Alle bilder (61)

Øytangen 10, Lyngør

LYNGØR – Sjelden idyll – Stor strandeiendom – Høy standard og alle fasiliteter – Vakkert hovedhus, stor kostebu for selskap og hobby samt sjøbod – Stenbrygger og skiferterrasser – Lun og god havn – Solrikt – Selges separat eller sammen med naboeiendom

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
23 000 000,-
Primærrom
133 m2
Antall soverom
5
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
23 000 000,-
Omkostninger
585 422,-
Antall soverom
5
Primærrom
133 m2
Bruksareal
135 m2
Tomt
2606 m2
Adresse
Øytangen 10
4910 Lyngør
Byggeår
2000
Gårds- og bruksnummer
80 / 170

Visning

26.05.201714:00-16:00
27.05.201714:00-16:00

Meglere

Advokat/Megler
922 13 820
tej@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 8 250 pr År
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Stor, idyllisk strandeiendom med flott utsikt
– Hovedhus med høy standard og alle fasiliteter
– Anneks i vannkanten
– Kostebu i vannkanten på 140 kvm p-rom for selskapelighet og hobby
– Sol fra morgen til sen kveld
– Stor stenbrygge med god dybde for store og små båter
– Plener for fotball og badminton
– Barnevennlig
– Store terrasser
– Tomten har lune uteplasser for alle vindforhold
– Kort vei til områdets vakre skjærgård
– Flere sjarmerende spisesteder på Lyngør og Gjeving
– Golfbane på Nes Jernverk

Beliggenhet

Særdeles attraktiv og solrik beliggenhet på Askerøya/Øytangen med flott sjøutsikt,  i umiddelbar nærhet til Lyngør. Eiendommen har strandlinje med stort bryggeanlegg mot Strømsund.

Innhold

Hytte:
1. etasje:
Entré med garderobe og varmekabler. Kjøkken med integrerte hvitevarer. Stue/spisestue med åpen peis og utgang til stor terrasse med bruddskiferheller og stakittgjerde. Soverom. Dusjbad/wc med varmekabler. Vaskerom. Kott under trapp.
Loftsetasje med gulvflate ca. 65 kvm: Gang/allrom og 4 disponible rom som brukes som soverom. Ikke målbart areal.
Det er gitt tillatelse til å sette inn 2 arker på soverom mot øst og dele av til wc med vask.
1.etg: primærrom utgjør 92 kvm som omfatter alle rom unntatt kott 2 kvm som er sekundærrom.
Innredet sjøbod:
1. etasje: Stue/oppholdsrom. Kjøkken. Soverom. Dusjbad/wc med kott.
Loft/hems med gulvflate målt til ca. 30 kvm. Lav takhøyde.
1.etg: primærrom 41 kvm som omfatter alle rom.
Baderommet i sjøboden var tidligere rom for godkjent minirenseanlegg med utslipp fra hovedhytta. Innredningene er ikke omsøkt, men har vært i slik bruk siden 2001.
Kostebu:
Stort åpent areal/disponibelt rom + bod. Meget sjarmerende, innredet til festlokale og lagring/hobby. Sekundærrom 140 kvm.
Kostebua ble opprinnelig disponert av Kystverket til lagring av sjømerker. Den ligger helt i vannkanten på to sider og det er dybde for opptil 50-fots båt longside i front. Kostebua har en avansert  søylefri konstruksjon med en takhøyde på ca. 6 meter, og måler ca. 15×10 meter i grunnflate. Den ble restaurert i dialog med vernemyndighetene i 2007, med ny kledning i opprinnelig utførelse, nye vinduer, nytt el-anlegg, slipte originale furugulv og etablering av en innvendig bod på ca. 20 kvm til lagring. Gulv, tak og vegger er beiset. Kostebua er klarert for legging av gammel, buet takstein av statiker og vernemyndighetene, men de har uttrykt et ønske om at de gamle rustrøde takplatene beholdes.
Kostebua er innredet med tanke på sosiale sammenhenger, og den gir en helt spesiell atmosfære enten man er få eller mange. Den har vært vertskap for bryllup med 90 gjester til bords (med bruk av medfølgende demonterbare beisede bord) samt diverse konserter der musikerne enkelt kobler seg til Kostebuas PA-musikkanlegg.

Standard

Hytte:
Kjøkken:
Spesialprodusert innredning fra Gjeving Trevarefabrikk med malte fyllingsdører og dels glassfronter på overskap. Eik heltre benkeplater. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk koketopp. Faste hyller på vegg. Nisje med kjøle-/fryseskap.
Sanitær:
Bad med stor dusjnisje med glassdør, servant på skapseksjon og toalett. Innredning fra Gjeving Trevarefabrikk. Avtrekk. Varmekabler.
Vaskerom med innredning fra Gjeving Trevarefabrikk. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Nisje for kjøle-/fryseskap. Varmtvannsbereder på 200 liter fra år 2000.
Gulv:
Hovedsakelig malte tregulv, fliser i entré og i bad, belegg på vaskerom.
Vegger:
Hovedsakelig malt glattkantpanel, på badet er det malt panel og fliser i dusjnisjen.
Himlinger:
Hovedsakelig malt panel.
Diverse:
Aircondition på det største soverommet i 2.etg.
Diverse faste innredninger og garderobeskap fra Gjeving trevarefabrikk.
Diverse faste senger på loftet.
RiksTV. Telenor mobilt nett.
Sjøbod:
Kjøkken :
Innredning med hvite fronter med profil og laminat benkeplate med kum. Opplegg for oppvaskmaskin.
Sanitær sjøbod:
Bad med dusjkabinett, servant på skapseksjon og toalett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk.
Kott på badet med vanninntak, stoppekran og varmtvannsbereder ca. 100 liter fra år 2000.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i prospekt.

Byggemåte

Hytte:
Fundamentert på fast grunn/fjellgrunn. Grunnmur med naturstensforblending. Antatt oppforet tregulv/bjelker på ringmur. Yttervegger i isolert bindingsverk med utvendig stående panelkledning. Trebjelkelag som etasjeskiller. Saltak i trekonstruksjon med arker, tekket med tegltakstein.
Innredet sjøbod:
Takstmannen er ikke kjent med hvordan bygget er fundamentert. Yttervegger i bindingsverk med utvendig panelkledning. Saltak i trekonstruksjon. Overbygget areal på inngangssiden. Pulttak på tilbygg. Taket er tekket med tegltakstein. Trebjelkelag mellom 1.etasje og loft. Luftet kryprom/ blindkjeller (ingen adkomst). Boden ble innredet/satt i stand i 2000/2001.
Kostebu:
Kostebua er bygget i ca. 1930 for kystverket til bruk for lagring av staker/sjømerker.
Bygget er fundamentert med betongmur/betongpilarer på grunnen. Gulv/bjelkelag i trekonstruksjon med gulvbord. Yttervegger i bindingsverk med utvendig panelkledning. Saltak med platetekking/stålplater. Store skyveporter mot sjøen. Store porter på begge langsider. Mulighet for loft (ikke utlagt gulvbord). Det ble gjort tiltak/utbedring av bygget i ca. 2007.

Bebyggelse

Bebyggelsen på eiendommen består av fritidsbolig, anneks/innredet  sjøbod og stor uinnredet kostebu/sjøbod.

Tomt

Eiet tomt: 2606 kvm. Ca. areal etter grensejustering mot gnr.80, bnr.47, som det er søkt om.
Meget hyggelig tomt med plen (inkludert flatt område med plen godt egnet for ballspill), beplantning, svaberg, trær og variert vegetasjon. Terrasse og gangvei med bruddskiferheller. Hytteterrassen er bygget opp med naturstensmur med hvitt stakittgjerde. Flaggstang på eiendommen. Tomten har lune uteplasser for alle vindforhold. Bryggeanlegg i natursten og bruddskiferheller med trapp ned i sjøen samt 2 utriggere for fortøying av båter, god dybde. I tillegg er det en mindre trebrygge med 2 badetrapper.

Parkering

Parkeringsplass leies på Gjeving, kr 4.090,- pr.år.
Eiet båtplass nr. 78 på Gjeving medfølger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peis i stue. Varmekabler i entré og bad. Elektrisk oppvarming i sjøbod.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.