Alle bilder (26)

Michelets vei 17 B, Lysaker

FORNEBU/LYSAKER – 3-roms oppussingsobjekt med balkong og parkering. Gode solforhold. Nyoppussede fasader/balkonger. Bra utleieobjekt.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
3 290 000,-
Primærrom
66 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 290 000,-
Omkostninger
103 672,-
Fellesutgifter
4 500,-
Antall soverom
2
Primærrom
66 m2
Bruksareal
66 m2
Bruttoareal
72 m2
Tomt
3271 m2
Adresse
Michelets vei 17 B
1366 Lysaker
Etasje
2
Byggeår
1956
Gårds- og bruksnummer
14 / 502

Visning

22.10.201713:00-14:00

Meglere

Eiendomsmegler MNEF
47 40 05 30
eh@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 4 500 pr Mnd
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Nyoppussede fasader og balkonger.
– Vedtatt å legge lokk over E18 forbi sameiet.
– Parkeringsplass.
– Solrik balkong.
– Trivelig bomiljø.
– Godt utleieobjekt.
– Separat kjøkken.
– Veldrevet sameie.
– Nye rør (2014).
– Dørcalling.
– Fiber.
– Selger er et AS, og regelen om korteste akseptfrist på bud kl 12 etter siste visning gjelder ikke.
– Se sameiets hjemmeside: www.fornebukollen.no

Beliggenhet

Solrikt beliggende i attraktivt og veletablert boligområde på Fornebu/Lysaker. Boligen har en fin beliggenhet med nærhet til fjorden, turstier, kyststi, bademuligheter og båthavn. Også et godt fritidstilbud med idrettsanlegg og treningssentre i nærområdet. Hundsundanlegget med kunstgressbane og svømmehall, samt kjøpesenter på Fornebu Senter og  CC-vest med alle typer forretninger og servicetilbud er attraktive fasiliteter i nærområdet. Det er kun noen minutters gange til bussholdeplass med avganger både til Oslo og Sandvika. Lysaker stasjon er et knutepunkt for buss/tog/flytog, og ligger like ved. Det tar ca. 5 minutter med bil til kjøpesenteret på Fornebu og 15 min. til Sandvika/Oslo sentrum.

Innhold

En innholdsrik og arealeffektiv leilighet med gode solforhold. Leiligheten er gjennomgående med lys fra to sider, primærrom utgjør 66 kvm og inneholder følgende:
Entré/gang, bad/wc, separat kjøkken, stue med utgang til balkong og 2 soverom.
Eier disponerer to boder i kjeller.

Standard

Leiligheten holder en eldre standard, og er å anse som et oppussingsobjekt.
Gulv består av behandlet tregulv, laminat, samt flislagt bad. Innervegger er av malte flater, og liggende panel. Pusset og malte betongflater i tak.
Separat kjøkken med eldre innredning. Kjøkkenet har rikelig med skap- og bekeplass. Benkeplate i laminat med nedfelt kum. Det er plass til kjøle-/fryseskap, komfyr, oppvaskmaskin/vaskemaskin.
Flislagt bad som inneholder dusjhjørne, servant og toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Badet er av eldre dato, men er fullt ut funksjonelt. Det er, i regi av sameiet, gjort oppgradering av soilrør i nyere tid (ferdig desember 2014).
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til takst og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygget er oppført med støpt betongsåle. Denne antas å være fundamentert til bæredyktige faste masser. Bærende konstruksjoner er oppført i betong. Nyoppussede fasader. Yttervegger av betong, utvendig etterisolert med STO-pusset fasader. Trekonstruksjon bygget som saltak og tekket med takstein. Takrenner og nedløp i plastlakkert stål. Vinduer med 2-lags isolerglass i trerammer fra 2004 i stue. Betongdekke som etasjeskille. Fellestrapper i betong med terrazzo. Nyoppusset balkong på 9,5 kvm, med adgang fra stue. Balkongen er oppført i stål/betong. El. skap med automatsikringer plassert i felles trappegang.

Bebyggelse

Varierende bebyggelse i hovedsak av leiligheter og villabebyggelse, samt noe rekkehus.

Tomt

Eiet tomt: 3271 kvm.
Solrik tomt  som er pent opparbeidet med plen, prydbusker og diverse beplantning

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass.

Adkomst

Fra Snarøyveien ta til høyre ved Oksenøyveien. Etter ca. 600 m, ta til høyre inn Michelets vei. Nummer 17 B er da på høyre hånd

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer fra sentralvarmeanlegg. Varmeanlegget i sameiet er tilknyttet fjernvarme fra Fornebu.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Fornebukollen boligsameie. Sameiet består av 39 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Lysaker skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 348 142
Lån 1:
Sameiet har lån i OBOS-banken
Restgjeld kr 438 008 pr 01.10.2017
Rente 3,10 % pr 01.10.2017
Restløpetid: 5 år
Avdragsfrihet: nei
IN-ordning: nei
Lån 2:
Sameiet har lån i OBOS-banken
Restgjeld kr 17 000 000 pr 01.10.2017
Rente 3,10 % pr 01.10.2017
Restløpetid: 34 år 4 mnd
Avdragsfrihet: nei
IN-ordning: nei
Felleslån ble tatt opp i forbindelse med oppussing av fasader. Når prosjektet er ferdigstilt vil andel fellesgjeld være på kr 450,000,- per seksjon.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.