Alle bilder (46)

Øvre Ullern terrasse 5, Oslo

ULLERN – Stor toppleilighet med stor terrasse og garasjeplass, flott utsikt og rolig bomiljø! Heis. Peis.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
15 000 000,-
Primærrom
178 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
15 000 000,-
Omkostninger
389 072,-
Fellesutgifter
6 068,-
Antall soverom
2
Primærrom
178 m2
Bruksareal
187 m2
Tomt
2501 m2
Adresse
Øvre Ullern terrasse 5
0380 Oslo
Etasje
5
Byggeår
1990
Gårds- og bruksnummer
28 / 273

Meglere

Partner/Megler MNEF
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 6 068,25 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr. 8.472,- for 2017.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Toppleilighet på 178 kvm p-rom
– Stor terrasse på ca. 43 kvm
– Fantastisk utsikt over næromådet og Oslofjorden
– Garasjeplass i felles garasjekjeller.
– Heis i bygget
– Stor garderobe og godt med bodareal

Beliggenhet

Attraktiv og rolig beliggende i populært område på Ullern. Gode solforhold. Nærbutikk, samt kort vei til CC Vest handlesenter og Røa senter med et variert utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud.
Gangavstand til offentlig kommunikasjon. Fine tur og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet.

Innhold

Leilighet 5 A – 5. etg: primærrom utgjør 178 kvm, og sekundærrom utgjør 9 kvm.
Leiligheten inneholder: Hall med kott, stor stue med peis og utgang til solrik terrasse (ca. 43 kvm), TV-stue/bibliotek med utgang til terrasse, spisestue med utgang til terrasse, kjøkken med vaskeromsavdeling og kjølerom. 2 store bad og 2 store soverom. I tillegg garderoberom og bod (ikke målbar p.g.a lav takhøyde). Med leiligheten følger en sportsbod og en biloppstillingsplass i felles underjordisk garasjeanlegg.

Standard

Terrasseblokk oppørt i 1990 over 5 plan. Heis i bygget til alle leilighetsplan. Eget garasjeanlegg (eget seksjonsnummer) plassert i plan 3 (ett plan under bakken/ adkomst). Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt. Felles inngangsparti med foajé. I tillegg felles oppholdsrom/stue som kan benyttes ved arrangementer. I tillegg har sameiet et eget "styrerom" og felles terrasse i 5 etg. (samme etg som denne leiligheten ligger i).
Leiligheten er beliggende i toppetasjen (én etasje over inngangsparti) med fantastisk utsikt over området og Oslofjorden. Den har stor terrasse på ca. 43 kvm med utgang fra spisestue, TV-stue og stue. Det er kun 2 seksjoner i toppetasjen. Leiligheten ble modernisert og pusset fullstendig opp da nåværende eier kjøpte leiligheten i 1995. Leiligheten fremstår mer eller mindre som ubrukt. Det er ikke registrert noen skader eller slitasje å snakke om ut over hva som er normalt ut i fra alder. Alle overflater, innredninger etc er i meget god forfatning.
Kjøkken:
Profilert innredning fra Miele. Heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Benkeplate i sort granitt med nedfelt platetopp. Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn og mikrobølgeovn i høyskap, oppvaskmaskin, keramisk platetopp og kjøleskap. Alt fra Miéle.
Fliser og belysning mellom benk og overskap. Overhengende avtrekksvifte over koketopp, som er tilknyttet ventilasjonssystemet. Kjøkkenet er fra 1995, men fremstår som ubrukt.
Eget kjølerom i tilknytning til kjøkkenet. Ikke i drift. Innredet med panelte vegger og hyller i tre. Vaskeromsavdeling på kjøkken med samme innredning som resten av kjøkkenet og med opplegg/plass til vaskemaskin og tørketrommel.
Leiligheten har to bad.
Hovedbad:
Flislagt gulv med varmekabler. Innmurt badekar, gulvmontert wc og baderomsinnredning med skapfronter i høyglans. Flislagt benk med nedfelt poreselensservant. Hjørneoverskap i samme utførelse som underskap. Innredninger, garnityr og utstyr fra Villeroy & Boch og Hansgrohe.
Bad 2:
Flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Gulvmontert wc og gulvmontert bidé. Egen dusjnisje med flislagte vegger og dør i herdet glass. Skjult røropplegg til dusjgarnityr med flere dusjhoder. Grå baderomsinnredning med hel benkeplate og skuffer/skap. Nedfelt proselensservant. Innredninger, garnityr og utstyr fra Villeroy & Boch og Hansgrohe.
Overflater på innvendige gulv er merbauparkett i stue, TV-stue , spisestue og begge soverom og bod. Firkantmønstret i TV-stue og spisestue. Lys
parkett på kjøkken (antatt bøk). Marmorfliser i hall. Fliser på begge bad.
Overflater på innvendige vegger er tapetserte. Fliser på bad.
Overflater på innvendig himling er malt.
Fast inventar:
TV-stue/bibliotek med plassbygget bokhylle/innredning og skap i mørkt tre. Plassbygget garderobeskap/skyvedørsgarderobe på begge soverom.
Bod med garderobeskap og fastmonterte kommoder. Rikelig med oppbevaringsplass.
Div.:
Mekanisk ventilasjon med konstant avtrekk fra kjøkken og begge bad.
Selger informerer om at varmeelementene på terrassen er ødelagt og at det er flere sprukne og løse fliser på terrassen.
Leiligheten har sikringsskap/fordelingstavle med automatiske vippebrytere.
Sameiet har kabel-tv og bredbånd levert fra GET.
Alarm for sameiet er Sektor Alarm.
Sameiet har vaktmesteravtale med Gårdreform AS.

Byggemåte

Terrassebygg oppført etter den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet.
Bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv.
Yttervegger har bærende konstruksjoner i betong, utvendige fasader med pussisolerte malte overflater. I tillegg isolert bindingsverk utvendig kledd med liggende panel.
Takkonstruksejon i tre, dekket med takstein.
Bærekonstruksjon og etasjeskillere i betong.
Vinduer er 2 og 3-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. To veluxvinduer (ett på bad 2 og ett i bod)
Solid brannklassifisert inngangsdør B30 i eik. Sikkerhetslås.
Terrassedører i samme utførelse som vinduene. 2-lags isolerglass med trekarmer.
Innvendige dører er malte trefyllingsdører. Skyvedører med fasettslipt glass mellom spisestue og TV-stue. Dobbel fløydør mellom hall og stue, også med fasettslipt glass.
Utvendige felles trapper er betongelementtrapper med flislagte trappetrinn og repoer.
Stor terrasse med utgang fra spisestue, TV-stue og stue. Ca 43 kvm. Terrassen er flislagt og rekkverk i hvitmalt smijern.
Det er murt peis i stue.
Begge badene er trolig fra 1995. Røropplegg og konstruksjoner fra samme tid. Sluk på hovedbad ikke mulig å inspisere. Plassert under badekar.
Pvc sluk med klemring og synlig membran på bad 2.

Bebyggelse

Spredt terrasseblokk- og villa/småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 2501 kvm. Eiendommen er pent opparbeidet med asfalterte gang- kjøreraler og parkering, plen og grøntareal.

Parkering

Leiligheten har bruksrett til parkeringsplass nr. 21 i fellesgarasje (plassen er merket av på vedlegg til vedtektene).

Adkomst

Innkjøring fra Øvre Ullern terrasse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmelister. Åpen peis i stuen. Varmekabler på bad.

Sameiet

Leiligheten er en del av Eierseksjonssameiet Øvre Ullern Terrasse 5. Sameiet består av 22 seksjoner (1 garasje- og 21 boligseksjoner), og reguleres av vedlagte vedtekter. Sameiets formål (ref. vedtektene) er å skape et trygt, representativt og rolig miljø som beboerne søker å ivareta rammen av konseptet "seniorboliger", som har ligget til grunn for utforming, innredning og markedsføring av de enkelte seksjoner i sameiet. Det er dog ingen minimumsalder eller andre krav for å eie en seksjon i sameiet.
Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Garasjetaket ble vedlikeholdt i år (2017), grunnet lekkasjer, etter råd fra OPAK. Det er nå lagt sveisemembran over hele taket. Dette kostet totalt kr. 1,1 mill og ble dekket av oppsparte midler i sameiet.
Sameiet opplyser at de ikke har noen store prosjekter på agendaen nå. De skal oppgradere malingen på veggene i garasjen, evnt. til våren, men de regner med at de har midler til dette på bok.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Bjørnsletta skole: 1-10 kl: 0,6 km
Montessoriskolen Lyse: 1-7 kl: 0,7 km
Lysejordet skole: 1-7 kl: 1,4 km
Lilleaker skole: 1-7 kl: 1,4 km
Øraker skole: 8-10 kl: 1,4 km
Sollerudstranda skole: 8-10 kl: 3,8 km
Ullern videregående skole: 1,8 km
Persbråten videregående skole: 3,5 km
Barnehager
Montessoribhg. Solsikken Lyse: 2,5-6 år: 0,7 km
Slalåmveien barnehage: 1-5 år: 0,7 km
Skogfuglen barnehage: 0-6 år: 0,7 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 54 023
Sameiet har lån i Handelsbanken med lånenummer 8397 71 53304. Det er et annuitetslån med flytende rente som forventes å være innfridd i 2022.
Restgjeld kr 628.507 pr 31.12.2016
Rente 4,28% pr 31.12.2016
Restløpetid: 5 år 7 mnd
Avdragsfrihet: nei
IN-ordning: nei