Alle bilder (19)

Lilleaker Vest, F-202, Oslo

LILLEAKER VEST – Lekker 2-roms leil. med høy standard og stor balkong – Ferdig Q1 2020 – Salg av kontraktsposisjon

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
3 890 000,-
Primærrom
45 m2
Antall soverom
1
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 890 000,-
Omkostninger
32 472,-
Antall soverom
1
Primærrom
45 m2
Bruksareal
45 m2
Tomt
11000 m2
Adresse
Lilleaker Vest, F-202
0284 Oslo
Etasje
2
Byggeår
2019
Gårds- og bruksnummer
9 / 565

Meglere

Partner / Eiendomsmegler MNEF
93 65 07 81
ta@sem-johnsen.no
Partner / Eiendomsmegler MNEF
92 44 98 42
tfh@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet F-202 i prosjektet Lilleaker Vest på nærmere angitte vilkår.
 
Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 05.12.2016 med utbygger/boligselger om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Lilleaker Boligutvikling AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til kjøpekontrakt.
Kjøpekontrakten på boligen følger vedlagt salgsoppgaven.
Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/boligselger.
 
Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr.9 Bnr.565 i Oslo kommune
Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 2 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.
Satsen for for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Høydepunkter

Eiendommen ligger i Lilleakerveien i Oslo kommune.  Prosjektet omfatter ca 208 leiligheter fordelt på 7 bygg . Alle leiligheter har enten balkong, takterrasse eller markterrasse.
Lilleaker Vest – kort fortalt:
– Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 4 kvartal 2019 / 1 kvartal 2020
– Balkong
– Heis
– Solrik beliggenhet
– Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal
– Vannbåren varme
– Fortsatt mulighet for å gjøre tilvalg
– Balansert ventilasjonsanlegg
– Enstavs parket i alle rom
– Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Prosjektet Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.
Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum. Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.
På Lilleaker finner man alle tenkelige servicefasiliteter innen svært kort rekkevidde. Blant annet kan nevnes flere matbutikker, sushirestaurant, frisør, apotek samt populære Kafè Grønn på Lilleaker Torg. CC Vest har utviklet seg til å bli et av de foretrukne handlesentrum på Oslo Vest, og kan, i tillegg til et meget rikt utvalg butikker, tilby både vinmonopol, legesenter og treningssenteret Sats Elixia.
Av tur- og rekreasjonsmuligheter går det bl.a. tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad, og videre inn i marka. I sommerhalvåret er det flotte bademuligheter på Sollerudstranda/Hydrostranda, samt både strand- og parkområder på Fornebu.
For den aktive har Ullern Idrettsforening et godt tilbud, og de er særlige store innen fotball, håndball, basketball og bandy. De har idrettshall på Øraker, hvor også Øraker ungdomsskole ligger. I tillegg til Lilleaker barneskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole, kan man finne flere barnehager i området.

Innhold

Innhold
2. etg:  primærrom utgjør 45 kvm som omfattes av entré, kjøkken/oppholdsrom, soverom og bad. Balkong 8 kvm.
Se størrelse på rom i vedlagte planskisse.
Byggemåte
Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre  med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med tegl og tre-panel. Leilighetene bygges i henhold til TEK 10 med unntak av enkelte dispensasjoner.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal. Det leveres kjøkkenfronter av typen Sigdal Horisont eller Sigdal Scala som standard. Kjøkkenet leveres i hvit som standard. Flere farger kan leveres som tilvalg, mot tillegg i pris. Benkeplate i heltre eik eller laminat, type mørk grå kvarts / Hvit laminat benkeplate uten pristillegg.
Våtrom
Baderomsinnredning type Amfi gråmalt eik fra Sigdal, eller tilsvarende fra annen leverandør i bredde 60 eller 80, 100 eller 120 cm med vask i porselen, speil og lyslist med stikk. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig tegning av leiligheten. Benkeplate leveres i høyglans laminat, med underlimt servant. Overskap og speil skap følger samme bredde som underskap. Det leveres overskap over vask. Aktuell bredde fremgår av salgstegning. Vegghengt toalett med innebygget skjult cisterne. Dusjhode på stang og ett-greps blandebatteri. Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel.
Med hovedbad menes det største badet dersom det er flere bad i leiligheten. Hovedbad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant, speil, lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. De fleste baderom i prosjektet vil plassbygges.
Vegger
Du kan velge mellom flere forskjellige farger/maling på veggene.
Terrasse/balkong
Balkongene og terrasser på bakkeplan utføres i betong med tredekke i Møre Royal eller lignende. Det gjelder også terrasser og balkonger på bakkeplan. Takterrasser leveres med tremmegulv i kompositt i grå uførelse. Balkongene har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres i klart glass. Der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse i opakt glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel/trespiler.
Garderobe
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende kombi garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant 2,1 m.
Boder
Leiligheten leveres med en sportsbod i kjeller.
Balansert ventiliasjon med varmegjenvinning
Det vil bli levert balansert ventiliasjon med varmegjenvinning i alle leilighetene.
Gulv
1-stavs parkett Shade eik Sandy Grey, mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang/entré og bod. Det vil bli anledning å velge alternativ 1-stavs eik robust parkett naturmatt eller hvitoljet, uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Lakkerte gulvlister i eik, tilpasses parkettvalg. Gulvlister leveres som rettkant lister.
Keramiske gulvfliser på bad av typen Fk Pro trav black Ma 30×30 cm eller tilsvarende med Fk Pro trav black Ma 3×3 cm eller tilsvarende nedfelt i dusjsonen. Utvalgte farger på flis er mulig som tilvalg. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt.

Tomt

Eiendommen ligger i Vestveien 4-8 i Oslo kommune. Salgstrinn 1 omfatter 129 leiligheter fordelt på 4 bygg (A, B, E og F). Salgstrinn 2 omfatter 79 leiligheter fordelt på 3 bygg (C, D og G).
Eiendommen ligger på gnr. 10/bnr. 97, 772, 775 og gnr. 9/bnr. 565. Tomten er eiet og har et areal på ca. 11 mål. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. For sameiene vil tomten bli fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Parkering

Fellesparkeringskjeller under bakken mellom/ under byggene. Det medfølger ikke parkeringsplass.
Sykkelparkering
Det vil bli avsatt et areal til sykkelparkering i boder, utenfor byggene og evt. i parkeringskjelleren.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes iht. TEK10. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen.
På hovedbad, bad, vaskerom og WC-rom leveres det termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme i gulvet for komfortvarme. Det leveres ikke gulvarme i innvendige boder.

Sameiet

Utviklingsområdet Mustad Nord, delfelt b2, er planlagt bygget ut med til sammen syv leilighetsbygg, som er planlagt å danne ett sameie. Det vil bli etablert ytterligere ett eller flere sameier i forbindelse med videre utbygging av Mustad Nord. Utbygger tar forbehold om annen organisering av sameiene.
Prosjektet vil bestå av ett eller flere sameier. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonsameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameiet
og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. Ved gjennomført seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.
Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder og utearealer på den måte som anses hensiktsmessig,
f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller
anleggseiendom. Garasjekjeller vil bli skilt ut i egen anleggseiendom, og boligeiere vil kjøpe bruksretter til parkeringsplasser i denne
eiendommen.
Mustad Eiendom AS ønsker å etablere og opprettholde en god standard på uteområdene, både Sameiets eget utendørs fellesareal og uteområder som er felles for alle eiendommene i Mustad Nord. Sameiet har ansvar for drift og vedlikehold av egne fellesarealer innenfor eget (eksklusivt) utbyggingsområde. Utbygger vil på vegne av Sameiet inngå avtale med Mustad Eiendomsdrift AS vedrørende levering av teknisk drift og forvaltning.
Boligsameiet vil være medlem av Mustad Nord Gårdeierforening, som skal ha ansvar for drift og vedlikehold av de felles uteområdene utenfor Sameiets eget utbyggingsområde. Dette gjelder felles grøntområder, herunder "bydelsparken" (sentralt grøntområde), felles private samferdselsanlegg og offentlige trafikkanlegg, frem til disse eventuelt overtas av stat eller kommune. Gårdeierforeningen vil på markedsmessige vilkår inngå driftsavtale med Mustad eiendomsdrift AS, som utfører drifts- og vedlikeholdsarbeid for foreningen.
Hensikten er at alle felles uteområder skal driftes og vedlikeholdes slik at det opprettholdes en god standard på de felles utearealene. For å sikre dette vil Mustad eiendom AS tinglyse en erklæring hvoretter hjemmelshavere/gårdeiere innenfor området er pliktige medlemmer av Gårdeierforeningen. Servitutten forplikter altså Sameiet, men ikke den enkelte sameier/seksjonseier i prosjektet, til medlemskap i Mustad Nord Gårdeierforening.
Andre forhold
Tilvalg:
Innenfor gitte rammer og tidsfrister, og mot et tillegg i pris vil det være mulig å skreddersy sitt eget preg på leiligheten utover de valgmulighetene salgsprospektet gir uten pristillegg. Det vil bli gjennomført personlige endringsmøter etter at byggingen har startet tar vi forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da byggingen kan ha kommet for langt. Det kan ikke gjøres endringer på byggets fasade, vinduer, utv. dører, balkonger eller fellesarealer. Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet ved kjøp av tilleggstjenester/endringer.

Garanti

Boligselgeren stiller iht. § 12 en garanti på 3% av kjøpesummen for boligen frem til overtakelse som sikkerhet for sine forpliktelser. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen. I tillegg plikter boligselgeren å stille bankgaranti jf. bustadoppføringslova § 47 for beløp som Kjøper 2 innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til boligselgerens disposisjon før overskjøting.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
5 prosent av kjøpesummen for boligen, kr 169 500,- og kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr 500 000,- ved kjøp til prisantydning, tilsammen kr 669 500,- innbetales til meglers klientkonto ved signering av nærværende kontrakt.
Innbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har allerede innbetalt forskuddet på 5 prosent av kjøpesummen iht. kjøpekontrakten for boligen.
Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.
Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr. 3 220 500,- samt resterende omkostninger kr. 25 972,- og eventuelle tilvalgs-/ endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse av boligen.
Kjøper 2 er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/ endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. bustadoppføringslova § 12.
Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova § 47.
Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven.
Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding boligselger om salget.
Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jf avhendingslova § 1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og Kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir Kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger.
Dersom Kjøper 2 ikke er forbruker, skal Kjøper 2 betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktsposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til Kjøper 1 selv om ikke Kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.
Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Boligselgeren stiller iht. § 12 en garanti på 3% av kjøpesummen for boligen frem til overtakelse som sikkerhet for sine forpliktelser. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen. I tillegg plikter boligselgeren å stille bankgaranti jf. bustadoppføringslova § 47 for beløp som Kjøper 2 innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til boligselgerens disposisjon før overskjøting.
Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan Kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Offentlige godkjenninger:

Det foreligger rammetillatelse og igangsettingstillatelse for prosjektet.