Alle bilder (22)

Huitfeldts gate 18, Oslo

VIKA – Flott gjennomgående 3-roms selveier med 2 balkonger, garasjeplass og heis – attraktiv og sentral beliggenhet – varmtvann og fyring inkl. i felleskost.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
6 900 000,-
Primærrom
78 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
6 900 000,-
Omkostninger
189 487,-
Fellesutgifter
4 099,-
Antall soverom
2
Primærrom
78 m2
Bruksareal
78 m2
Bruttoareal
87 m2
Tomt
495 m2
Adresse
Huitfeldts gate 18
0253 Oslo
Etasje
5
Byggeår
2001
Gårds- og bruksnummer
209 / 109

Visning

22.10.201715:00-16:00

Meglere

Partner/Megler MNEF
906 34 664
pas@sem-johnsen.no
Eiendomsmegler MNEF
920 20 838
kk@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Beliggenhet

Attraktiv og svært populær beliggenhet på Vika. Området preges i hovedsak av flotte, eldre bygårder fra sent 1800-tallet og tidlig 1900, med spredt bebyggelse av nyere oppførte boligbygg og næringslokaler. Bredt utvalg av servicefasiliteter, butikker, spesialforretninger og shoppingmuligheter i nærområdet. Offentlig kommunikasjon med bl.a. trikk- og bussholdeplass like ved. Utvidet kollektivtilbud fra bl.a. Solli plass og Nationaltheatret. Flere dagligvarebutikker like ved som Rema 100, Kiwi, Meny og Joker.
Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til populære Tjuvholmen med Astrup Fearnley Museet, flere restauranter og kaféer/barer, samt Aker Brygge hvor sistnevnte har totalt ca. 70 butikker og 40 kafeer. Her har du et fantastisk tilbud med restauranter, kaféer og kulturliv. For øvrig kort avstand til de populære handlegatene Karl Johans gate og Bogstadveien.

Innhold

Innholdsrik og romslig 3-roms eierseksjon beliggende i 5. etasje. Primærrom utgjør 78 m² som omfattes av  entré/gang, Bad/wc/vaskerom, 2 soverom, omkledningsrom/walk-in med garderobeskap i tilknytning til det ene soverommet, stue og spisestue med delvis åpen løsning mot kjøkken. Leiligheten har to balkonger, hvorav den ene har utgang fra stuen (ca. 4 m²) og den andre har utgang fra spisestuen (ca. 6 m²).
I tillegg medfølger det 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg med heisadkomst, samt kjellerbod på ca. 6 m².

Standard

Velholdt og lys leilighet med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Innredning og utstyr på bad fra 2007, samt ny innredning på kjøkkenet fra samme år. Leiligheten har en god planløsning med bl.a. 2 soverom, 2 balkonger og lyse oppholdsrom. Enkel adkomst til boligetasjen med heis i bygget.
Kjøkken:
Innredning med hvite glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse, samt noen glassdører. Belysning montert under overskap. Fliser mellom benk og overskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Ventilator koblet til felles avtrekkssystem. Integrerte stekeovn og keramisk platetopp, samt medfølgende kjøleskap og oppvaskmaskin innfelt i benkeskap.
Bad/wc/vaskerom:
Flislagt bad med gulvvarme. Innredet med servantskap med heldekkende servant, veggskap, speil, dusjnisje med innfellbare buede glassdører og klosett. Belysning over speil. Medfølgende vaskemaskin og tørketrommel. Sanitærutstyr og innredning er fra 2007.
Overflater:
Himling: Sparklet og malt nedforet himling på bad. Malt betongtak med synlig v-fug for øvrig.
Vegger: Fliser på bad. Malte slette flater.
Gulv: Fliser med gulvvarme på bad. Trestavs parkett for øvrig.
Øvrig fast inventar:
Garderobeskap i entré/gang, på begge soverom og i omkledningsrom/walk-in.

Byggemåte

Iht. tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 2001 fundamentert med betong til faste masser/fjell. Grunnmur i betong og støpte kjellergulv. Yttervegger i bærende betongkonstruksjoner, utvendige fasader med pussisolerte malte overflater, tegl og noe fasadeplater. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Noe skråtak med plater. 2-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Utkraget støpte balkonger med rekkverk i stål. Støpte felles trapper som er belagt med belegg. Malt strie på oppgangsvegger. Nedsenket himling med downlights i oppgang. Personheis i bygget. Formpressede innvendige dører med frest fylling. Mekanisk ventilasjon med avtrekk fra kjøkken og bad (styres av ventilator på kjøkken). Sikringstavle med automatiske vippebrytere.

Bebyggelse

Boligblokk oppført i 2001 over 7. etasjer, samt underjordisk garasjeanlegg og bodkjeller. Øvrig bebyggelse i området består i hovedsak av eldre og nyere bygårder, samt næringslokaler.
Det er besluttet å rive eksisterende bygningsmasse på Ruseløkka skole (Løkkeveien 15) og oppføre et nytt skolebygg. Riving av eksisterende bygg er planlagt igangsatt juli/august 2017 (rivningssøknad innsendet 22.06.17) og arbeidene med nytt bygg planlegges i januar 2018. Den nye skolen er planlagt ferdigstilt til skolestart 2020 iht. Undervisningsbygg Oslo KF. Den foreløpige planlagte beliggenheten til den nye skolen er fordelaktig for sameiet Huitfeldts gate 18. Se mer informasjon vedlagt og omtalt i salgsoppgaven.

Tomt

Eiet fellestomt: 495 kvm.
Meget sjarmerende bakgård. Tomten er opparbeidet med hellelagt gårdsrom og prydbusker.

Parkering

Det medfølger 1 biloppstillingsplass i felles lukket garasjeanlegg. Garasjeplassen er sikret gjennom seksjoneringsbegjæringen og tinglyst erklæring på eiendommen. Heisadkomst ned til garasjeplan. Selger har leid ut garasjeplassen. Leieprisen er regulert f.o.m. 1. oktober 2017 til kr. 2.500,- pr. md. Leieavtalen har én måneds oppsigelsestid fra utløpet av måneden avtalen sies opp.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Huitfeldts gate. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Fjernvarmeanlegg med radiatorer og varmekabler på bad. Både varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.
Strømforbruk utgjør ca. kr. 5200,- per år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Huitfeldtsgt. 18. Sameiet består av 20 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Umiddelbar nærhet til barnehage og skole. I gangavstand har man Ruseløkka Barnehage (1- 6 år), Ankerhagen Barnehage (1-6 år) og Ruseløkka skole (1.-10.klasse). Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt å rive eksisterende bygg ved Ruseløkka skole for å oppføre nytt skolebygg. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Fra boligen er det kort vei til flere høyskoler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 61 709 pr. 01.08.2017.
Det ble vedtatt på ekstraordinært sameiermøte avholdt høsten 2016 å ta opp et felleslån i sameiet på kr. 1 000 000,- for å finansiere utbedring av vannskade på taket. Forretningsfører informerer om at lånet ble utbetalt juli 2017 og at lånet fordeles etter eierbrøk, som tilsvarer ca. kr. 61 709,- for denne seksjonen. Dette er derfor lagt til grunn som andel fellesgjeld. Estimert beløp inkluderer ikke renter og evt. omkostninger, kortsiktig gjeld etc. Det vil derfor være noe avvik. Dagens felleskostnader har tatt høyde for dette nye lånet.
Megler har rekvirert, men ikke mottatt per d.d. lånevilkårene og nedbetalingsplanen for overnevnte lån. Forretningsfører informerer om at de har purret på långiver. Dette vil ettersendes til interessenter/kjøper ved behov så fort dette er mottatt.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.  Ethvert eierskifte/utleieforhold skal forhåndsmeldes styret. Ved hvert utleieforhold kreves det inn et flyttegebyr på kr. 2500,-.