Alle bilder (45)

Lomviveien 26, Fornebu

STORØYA/ FORNEBU – Ny og meget lekker – gjennomgående – 3-roms eierseksjon/hjørneleil m/ stor solrik balkong, heis og garasje. Meget barnevennlig og flott område.

Gi bud Bestill prospekt
Solgt
Prisantydning
6 600 000,-
Primærrom
76 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
6 600 000,-
Omkostninger
193 222,-
Fellesutgifter
2 999,-
Antall soverom
2
Primærrom
76 m2
Bruksareal
76 m2
Bruttoareal
84 m2
Adresse
Lomviveien 26
1364 Fornebu
Etasje
2
Byggeår
2016
Gårds- og bruksnummer
41 / 995

Meglere

Partner/Megler MNEF
92 05 99 82
mbe@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Ca. 17 kvm sørvestvendt, solrik balkong
– Garasje (rett ved heisen, hurtig adkomst)
– Heis
– 2 soverom
– Ny 2016 (ca. 3,5 år igjen av nybyggsgarantien)
– Meget gode solforhold – sol på balkongen til ca. 21:30 sommerstid
– Gode lysforhold. Gjennomgående hjørneleilighet med store glassflater øst-vest.
– Usjenert/ tilbaketrukket fra vei
– Bygget som parkvillaer, et unikt prosjekt – ingen blokkfølelse og mer eksklusivt
– Meget god romløsning
– Oppgradert/ påkostet ifht standardleveranse
– Moderne/ tidsmessig standard
– Lekre gulv
– Topp utstyrt kjøkken (HTH, Miele hvitevarer, benkeplate i granitt)
– Umiddelbar nærhet til sjø, strand og båtliv – unike rekreasjonsområder rett utenfor døren
– Umiddelbar nærhet til barnehage og skole / flere lekeplasser
– Nærhet til flott kjøpesenter med alt av servicetilbud og treningssenter
– Veldrevet sameie med et trivelig bomiljø
– Barnevennlig!
– Vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg
– Balansert ventilasjon – godt inneklima
– Lave fellesutgifter/ lave boutgifter

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv og rolig beliggenhet på Storøya, lengst ut på Fornebu, med umiddelbar nærhet til Storøyodden med sine flotte strender, Storøykilen og Koksabukta. Storøya er kjent for sine luftige og representative omgivelser rundt bebyggelsen. Bygget ligger godt tilbaketrukket fra veien og har en god internbeliggenhet på området. Området rundt boligen er pent opparbeidet med gressplen og lekearealer for barn. Her er det idyll for store og små.
Det er svært kort vei til de nærmeste barnehagene på Storøya; Fornebu Idrettsbarnehage, Storøya grendesenter og Nansenparken barnehage, i tillegg til flere i området. Det bygges pt en ny barnehage i nærområdet med plass til ca. 200 barn. Storøya barneskole (1-7 kl.) ligger et stenkast unna.
Sameiet ligger i flotte omgivelser, med frisk luft og muligheter for å nyte tur og rekreasjon rett ut fra døren. Store og idylliske park- og friområder i umiddelbar gangavstand. I tillegg til de flotte badestrendene kan nærområdet tilby en rekke fritidsaktiviteter som svømmehall, skøytebane og håndballhall på Hundsund, samt tennisbaner innerst på Snarøya.
Ellers er det nasjonalt bordtennissenter, badmintonanlegg, golfhall, curlingarena og bibliotek i gåavstand fra boligen. Populære Fardal Bakeri på Hundsund og i Rolfsbukta kan by på ferske bakevarer og har åpent alle dager. I nærområdet finnes det også seil-, kajakk- og seilbrettklubb. Det er gode tilbud både for store og små til organisert trening og aktiviteter.
Storøyodden: Storøyodden er en av Norges flotteste sandstrender. Her finnes kiosk med utekafé, brygge, badebrygge, dusj og utegriller samt flere baner for bordtennis og sandvolley. Badestranden har EUs strengeste sertifisering for rent vann. Om vinteren er der ideelt å skøyte, pilke eller ta seg en ski- eller spasértur på fjordisen til Sandvika eller en av de nærliggende øyene, og området byr også på fine akemuligheter.
Nansenparken – "en estetisk nytelse på 200 mål som er nominert til arkitektpris": Nansenparken er et turområde og et møtested med festplass, vannspeil, grønne lunger og gangstier som alle leder til sjøen. Øverst i parken ligger det gamle flytårnet fra 1939, et landemerke på Fornebulandet og en påminner om områdets historie. Derfra risler vann fra en arkitektonisk vakker kanal av stål og glass gjennom hele parken og ned til den 6.500 m2 store Sentraldammen. Midt i parken ved Sentraldammen ligger festplassen med egen paviljong. Området er omringet av gressplener og eng, 4 km gang- og sykkelstier, promenader, leke- og oppholdsområder, samt trær, busker og blomster. Nansenparken ble nominert til landskapsprisen Rosa Barba European Landscape Prize 2010 i Barcelona.
Fornebu S: Et nytt og moderne kjøpesenter med ca. 80 butikker (bl.a. vinmonopol), restauranter (inkl. uteservering om sommeren, eks fra gode Jonathan sushi) og treningssenter (SatsElixia). Det er tatt i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå. Fornebu S omtaler seg selv som "verdens mest miljøvennlige kjøpesenter".
Nærområdet har fra før av et godt utvalg spisesteder, som Odonata, Sjøflyhavna kro, the Local ved Fornebuporten, samt hotellene Quality, Scandic og Radisson.
Det er god forbindelse med offentlig kommunikasjon til Lysaker, Oslo og Gardermoen. Buss 24, 28, 31 og 36 stopper rett utenfor Fornebu Senter og frakter deg til Lysaker og videre til Oslo. Fra Lysaker går det busser i alle retninger samt tog. 31-bussen har hyppige avganger og går hele døgnet.

Innhold

2.etg.: Primærrom utgjør 76 m2 som omfattes av entré med garderobeplass, 2 soverom, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor, solrik balkong, garderobe/ teknisk rom/ innvendig bod.
P-plass i garasjen rett under boligen. Romslig bod i kjeller.

Standard

Gjennomført lekker og tidsriktig, romslig, 3-roms selveier med glassflater på 3 sider og en meget god romløsning. Gjennomgående lys nordøst-sørvest samt store – nesten gulv-til-tak – vinduer gir meget gode lys- og solforhold. Høy standard på overflater, innredninger og utstyr. Boligen er ferdigstilt 2016 og er pent brukt (oppleves som ny) med balansert ventilasjon som gir et godt inneklima og vannbåren gulvvarme som er energi-/ miljøeffektivt og gir en jevn, behagelig varme. Kjøkkenet er oppgradert/ påkostet fra original leveranse og leiligheten har generelt et smakfullt og avstemt farve- og materialvalg.
Unik, sørvestvendt, balkong på hele 17 kvm med meget gode solforhold om sommeren samt hyggelig utsyn over grøntarealet rundt. Gården har en god og luftig internbeliggenhet på området/ attraktive Storøya.
Moderne HTH kjøkken i åpen løsning i stue. Glatte fronter, god skap- og arbeidsplass samt benkeplate i granitt med underlimt kum. Integrerte hvitevarer fra Miele: Induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Slette vegger og gjennomgående flotte énstavs eikegulv, fin takhøyde på ca. 250 cm. Romslig entré med spotter i himling og plass til garedrobe.
Delikat baderom med fliser over varmekabler i gulv, fliser på vegger, innfellbare glassdører til dusjsonen, vegghengt wc, opplegg vaskesøyle og downlights i himling. Fin størrelse på baderom.
2 fine soverom hvorav master med plass til kontorplass samt inngang bod/ teknisk rom som benyttes som walk-in garderobe. Meget fredelig og usjenert master med luftig utsyn over grønt fellesområde.
Balansert ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad. Aggregat i innvendig bod. Aggregat styres fra betjeningspanel.
Kabel-tv og bredbånd.
Sprinkleranlegg.
Felles brannvarsling.
Lave strømutgifter pga. nytt og moderne (tett) bygg samt at både varmtvann og oppvarming er inkludert i fellesutgiftene.
Sameiet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. Dette innebærer måling og avlesing av strøm, varme og vannforbruk mm. i den enkelte boenhet. Obos fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Energikostnadene er en del av de totale felleskostnadene til beboer.

Byggemåte

Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull iht forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført.
Utvendig kledd med trepanel.
Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/asfalt.
Stor balkong med støpt dekke belagt med terrassebord.
Vinduer fra 2014, malte karmer og gerikter.
Lyd-/brann klassifisert entrédør, kikkehull, B30 dB40/Rw43dB. Balkongdør med glassfelt fra 2014.
Etasjeskillere i betong.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av leilighetsbygg samt rekkehus.
Storøya vil få rundt 500 boliger som er tegnet av noen av Norges dyktigste arkitekter. Det blir variert bebyggelse med leiligheter, boliger gruppert i kjede og rekkehus – noe som vil skape en perfekt ramme for alle generasjoner.

Tomt

Eiet tomt: kvm. Tomten og fellesarealer er pent opparbeidet med gressplen, beplantninger, hagemøbler og sykkelparkering. Asfaltert adkomst. Utearealer har belysning. Sandkasse for småbarna rett utenfor.

Parkering

1 parkeringsplass i avlåst garasjeanlegg. God plass til stor bil. For øvrig godt med gjesteparkering på fellesområdet.

Adkomst

Fra Forneburingen, ta til venstre inn Lomviveien etter Fornebu Idrettsbarnehage og Storøya Grensenter. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på fellesvisninger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via miljøvennlig fjernvarme – vannbåren gulvvarme. Varmekabler på baderomsgulv.

Sameiet

Leiligheten er en del av Terne Tun 1 boligsameie. Sameiet består av 39 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler/Barnehager

Det er svært kort vei til de nærmeste barnehagene på Storøya; Fornebu Idrettsbarnehage, Storøya grendesenter og Nansenparken barnehage, i tillegg til flere i området. Det bygges pt en ny barnehage i nærområdet med plass til ca. 200 barn. Storøya barneskole (1-7 kl.) ligger et stenkast unna. Skole- og barnehageveien er både kort og hovedsakelig bilfri.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.