Alle bilder (18)

Lovisenlund 2 B, Oslo

BYGDØY – Tomt med rammetillatelse til oppføring av en enebolig. Meget barnevennlig og solrik beliggenhet i rolig veletablert boligområde.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
6 800 000,-
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
6 800 000,-
Omkostninger
180 422,-
Tomt
604 m2
Adresse
Lovisenlund 2 B
0287 Oslo
Gårds- og bruksnummer
2 / 1283

Visning

19.11.201715:30-16:00

Meglere

Partner/Megler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
920 20 838
kk@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Beliggenhet

Tomten har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold og rolig beliggenhet. Umiddelbar nærhet til skog og turstier, strandliv, sjø- og fritidsaktiviteter. Like ved ligger Kongeskogen, med sine flotte turløyper/stier som bl.a. leder ned til Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Om vinteren har man flotte preparerte lysløyper som strekker seg over flere kilometer. Ved Bygdøy idrettsplass finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøyhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter for både store og små.
Like ved finner du Bygdøy skole og Kongeskogen barnehage. Det er også gangavstand til den lokale matbutikken (Spar). Ved Huk finner du både badestrand, sandvolleyballbane og Hukodden restaurant. For øvrig kort avstand inn til bl.a. Karenslyst allé, Frogner og Aker Brygge/Tjuvholmen med sitt store utvalg av butikker og servicefunksjoner.
Offentlig kommunikasjon med bussforbindelser inn til sentrum fra Fredriksborgveien (busslinje 30), samt båtforbindelse fra Frammuseet på sommerhalvåret.

Innhold

Iht. rammetillatelsen og vedlagte plantegninger:
Kjeller:
BRA: 113 m² som omfattes av 5 boder, sluse, trappegang, teknisk rom, vaskerom og dobbelgarasje med plass til 2 biler.
1. etasje:
BRA: 94 m² som omfattes av entré med garderobe, wc, bibliotek/TV-stue, arbeidsrom/kontor og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det tegnet inn utgang til terrasse.
2. etasje:
BRA: 97 m² som omfattes av gang, leke-/arbeids-/soverom, 3 soverom (det ene med walk-in garderobe) og 2 bad. Utgang til balkong fra det ene soverommet og leke-/arbeids-/soverom.
I tillegg romslig loft med vindu.

Bebyggelse

Tomten ligger bak eksisterende enebolig/eiendom, som denne tomten er skilt ut fra. Tomten er tidligere hagen til eksisterende enebolig. Hus A i tegninger fra rammetillatelsen er den eksisterende boligen står der i dag.
På eiendommen er det gitt rammetillatelse for oppføring av en enebolig (BRA = 224 m²) over to etasjer (eksklusiv kjeller og loft), med en dobbelgarasje i kjeller. Samlet vil eiendommen få et nytt bebygd areal (BYA) på 23,90 %. Rammetillatelsen er gitt 22.05.2015 med en gyldighet på 3 år og vedlagt salgsoppgaven. Vedlegg til rammetillatelsen (plantegninger, situasjonsplan, utomhusplan etc.) er vedlagt salgsoppgaven. Iht. rammetillatelsen oppføres boligen med liggende panel og valmtak og har en utforming som låner elementer av byggmesterfunksjonalismen som finnes i området.

Tomt

Eiet tomt: 604 kvm.
Flat/svak skrånende tomt i forkant og bakkant. Tomten har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold i et rolig strøk med hovedvekt på eneboliger og villabebyggelse. Tomten er ikke bebygget per dags dato. Det vises til vedlagte rammetillatelse og utomhusplan.

Adkomst

Adkomst fra Lovisenlund. Eiendommen har tinglyst bruksrett til kjørbar adkomstvei over nedre del av eiendommen tilhørende Lovisenlund 2 A. Se også vedlagt utomhusplan og avkjørselsplan i salgsoppgaven.
Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.