører seksjon 2.
Felles vaskerom i kjelleren.
Praktisk og anvendelig lagringsplass på loftet med kun en etasje opp med fast trapp.
Ny markise over terrassen.

Beliggenhet

Boligen ligger ved Holmendammen og har utsikt til Holmenkollhoppet.
Det er gode turmuligheter rett i nærheten, som turveier opp til bymarka, bort til Vinderen eller ned til Smestad. De store idrettsklubbene Njård ved Gressbanen og Heming ligger rett i nærheten. Nærbutikk (kolonial) i Gaupefaret.
Sogner i dag til Slemdal barneskole og Midtstuen ungdomsskole.
Holmen Skole er under bygging med antatt ferdigstillelse sommeren 2018 på den gamle tomten til Holmenkollen Tennisbane. Skolen ligger i Bjørnveien. Tryvann Alpinanlegg ligger 15 minutter med bil opp forbi Frognerseteren.

Innhold

2. etg: primærrom utgjør 125 m2 som omfattes av
Entre, gjestetoalett, stue, spisestue, spisekjøkken med spiskammers, 3 soverom, dusjbad med badekar og toalett.
I følge takstmannen er det ingen sekundærrom i boligen.
U. etg: (kjelleren) primærrom utgjør 27 m2 som omfattes av
trimrom. 
I tillegg til dette er det en sportsbod i kjelleren og halvparten av loftet med stor lagringsplass (fast trapp) som tilhører leiligheten.
Felles vaskerom i kjelleren, redskapsbod og lagringsplass i eget uthus.

Standard

Boligen fremstår som en delikat og meget godt vedlikeholdt bolig, selv for den kresne boligkjøper. Boligen ligger høyt hevet i 2. etasje og skaper en høy grad av privat atmosfære. Mye er gjort i leiligheten av modernisering og denne er holdt i nøytrale tidsriktige farger. Flotte eikegulv. Peisen i stuen skaper en lun stemning på kalde vinterdager.
ENTREEN.
Fliser på gulvet. Varmekabler. Malte vegger og himling. Innbygget garderobeskap. Skoskapet følger med.
GJESTETOALETTET.
Fliser på gulv og veggene opp til brysthøyde. Malt himling. Servant med moderne etthånds blandebatteri. Veggmontert toalett.
STUEN
Lakkert stavparkett (eik). Malte vegger og himling. Fastmontert lysanlegg med spots-on-wire i himlingen. Moderne hjørnepeis. Plisségardiner i vinduene. Panelovn i glass.
SPISESTUEN.
Lakkert stavparkett (eik).  Malte vegger og himling. Panelovn i glass. Taklampen følger ikke med. Plisségardiner i vinduet.
KJØKKENET.
Kjøkkenet er et meget flott og praktisk rom. God takhøyde og mye arbeidsplass med kjøkkenbenkene skaper et rom for mange familieaktiviteter. Det er god plass til et stort spisebord. Lakkert furugulv.  Malte vegger og himling. Downlights i polert stål med dimmer i himlingen.  Innredningen er kirsebærfarget med over- og underskap. Mosaikkstørrelse på veggflisene over kjøkken. Blankpolert skiferplate på deler av benken, ellers laminat. Følgende hvitevarer følger med: avtrekk med glass-skjerm, innfelt platetopp i keramikk, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl og frys – alle i børstet stål. Stor utslagsvask i rustfri aluminium. Innfelt i veggen over kjøkkenbenken er det et mindre skap med sjalusidør.
HOVEDSOVEROMMET.
Lakkert furugulv. Malte vegger og himling. Stor skyvedørsgarderobe.
SOVEROM NR 2.
Lakkert furugulv. Malte vegger og himling. Garderobeskap.
SOVEROM NR 3.
Lakkert furugulv. Malte vegger og himling. Garderobeskap.
BADET.
Diagonalmønstrede gulvfliser. Varmekabler. Fliser på veggene. Sensorstyrt fuktavtrekk på veggen. Dusjnisje med glassdør og glassbyggerstein. Innmurt badekar. Ovalformet servant nedfelt i benkeplate med underskap. Veggmonterte skap med hvitt kunstbelegg i skapdørene som har skapstammene i kirsebærtre. Stort veggmontert speil over servanten med meget godt lys over. Vindu i yttervegg med nedtrekkbar plisségarding.
TRIMROMMET I KJELLEREN.
Laminat på gulvet med innlagt varme. Termostatstyrte varmekabler på gulvet. Malte murvegger. Malt trepanel i himlingen. Kjellervinduer. Fastmonterte lysspotter i himlingen.
I TILLEGG:
Et meget representativt inngangsparti med mønstrede gulvfliser, nymalte vegger og himling. Solid malt tretrapp. Murt trapp opp til inngangsdøren med skifer i trinnene og på reposet.
Terrasse med utgang fra stuen er i tre med høyt rekkverk og en helt ny elektrisk og moderne solmarkise som dekker hele terrassen. 
Terrassen under som tilhører denne seksjonen er en markterrasse.

Byggemåte

Bygningen er oppført iht. normal byggeskikk på byggetidspunktet. Bygningen er oppført med grunnmur i støpt betong og isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående panel.
Grunn og fundamenter
Støpt betongsåle, antas fundamentert til fjell/faste, bærende masser. Grunnmur i støpt betong. Utvendig pusset. Det ble registrert saltutslag på innside yttervegg i vaskekjeller og i trimrom. Enkelte overflatemerker i noen få gulvfliser i felles areal i kjelleren.
Takkonstruksjoner
Trekonstruksjon, tekket med papp, sløyfer, lekter og takstein. Takrenner og nedløp i plastlakkert stål.
Gulvsystemer
Støpt betong i kjelleren. Isolert trebjelkelag mellom etasjene.
Diverse innvendig:
Malte fyllingsdører i tre.  Belegg/overflater på innvendige gulv, trapper og ramper inklusive gulvlister. Keramiske fliser på bad, toalettrom og i entrè/gang. Stavparkett lagt i fiskebensmønster i stue og spisestue. Laminat i trimrom. Behandlet tregulv i øvrige rom.
Overflater på innvendige vegger: Fliser på bad. Toalettrom fliser til brystningshøyde. Alle andre rom malte veggflater.  Downlights med led-lys på kjøkkenet. Lukket tretrapp mellom etasjene. Kjøkkeninnredning fra år 2000, med rammefronter i kirsebær tre. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum og polert granittplate med nedfelt keramisk topp. Innbygd stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Microbølgeovn. Avtrekkshette i rustfritt stål, med avtrekk til yttervegg. Mosaikkfliser på bakvegg, mellom over-/underskap. Godt med skap- og benkeplass.
Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Faste skap på begge soverom, i entrè og i spisestue. Bad med dusjnisje, innfliset badekar, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant. Separat toalettrom med servant og toalett. Felles vaskerom i kjeller m/egne hvitevarer. Mekanisk styrt avtrekksventil på bad. Luftespalte i terskel/dør for tilluft til bad. Det er montert OSO varmtvannsbereder på 300 liter, produsert i 2000, i kjeller.  Badet ble pusset opp i 2000. Toalettet ble pusset opp i 2014. El. varmekabler i gulv med fliser og trimrom i kjeller. El. panelovner. Peis m/glassdører i stue
Vinduer med 2-lags isolerglass i trerammer fra 2000
Diverse utvendig:
Utvendige trapper i betong, belagt med skifer. Veranda på ca. 10 m2 med utgang fra stue. Ny elektrisk markise over verandaen (montert i 2017). Verandaen er oppført i trekonstruksjon.  
Energi: 
El. skap med automatsikringer og jordfeilbryter, plassert i fellesgang. Hovedsikringer på 40 amp. Get kabel-TV, med muligheter for bredbånd.
Garasjen:
1/2-part av frittstående garasje som er oppført i betong, med vippeport. Støpt gulv. Taket er oppført i trekonstruksjon og tekket med taksteinsplater.

Bebyggelse

Holmendammen Terrasse består for det meste av eneboliger og rekkehus. Holmendammen Terrasse 25 er en 2 mannsbolig med frittstående garasje og stor hage.

Tomt

Eiet tomt: 1402 kvm.

Parkering

Sameiet disponerer en garasje med plass til en bil. Bruken av garasjen reguleres av vedtektene. Denne seksjonen disponerer garasjen i de månedene i året med oddetall. 
Biloppstillingsplassen foran garasjedøren disponeres av den seksjonen som til enhver tid disponerer garasjen. Den andre biloppstillingsplassen disponeres av den andre seksjonseieren.

Adkomst

Det er enkel adkomst frem til boligen, med kjøring via Stasjonsveien eller Holmenkollveien. Det er kort vei til Slemdal, Vinderen, idrettsbaner, turveier inn i Bymarka, Holmendammen mm

Oppvarming

Elektrisitet. Peis i stuen.

Sameiet

Leiligheten er en del av Boligsameiet Holmendammen Terrasse 25. Sameiet består av 2 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22

Skoler

Slemdal barneskole og Midtstuen ungdomsskole.
Fra høsten 2018 vil man sogne til Holmen skole som er under bygging og vil kunne stå klar til skoleåret 2018/2019.
For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med skoleetaten i Oslo Kommune

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.