Alle bilder (66)

Øverbergveien 24 B, Nesøya

NESØYA – Hyggelig og innholdsrik enebolig idyllisk beliggende med brygge, båtplass, badehus og strandparsell!

Gi bud Bestill prospekt
Solgt
Prisantydning
14 000 000,-
Primærrom
276 m2
Antall soverom
4
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
14 000 000,-
Omkostninger
365 422,-
Antall soverom
4
Primærrom
276 m2
Bruksareal
295 m2
Bruttoareal
321 m2
Tomt
989 m2
Adresse
Øverbergveien 24 B
1397 Nesøya
Byggeår
1995
Gårds- og bruksnummer
40 / 1410

Meglere

Partner/Megler MNEF
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 9 708,02
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Flott enebolig med gode kvaliteter
– Innholdsrikt
– 4 sov og bad i hoveddel
– Innredet del av underetasje har egen inngang
– Idyllisk beliggenhet
– Tilhørende strandparsell
– Brygge og båtplass
– Badehus

Beliggenhet

Attraktiv, stille og meget barnevennlig beliggende enebolig, ca 150 m fra sjøen, på Nordre Nesøya. Eiendommen ligger i privat stikkvei ned mot Halsbukta. Boligen har en sydvendt beliggenhet med gode lys- og solforhold. Ligger tilbaketrukket og støyfritt i rolig blindvei. Kort vei til nærbutikk (Kiwi). Ca. 5 min gange til bussholdeplass Hals med ekspressrute til Nationaltheatret og Oslo S morgen og ettermiddag. Skoler og barnehager i nærmiljøet.
Eiendommen har bruksrett til badehus og brygge som deles med tre naboer, hvor man har egen båtplass, ca 150 meter fra eiendommen. I tillegg følger det bruksrett til 10 meter strandlinje på vestsiden av badehuset som deles med en annen nabo.

Innhold

U. etg: primærrom utgjør 87 kvm som omfattes av stue, kjøkken, soverom, bad, badstue og gang m/trapp.
Sekundærrom utgjør 17 kvm som omfattes av 2 boder.
1. etg: primærrom utgjør 108 kvm som omfattes av entré m/trapp og garderobe, wc, stue, stue 2, stort kjøkken med spisestue og vaskerom.
Sekundærrom utgjør 2 kvm som omfattes av matbod.
2. etg: primærrom utgjør 81 kvm som omfattes av hall m/trapp, bad og 4 soverom.
Loft: Uinnredet loftsrom.
Garasje:
1. etg: 30 kvm som omfattes av garasjeplass til to biler.
2. etg: 18 kvm som omfattes av bod/smørebod/oppbevaring.

Standard

Attraktiv og innholdsrik enebolig oppført i 1995 over tre plan pluss lagringsloft. Underetasjen består av separat del som leies ut. Denne delen kan enkelt innlemmes slik at hele huset kan disponeres under ett.
Eiendommen holder en gjennomgående høy standard og er godt vedlikeholdt.
Eiendommen har bruksrett til badehus og brygge som deles med 3 andre naboer, samt bruksrett til 10 meter strandlinje på vestiden av badehuset som deles med en annen nabo.
Kjøkken:
Nytt kjøkken fra Uno form. Dette er et tidløst klassisk kjøkken som opprinnelig ble designet på 1960-tallet. Innredningen holder en meget høy kvalitet og er solid bygget i tre. Kjøkkenet har de karakteristiske frontene som kjennetegner Uno Form. Fronter i valnøtt. Benkeplater i Corian med underlimt rektangulær oppvaskkum i rustfritt stål fra Blanco.
Integrerte hvitevarer bestående av oppvask, stekeovn, bred induksjonstopp, ventilator, varmeskap. Alle hvitevarer fra Miele.
Kjøkken i U. etasje:
Innredning fra IKEA med eikefronter. Integrert stekeovn og platetopp. Laminat benkeplater.
Bad/VVS:
Sep. wc i 1. etg.:
Gulv flislagt med skiferfliser. Malte vegger. Vegghengt wc og fritthengende servant.
Hovedbad i 2. etg.:
Gulv flislagt med mørke grå fliser. Varmekabler i gulv. Hvite fliser på vegg. Mosaikkfliser i dusjnisje og rundt innmurt badekar. Dobbel servantseksjon med skuffer og topplate i sort granitt. 2 stk toppmonterte servanter fra Villeroy&Boch. Vegghengt wc. Dusjnisje med glassdør. Elektrisk håndklevarmer. Elektrisk avtrekksvifte. Innredning, utstyr og garnityr i høy kvalitet. Badet er pusset opp i 2010 ref. prospekt fra da nåværende eier kjøpte boligen.
Bad med badstue i u. etg.:
Gulv flislagt med grå fliser. Varmekabler i gulv. Mosaikkfliser på vegg. Frostet glassvegg mellom kjøkken og bad/badstue. Vegghengt wc, servantseksjon og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekksvifte.
Glassvegg med glassdør til badstudel med Tylö ovn (ikke montert) og innredning.
Badet/badstue er pusset opp i 2003 ref. prspekt fra da nåværende eier kjøpte boligen.
Vaskerom i 1. Etg.
Fliser på gulv. Varmekabler og eget sluk. Opplegg vask og tørk. Utslagsvask. Egen utgang.
Overflater på innvendige gulv er 400 mm bred en-stavs eikebord med fas i begge stuer og kjøkken/spisestue i 1. Etg. Skiferflis i entré. Malte gulv i 2. etg. Parkett i kjellergang. Fliser bad og på sep.wc.
I U. etg er det parkett i stue, soverom og kjøkken. Flis på bad/badstue.
Overflater på innvendige vegger er utstrakt bruk av tapeter, ellers malte flater.
Overflater på innvendig himling er malte flater. Nedsenket i ytterkant med innfelt downlights. Utstragt bruk av downlights i hele boligens hoveddel.
Fast inventar: Plassbygget garderobeløsninger i entré, og på to av soverommene i 2. etg. Det er i tillegg lagringsplass bak knevegg på soverom.

Byggemåte

Boligen er oppført i gode konstruksjoner, ingen tegn til svikt i bærende konstruksjoner.
Bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong /elementer/leca grunnmur. Støpte kjellergulv.
Yttervegger er av isolert bindingsverk, utvendig kledd med liggende panel.
Takkonstruksjon er av trekonstruksjon som er belagt med takstein.
Etasjeskillere er Lecadekke mellom kjeller og 1. etg. og bjelkelag mellom 1. etg og 2. etg.
Vinduer er 2-lags isolerglass i trerammer med ekstra koblet glass. Fra byggeår.
Det er nyere brann-/ og lydklassifisert inngangsdør B30/DB35. Terrassedøren i samme utførelse som vinduene. Fra byggeår.
Terrasse og inngangsparti belagt med skiver som er lagt i støp. Trapp fra gårdsplass opp til inngangspartiet er belagt med skifer. Varmekabler i trapp. Utgang til terrasse og hage fra stue i 1. etg. Utgang til hage fra stue i u. etg.
Innvendige trapper er tette malte tretrapper mellom alle etasjene.
Murt peis på kjøkken med omramming som er pusset og malt. Murt peis i stue med omramming som er pusset og malt.
Luftbehandling: Villavent (mekanisk avtrekk) med avtrekk fra kjøkken og vaskerom. Elektriske vifter på begge bad. Sentralstøvsuger.
EL: Fordelingstavle med automatiske vippebrytere. 3×63 amp hovedsikringen. Rikelig med kurser. Det er fiber til huset fra Telenor.
Garasje:
Støpt plate med ringmur i Leca.
Yttervegger i Leca/enkelt bindingsverk med utvendig liggende panel. Sperretak i tre tekket med takstein. Kanalplast i tak over deler av boden.
2. etg som består av bod er isolert.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består hovedsakelig av eneboliger.

Tomt

Eiet tomt: 989 kvm. Usjenert solrik hage med plen, bed, busker og trær. Gangvei, trapp og markterrasse med skiferheller. Gårdsplass med belegningsstein. Støttemur i pusset betong med belysning.
Eiendommen har bruksrett til badehus, brygge, strandparsell og båtplass og fine utearealer. Strandparsellen (10 meter strandlinje) ligger ca. 150 meter fra eiendommen og deles med Øverbergveien 24 A. Brygge og badehus disponeres sammen med Øverbergveien 24 A, 18 A og 22 A. Tilhørende båtplass ligge ytterst og på vestsiden av bryggen.

Parkering

I dobbel garasje på egen tomt og foran denne på egen gårdsplass er det plass til 3 biler. Det er mulig å lade elbil fra stikk på innsiden av car-port.

Adkomst

Inn blindvei fra Øverbergveien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler på bad i 2. etg, i gulv med fliser samt i hele underetasjen utenom i soverom og boder.

Skoler

Nesøya skole: 1-7 kl: 1,2 km
Torstad ungdomsskole: 8-10 kl: 4,3 km
Landøya ungdomsskole: 8-10 kl: 4,3 km
Nesbru videregående skole: 3,5 km
Sandvika videregående skole: 4,5 km
Barnehage
Bikuben barnehage: 3-5 år: 1,2 km
Nesøya barnehage: 1-5 år: 1,3 km
Mellom Nes Fus barnehage: 0-6 år: 2,8 km
Vendla barnehage: 1-6 år: 2,9 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Selger opplyser at underetasjen med egen inngang er leid ut for kr. 9.900,- pr. mnd. inkl. oppvarming/varmtvann. Leieforholdet utløper uten oppsigelse den 1.7.2019. Leieforholdet kan fra hver av partene sies opp med minst 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i. Den separate delen er ikke søkt godkjent som separat utleieenhet.