Alle bilder (22)

Munkedamsveien 72B, Oslo

VIKA/ SKILLEBEKK – Meget lys, usjenert 4-r hjørneleil./ toppleil. m/ stor solrik balkong, utsikt mot indre Oslofjord, parkering og peis. Rolig og tilbaketrukket.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
6 600 000,-
Primærrom
92 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
6 600 000,-
Omkostninger
178 762,-
Fellesutgifter
2 750,-
Antall soverom
3
Primærrom
92 m2
Bruksareal
92 m2
Bruttoareal
102 m2
Tomt
1293 m2
Adresse
Munkedamsveien 72B
0270 Oslo
Etasje
5
Byggeår
1950
Gårds- og bruksnummer
211 / 140

Visning

20.08.201714:15-15:15
21.08.201718:30-19:30

Meglere

Partner/Megler MNEF
92 05 99 82
mbe@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Meget hyggelig og frodig/ skjermet beliggenhet i attraktive Vika nær Solli plass, sentrum og Aker Brygge/ Tjuvholmen
– Solrik balkong på ca. 9 kvm
– Flott/ fri utsikt mot Oslofjorden
– Svært gode lysforhold
– Lite innsyn/ usjenert
– Hjørneleilighet og toppleilighet
– Tilbaketrukket
– Peis
– Parkeringsplass !
– God romfølelse
– Muligheter for 3 soverom
– Medfølgende 2 fine kjellerboder
– Nylig utført el-gjennomgang
– Ryddig og veldrevet sameie/ fellesarealer med god bodplass, sykkelplass samt velfungerende fellesvaskeri

Beliggenhet

Meget sentrumsnær beliggenhet, likevel rolig og tilbaketrukket midt mellom Vika og Skillebekk i bydel Frogner. Nærområdet er idyllisk og skjermet fra byen men kun ca. 5 min gange til Solli Plass/ Frogner samt kort gangavstand til Aker Brygge/ Tjuvholmen eller Frognerkilen (Kongen Marina). Seksjonen ligger høyt og fritt, nesten uten innsyn og med flott utsyn mot Filipstad og indre Oslofjord. Svært gode lys- og solforhold. Hyggelig og etablert område som sannsynligvis vil bli ytterligere etterspurt i fremtiden i og med alle utviklingsmulighetene som ligger i Filipstad og det gamle togområdet foran eiendommene i denne delen av Munkedamsveien. Det er ingen gjennomgående togtrafikk.
Bytrikk i Drammensveien og fra Skillebekk. Flere trikker og en rekke busser fra Solli plass og i Bygdøy Allé. 21-bussen stopper i Parkveien rett ved.
Alle typer bymessige servicefunksjoner og gode shoppingforhold rundt Solli plass, i Frognerveien, Skovveien og i Bygdøy Allé. Ellers et bredt utvalg av butikker og servicetilbud på Aker Brygge. Restauranter og dagligvare, mm. også på Skillebekk samt dagligvare og café i Vika/ nærområdet (Lassonsgate, rett ved). Et svært godt tilbud av restauranter i området, på Skillebekk, Frogner og på Aker Brygge/ Tjuvholmen.
Skolekrets: Ruseløkka skole.
(I planene for Fjordbyen skal Filipstad utvikles til bolig-, nærings- og rekreasjonsområder, men den konkrete utbyggingsplanen er ikke vedtatt. Visjonen er at Filipstad skal bli som en by i byen, i en forlengelse av flotte Tjuvholmen. Her skal folk kunne bo, jobbe og kose seg uten å være avhengig av bil. Filipstad skal bidra til å gjøre Oslo til en grønnere by og bli et forbilde for bærekraftig byutvikling. Helt ytterst på Filipstad er planen å anlegge en 44 mål stor park. Her er målet at det blir et yrende folkeliv. Det er også planlagt ny trikketrasé som knytter sammen Skillebekk og sentrum via Filipstad.
Se gjerne http://www.ohv.oslo.no/no/fjordbyen/filipstad el
https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/fjordbyen/filipstad for ytterligere info om planene for Filipstad/Fjordbyen.)

Innhold

5. etg.: Primærrom utgjør 92 m2 som omfattes av entré/ gang med speil-/skyvedørsgarderobe, kjøkken, 2 soverom (hvorav ett med skyvedørsgarderobe), baderom og 2 stuer. (Den ene stuen kan naturligvis brukes som et soverom) Stuen har peis og utgang rommelig sørvendt balkong (ca. 9 m2) med meget gode solforhold.
Det medfølger 2 kjellerboder (på hhv. ca. 8,5 og ca. 2 kvm), i tillegg disponerer leiligheten 1 parkeringsplass.

Standard

Meget usjenert og lys hjørneleilighet/toppleilighet med 3 lysvinkler, fritt utsyn, stor solrik balkong og peis. Generelt pen standard på overflater, innredninger og utstyr. Glatte lyse vegger og himlinger, eikeparkett på gulv. Listverk med downlights i himling i stue og spisestue samt downlights i himling på kjøkken. God romfølelse og romløsning. Nytt parkettgulv på kjøkken.
Stor og lys stue/ spisestue med god plass til både tv-stue, spisegruppe og salong. Velfungerende peis og utgang til romslig og usjenert sørvendt balkong med fin utsikt mot Filipstadområdet og indre Oslofjord.
Pent bad med fliser over varmekabler i gulv, fliser på vegger, innmurt badekar med innfellbar glassdør, vegghengt wc, detaljer i mosaikk, innmurt speil, downlights i himling og håndkletørker. Badet er opplyst fra tidligere å være pusset opp i 2004/2005.
Hyggelig kjøkken med høyglans takhøy innredning samt noen fronter i alu/frostet glass. Fliser over laminat benkeplate, integrerte hvitevarer inklusive vaskemaskin, downlights i himling og en liten barløsning/frokostplass.
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Nylig utført el-kontroll (med noen utbedringer) i leiligheten. Det foreligger samsvarserklæring.
Veldrevet sameie som har utført mange vedlikeholdsoppgaver. Nye inngangsdører til seksjonene ble installert i 2013. Det har ikke vært noe felles prosjekt for bytte av soilrør. De fleste leiligheter har derimot byttet rør ved oppgradering av bad over tid. Samtlige andre felles rør for vann og kloakk er bytte for ca. to år siden (rør fra gården og ut til kommunens fellesrør-ledning). Samtlige stoppekraner er byttet til moderne hendelkraner. Alt gammelt i kjeller er undersøkt for asbest. Dette ble gjort ifjor sommer ifm oppgradering i kjeller. Gårdsplassen skal asfalteres til sommeren.

Byggemåte

Frittliggende boligblokk – teglstensgård – oppført over 5. etasjer, samt kjeller. Støpte kjellergulv. Oppført i mur og betong, betong i etasjeskillere. Leilighetsskillende vegger i mur/teglstein. Velholdt gård.
Murkonstruksjon, fasader med rød teglstein.
Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/asfalt.
Balkong med støpt dekke, fliser, sluk. Støpte trapper og repos, terrazzo.
Vinduer fra Drammen 1987 og 1984, malte karmer og gerikter.
Lyd-/brannklassifisert entrédør, B30, kikkehull. Balkongdør med glassfelt fra Drammen 1987.
Etasjeskillere i betong.
Ventilasjon med naturlig avtrekk i ventilasjonskanal over tak, tilluft i ventil yttervegg og vinduer.
Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo)

Bebyggelse

Hovedsakelig leilighetsgårder i nærområdet fra ulike byggeperioder.

Tomt

Eiet tomt: 1293 kvm.

Parkering

Sameiet disponerer 12 parkeringsplasser og 6 garasjeplasser. Disse ligger på fellesområdet, men er disponert slik at hver leilighet har en fast plass (400,- pr mnd) (18 seksjoner i sameiet). Det følger altså p-plass til leiligheten om ønskelig. Det er venteliste på garasjeplass.
(Det bemerkes at deler av arealet for p-plassene ligger på kommunal grunn – ikke på sameiets tomt, men arealet er disponert slik i alle år uten problemer.)

Oppvarming

Elektrisk, varmekabler, ildsted.
Totalt årsforbruk for 2016 var ca. 15 000 kWh.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Munkedamsveien 72. Sameiet består av 18 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.