Alle bilder (33)

Øygardveien 64, Bekkestua

BEKKESTUA – Lekker nyoppusset 4-roms hjørneleilighet med syd-/vestvendt solrik balkong. Rolig og barnevennlig beliggenhet med åpning til stor felles hage.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
4 990 000,-
Primærrom
80 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
4 990 000,-
Omkostninger
142 142,-
Fellesutgifter
3 925,-
Antall soverom
3
Primærrom
80 m2
Bruksareal
80 m2
Bruttoareal
88 m2
Tomt
18157 m2
Adresse
Øygardveien 64
1357 Bekkestua
Etasje
1
Byggeår
1957
Gårds- og bruksnummer
19 / 450

Meglere

Partner/Eiendomsmegler MNEF
45 00 46 64
tk@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 925,- pr. mnd
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Flott 4-roms hjørneleilighet med stor overbygget veranda og gode solforhold. Leiligheten har lys fra to sider og store vindusflater som gir naturlig lys, pent utsyn og god romfølelse. Eiendommen er svært påkostet og pusset opp i 2017 med blant annet ny 1-stavs eikeparkett, downlights på bad og i gang, lekker og ny kjøkkeninnredning fra EPOQ og to delikate baderom. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue og har integrerte kvalitets hvitevarer fra BOSCH. Tapwell servantbatteri. Delikat dusjbad bygget med gode løsninger, pene flisvalg og eksklusiv innredning. Villeroy og Boch toalett med softclose lokk. Det er lagt vekt på lyse og avstemte fargekombinasjoner sammen med pene gulv for å understreke et stilrent preg. Leiligheten har stor stue med god plass til spisestue og 3 soverom. Pipeløp i stue.
Leiligheten er beliggende i et rolig område, med fritt utsyn mot felles grøntområde. Her er det enkelt å trives!
Det er brukt eksklusive løsninger som:
– Tapwell armatur på kjøkken
– 1-stavs eikeparkett i samtlige rom, unntatt av baderom
– Bosch integrerte hvitevarer
– Villeroy og Boch toalett med softclose lokk
– Yale Doorman elektronisk lås
– ELKO pluss brytere og kontakter
Utførende entreprenør har laget informasjonsmappe med all nødvendig dokumentasjon på utførelse og materialvalg der også bruksanvisninger, garantidokumenter fra leverandører ligger. Denne blir tilgjengelig på visning og følger som et kontraktsdokument.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og veletablert boligområde på Bekkestua. Leiligheten ligger skjermet til i 2.etasje med gode solforhold. Det er et rolig nabolag med hyggelig familie og bomiljø. Svært barnevennlige omgivelser
Kort gangavstand til alle typer servicetilbud og forretninger på Bekkestua samt nærhet til CC vest, Jarhuset, og Østeråssenteret.
Nærområdet tilbyr et rikt utvalg av fritidsaktiviteter som fotballbaner, tennisbaner, skøytebane, Nadderudhallen og diverse treningssentere. Eiendommen har nærhet til Bærumsmarka som byr på flotte tur- og treningsområder sommer som vinter.
Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon med t-bane fra Bekkestua stasjon eller buss fra Nadderudjordet bussholdeplass ca. 300 meter fra eiendommen. Her går rutene 131, 132(ekspressbuss), 139. Bekkestua er et av Bærums knutepunkter for offentlig kommunikasjon og tilbyr et godt utvalg av kollektivtilbud både i form av buss, T-bane, trikk og taxi. Kort kjøretur til Sandvika og Oslo.
Eiendommen sogner til Bekkestua skole. Det er videre kort avstand til Steinerskolen og Oslo International School samt flere kommunale og private barnehager.

Innhold

1. etasje: Primærrom utgjør 80 m2 som omfattes av
– Entré/gang
– 3 soverom
– Stue
– Åpen kjøkkenløsning
– Bad
I tillegg disponerer eiendommen:
– 2 eksterne kjellerboder merket nr. 3

Standard

Kjøkken
Kjøkken fra EPOQ med glatte mørkegrå fronter, helstøpt kompositt benkeplate med støpt kum og kullfilter vifte. Integrert komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Alle hvitvarer fra Bosch. Stilig messig armatur fra Tapwell.
Baderom
Dusjbad pusset opp i 2017 med delikate og tidløse fargevalg på innredning og fliser. Badet har dusjhjørne med med innadslående dusjvegger. Servant med skuffer under. Vegghengt WC fra Villeroy & Boch med softclose lokk. Downlights i himling. Baderommet er rehabilitert i regi av sameiet i 2012/13. Det ble skiftet sluk, lagt nye rør, ny membran, varmekabler og fliser. Det er nå i 2017 lagt nye fliser (flis på flis). Badet har PVC sluk, banemembran og fall til sluk. Opplegg for tøyvaskemaskin og tørketrommel.
Vegger
Nymalte glatte flater i alle rom.
Gulv
Nye eik 1 stavs parkettgulv i alle rom.
Himling
Malte flater. Downlights på bad og entre/gang.
Dører
Nye fyllingsdører innvendig.
Balkong
Balkong ut fra stue på ca. 10 kvm. Det er dør mulighet fra balkongen til terreng (ingen trapp).          
Pipeløp
Pipeløp i stue.
Diverse
– Ventilasjon ved naturlig avtrekk, naturlig oppdrift
– Ny fordelingstavle med automatiske vippebrytere
– Varmtvannsbereder fra egen varmtvannstank plassert i entreskap- fra 2012 ca 120 liter
– Dør telefon
– Kabel tv
– Originale garderobeskap i entre/gang og på et soverom med nye skapdører
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt. Dokumentene er tilgjengelige på meglers kontor eller vedlagt prospektet. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Byggemåte

Grunn og fundamenter
Støpt betongsåle- betong grunnmur. Ny drenering i 2005-2007.              
                
Tak          
Flat takkonstruksjon, trolig papp/folie tekket. Rehabilitering med nytt foliebelegg på yttertak i 2008.
Vinduer
2 lags isolerglass i vinduer.
Yttervegger
Bærende konstruksjoner i betong, trolig lettbetong blokker/pusset fasader.
Etasjeskiller
Betong etasjeskiller.

Tomt

Eiet tomt: 18157 kvm. Sameiet har et stort fellesareal, pent opparbeidet med plen og beplantning. Felles tørkestativ på plenen. Asfaltert adkomst/gårdsplass med biloppstillingsplasser foran hver blokk.

Parkering

Det medfølger ingen fast plass til parkering, men man kan søke styret om tildeling av parkerings- /garasjeplass. Plasser tildeles etter kapasitet og ansiennitet og det betales ekstra leie i tillegg til felleskostnader, avhengig av hva slags plass man får. Det er enkelte gjesteplasser ved blokkene i tillegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Nye elektriske panelovner. Varme i baderoms-gulv.
Strømforbruk er ikke stipulert da selger ikke har bebodd eiendommen.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Nadderud Vest. Sameiet består av 60 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Utført vedlikehold:
– Nyoppusset/rehabilitert bad i regi sameiet i 2012
– Alle vann og avløpsrør til bad er byttet i 2012
– Rehabilitering med nytt foliebelegg på tak i 2008
– Ny drenering i 2005-2007
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 187 000,- pr. 01.03.2017.
Sameiet har lån i Handelsbanken:
Lånenummer: HANBAN-83987160570 A
Restsaldo: Kr. 10.020.833,-
Restløpetid: 20 år 7 md
Type renter: Flytende
Renter per. 07.03.2017: 3,25%
IN ordning: Nei