Alle bilder (31)

Norefjelltoppen 903/11, Noresund

NOREFJELL – Innbydende leilighet på bakkeplan i “903” med nydelig utsikt og gode solforhold. Gasspeis og 3 soverom. Garasjeplass. Ypperlig beliggenhet med ski in – ski out.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
4 500 000,-
Primærrom
70 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
4 500 000,-
Omkostninger
124 422,-
Fellesutgifter
3 600,-
Antall soverom
3
Primærrom
70 m2
Bruksareal
75 m2
Bruttoareal
83 m2
Tomt
11798 m2
Adresse
Norefjelltoppen 903/11
3536 Noresund
Etasje
1
Byggeår
2009
Gårds- og bruksnummer
209 / 100

Meglere

Partner/Megler MNEF
900 90 191
mh@sem-johnsen.no
Koordinator
900 14 029
mg@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt utgjør kr. 5400,- pr år.
Kommunale avgifter er opplyst av selger å utgjøre ca. kr. 7270,- pr år. Dette inkluderer vann, avløp og renovasjon. 
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Fenomenal beliggenhet
Ski inn og ut
Høy standard
Lekkert innredet
Gasspeis
3 soverom med totalt 9 køyeplasser
Garasjeplass

Beliggenhet

Flott beliggenhet på det mest sentrale skistedet i Norge, med utsikt fra Tryvannstårnet til Gaustadtoppen, med parkering i kjelleren og skiløyper langs husveggen.
Sameiet 903 moh har en unik plassering i forhold til utendørs aktiviteter. Langrennsløypene starter bare noen meter fra døren, og her har også de populære løypene på Norefjell sitt utgangspunkt. Løypene på Norefjell er varierte, fra skogsløyper for vindfylte dager til høyfjellsløyper med fantastisk utsikt. Fra Høgevarde (1459m) er rundskuet formidabelt; derfra ser du 45000 kvadratkilometer av Norge – helt til Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane.
Norefjell er kjent som et alpinsted. Ingen andre skisteder i Norge har større høydeforskjell fra topp til bunn (over 1000m), med nedfarter for alle nivåer. I de vedtatte planer for Norefjell åpnes det for en betydelig utbygging av alpinanlegget de nærmeste årene. Det flotte fjellområdet gir også de beste turmuligheter i sommerhalvåret.
Snaufjellet begynner noen meter bak leilighetene, og på vei mot Høgevarde kan du treffe villreinstammen. Ved foten av fjellet, bare ti minutters kjøring unna, ligger Norefjell Golfklubb, en krevende 18-hulls bane. Krøderen byr også på bading og båtliv ved en av landets mest naturskjønne innsjøer.

Innhold

Primærrom utgjør 70 m2 som omfattes av bad/vaskerom, badstue, entré, gang, stue/kjøkken og 3 soverom.
sekundærrom utgjør 5 m2 som omfattes av bod.
I tillegg utvendig bod, kjellerbod og garasjeplass.

Standard

Meget attraktiv hjørneleilighet beliggende på bakkeplan i det populære og eksklusive prosjektet Norefjelltoppen 903. Leiligheten ligger solrikt til med nydelig utsikt. I leiligheten er det lagt vekt på materialer og overflater i god kvalitet, samt gjennomtenkt utførelse og med arkitektoniske løsninger. Store vinduer gir leiligheten rikelig med lys og luft. Stor solrik markterrasse belagt med skiferheller, utgang fra kjøkken. Diskre og smakfull bruk av downlights i himling.
Kjøkkenet er moderne med hvite matte fronter (type Shaker) på skuffer og skapdører, benkeplate i sort granitt, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål samt integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Rikelig med skap, skuffer og benkeplass, og fliser fra Fired Earth over benkeplate. På kjøkkenet er det god plass til spisegruppe. Utgang til markterrasse fra kjøkkenet. Nydelig utsikt. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen. I stuen er det lekker gasspeis, synlig både fra stue og kjøkken.
3 soverom i leiligheten, hvorav alle med stedstilpassede senger/køyer. Soverom 1 – dobbeltseng på 160 cm., soverom 2 – familiekøye på 150/90 cm., soverom 3 (barnerom) med køyeseng på 80 cm og sovesofa på 140 cm. Totalt 9 køyeplasser. Praktisk oppbevaring under flere senger.
Baderommet er innbydende med lekre fliser på vegger og gulv. Romslig dusjhjørne. Bred servant med underskap og opplegg for vaskemaskin. Vegghengt wc. Fra badet er det videre adkomst til en koselig badstue.
Leilighetens overflater består hovedsakelig av gulv i en-stavs eikeparkett, samt skiferfliser i entré, på baderom, i bod og i teknisk rom. Vegger i hvitbeiset liggende panel, fliser på bad. Himling i hvitbeiset panel. Takhøyde er målt til ca 2,5 m. Plisségardiner på alle vinduer i stue/kjøkken.

Byggemåte

Solid oppført i tre og betong. Støpt armert såle på fast grunn. Store armerte fundamenter for søyler, garasjen er kultet og asfaltert. Trappeganger etc med støpt betong.

Bebyggelse

Leilighet i Norefjells mest eksklusive sameie 903 moh. Ligger i tunbebyggelse med sten og trefasade. Underjordisk garasjeanlegg.

Tomt

Fellestomt: 11798 kvm. Naturtomt mellom byggene og opparbeidet med belegningsstein på felles adkomst veier.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg med tilgang til semihurtiglader (400v/3fas/16A) for elbil på parkeringsplass. Gjesteparkering på oversiden av bygget.

Adkomst

Følg Rv 7 mot Noresund. Ta av ved Noresund mot skilting til Norefjell. Følg veien oppover og ta til venstre ved kryss merket skisenter /903 moh. Følg denne veien til sving mot venstre til 903 moh. Bygget ligger på høyre side mot topppen av området. Se også forøvrig kartskisse på nettannonsen.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv. I tillegg balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Varmtvann fra felles anlegg. Lave strømutgifter som følge av vannbåren varme / varmegjennvinning.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet 903 Norefjelltoppen. Sameiet består av 60 fritidsseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeanlegget), og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Sameiet forventer dom i saken mot utbygger i løpet av november knyttet til byggenes takkonstruksjon og andre forhold. Interessenter oppfordres til å kontakte styreleder Jan-Christian Dyre-Moe. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i den pågående tvisten med utbygger. Mer informasjon finnes på http://norefjell903.blogspot.no/ 
Kjøper bærer selv risikoen for utfallet av den kommende rettsaken.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.