Alle bilder (43)

Skogfaret 5 A, Oslo

ULLERN – Attraktiv enebolig – 194 kvm BRA – 45 kvm takterrasse med flott utsikt og svært gode solforhold – balkong – dobbelgarasje – egen inngang til u.etg.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
11 900 000,-
Primærrom
158 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
11 900 000,-
Omkostninger
307 922,-
Antall soverom
3
Primærrom
158 m2
Bruksareal
194 m2
Bruttoareal
215 m2
Tomt
2007 m2
Adresse
Skogfaret 5 A
0382 Oslo
Byggeår
2011
Gårds- og bruksnummer
10 / 461

Visning

19.11.201713:30-14:30

Meglere

Partner / Megler MNEF
92 69 50 90
db@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter (faktureres kvartalsvis), brøyting og felles strøm for uteområder betjenes via innbetaling til sameiet.
Andel av kostnader for inneværende år for Skogfaret 5 A er:
Kommunale avgifter: kr. 10.842,- 
Brøyting: kr. 2.946,-
Felles strøm: kr. 267,-
Totale utgifter ca. kr 14.055,- pr år.
Dette vil kunne variere fra år til år. Utgiftene fordeles direkte ved fakturamottak.
Eiendomsskatt utgjør ifølge Oslo kommune kr 5.154,- for inneværende år.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Flott frittliggende og lettstelt enebolig med svært barnevennlig beliggenhet
– Godt vedlikeholdt bolig, nyoppført i 2011
– Lave driftskostnader
– Trygt, rolig og barnevennlig område
– Fantastisk takterrasse
– Utleie av del av u.etg. kan finansiere store deler av bokostnadene
– Dobbel garasje med direkte adgang til bolig

Beliggenhet

– Blindvei med lite trafikk
– Gode solforhold
– God utsikt over Oslofjorden, Nesodden, Fornebu m.m.
– Kort vei til Bjørnsletta skole (1-10 klasse). Skolen åpnet i 2013. Den har en veldig flott lekeplass.
– Skolevei / inngang til skolen: eier har nøkkel til låst port inn til skolegården 50 meter fra huset (denne porten er satt opp av sameiet Skogfaret 3, for å hindre gjennomgang til skolen, fra folk som ikke bor i den private veien)
– Kort vei til T-Bane linje 3: Bjørnsletta og Åsjordet T-Bane stasjoner
– Kort vei til buss nr. 32: Bjørnsletta holdeplass
Eiendommen tilhører bydel Ullern. Eiendommen ligger i Skogfaret som er en lite trafikkert blindvei der omliggende bebyggelse består av eneboliger samt rekke- og terrassehus. Eiendommen har en usjenert og meget barnevennlig beliggenhet i et stille og representativt villastrøk. Høyt og fritt med utsikt utover Oslofjorden, Nesoddenlandet, Drøbaksundet og nærområdet for øvrig. Gode sol- og lysforhold. Et særdeles hyggelig boområde med et godt skole- og barnehagetilbud. Kort spaseravstand til Ullern idrettsanlegg med et variert aktivitetstilbud for store og små, både sommer som vinter. Av offentlig kommunikasjon finnes bussholdeplass i Vækerøveien, T-bane cirka 5 min. unna og flytog fra Lysaker stasjon. Nærmeste handlesenter er CC Vest som er kjent for gode shopping- og servicetilbud.

Innhold

Svært godt vedlikeholdt enebolig med moderne og tidsmessig standard. Innholdsrik bolig, 194 kvm BRA – underetasje med egen inngang og med flere bruksmuligheter tilpasset familiens ulike behov og livsfaser.
Underetasje med egen inngang: Primærrom utgjør 58 m2 som omfattes av stue med egen inngang, bad/vaskerom/teknisk rom, gang, wc-rom/vaskerom, soverom. Sekundærrom utgjør 5 m2 som omfattes av bod.
1. etg: Primærrom utgjør 38 m2 som omfattes av entré, kjøkken/spisestue med trapp. Sekundærrom utgjør 31 m2 som omfattes av garasjerom.
2. etg: Primærrom utgjør 62 m2 som omfattes av stue m/trapp, gang, bad, tre soverom.
Takterrasse: Stor takterrasse på ca 45 kvm med god plass til sittegruppe og solstoler m.m. Fantastisk utsikt og meget gode solforhold.
Totalt utgjør primærrom 158 m2.
Kjellerstue/kjøkken og soverom i underetasjen er i dag tatt i bruk og innredet som dette fra selgers side. Dette rom er iht. opprinnelige plantegninger godkjent som kjellerstue/trimrom og er dermed ikke godkjent som rom for varig opphold. Videre bruk vil være kjøpers hele ansvar og risiko. Det gjøres oppmerksom på at takstmanns oppmålinger gjøres etter dagens bruk.

Standard

Innholdsrik frittliggende enebolig oppført over tre plan, samt takterrasse. Ferdigstilt i 2011. Beliggende i et meget attraktivt villaområde på Ullern. Boligen fremstår som meget pen, og er godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig. Oppført i solide og gode materialer.
Inngangspartiet består av gang med adgang til garasje, varmekabler og garderobeskap.
Innredningen på kjøkkenet har grå glatte fronter på skuffer og skapdører av type Vedum (levert av Sentrum bygg). Overskap i samme utførelse. Corian benkeplate med helstøpt oppvaskkum også i Corian. Glass mellom benk og overskap, samt på vegg bak platetopp. Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp, kjøl/frys. Avtrekksvifte over koketopp som er koblet til kanal ut. Godt med oppbevaringsplass og god plass til stort spisebord. Utgang til hage fra kjøkkenet.
Boligen har to bad, wc-rom/vaskerom.
Badet i kjeller har flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Baderomsinnredning med underskap og nedfelt servant. Speil og lysarmatur over servant. Dusjnisje med dører i herdet glass. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Vaskerom/wc-rom i kjeller har flislagt gulv med varmekabler. Malte vegger. Overskap. Veggmontert wc, servantskap med heldekkende servant. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Badet i 2. etg. har flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Baderomsinnredning med skuffer og heldekkende dobbel servant i komposittmateriale. Speil med belysning over servanten. Badet har vegghengt toalett, dobbel vask og strømuttak i skuff. Dusjnisje med dører i herdet glass.
Innvendig er det hvitlasert 3-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Gummigulv fra Polyflor med knotter i entré i første etasje, to soverom i andre etasje og i bod i kjeller. Åpen trapp med eiketrinn, malte vanger, gelender og håndløper. Åpne opptrinn. Malte slette vegger. Gipsplater i himling som er sparklet og malt. Glatte dører fra byggeår.
Husets andre etasje inneholder stue med vestvendt balkong, sjøutsikt fra vindu og opplegg for peis (ble fjernet av eier fordi huset er så godt isolert). Tre soverom (et har god sjøutsikt). Garderobeskap på soverommene.
Stor takterrasse på ca. 45 kvm med fantastisk sjøutsikt, belagt med terrassebord i trykkimpregnert treverk. Rekkverk i glass og metall. Strøm, varmt og kaldt vann. Balkong ut fra stue i 2. etg på ca 9 kvm. Tregulv og rekkverk i glass og metall.
Underetasjen inneholder vaskerom med opplegg vaskemaskin og tørketrommel, samt toalett og vask. Gang med garderobeskap og oppbevaringsplass og bod med hyller (kan medfølge ved salg hvis ønskelig)
Selger har tidligere leid ut del av underetasje. Det er ikke søkt om godkjennelse for utleie. Leieinntekt antatt ca. kr 10.000,- pr. mnd. Underetasjen har egen inngang med adkomst via utvendig trapp. Denne delen inneholder bad med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og vegghengt toalett. Soverom med garderobeskap. Kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og avtrekksvifte med kullfilter. Eget sikringsskap med underfordelingsmåler i hovedskap. Egen varmtvannstank. Oppbevaringsbod under trapp.
Teknisk:
– Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
– Elko+ kontakter, mange dimmere
– Nettverkspunkter i flere rom som føres fra vaskerom
– Fiber fra Altiboks
– Alarm fra Verisure
– Sentralstøvsuger
– Fordelingstavle med automatiske vippebrytere. 3×63 amp. hovedsikringer. Rikelig med fordelingskurser. Egen strømmåler og fordelingsskap for den delen av kjeller som tidligere har vært leid ut. Egen kurs for lading av el-bil i garasjen.
Plassering av sikringsskap: På teknisk / vaskerom, samt underfordelingsskap i praktikantdel
Plassering av varmtvannstank: Varmtvannsbereder på ca. 200 liter til hovedenheten, plassert i vaskerom i kjeller. Ca. 120 liters varmtvannsbereder til praktikantdel, plassert i bod under trapp.
Plassering av stoppekran: Vaskerom
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som vedlagt i komplett salgsprospekt. Dokumentene er tilgjengelige på meglers kontor eller vedlagt prospektet. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Byggemåte

Boligen er oppført i gode konstruksjoner, fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv. Yttervegger i isolert bindingsverk med pussystem (pusset og malt), og liggende panel. Isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Både hovedinngangsdør i 1. etg og inngangsdør til kjeller er brann- og lydklassifiserte. A60 dør mellom entré og garasje. I tillegg er det branndør mellom entré og kjøkken/oppholdsrom. Balkong- og terrassedører i samme utførelse som vinduene. Flat takkonstruksjon tekket med membran/folie. Takterrasse med tredekke. Etasjeskillere i isolert trebjelkelag. Elementdekke mellom kjeller og garasje.
Asfaltert inngangsparti. Støpt trapp ned til kjellerinngang. Trapp opp til takterrasse i stålkonstruksjon med trinn i behandlet treverk. Tretrapp ut fra kjøkken ned til terreng.

Bebyggelse

Området er hovedsakelig bebygget med eneboliger og småhus. Noe blokkbebyggelse i området.

Tomt

Fellestomt: 2007 kvm.
Pent opparbeidet hage med pen og hekk mot naboer. Støttemurer i granitt. Asfaltert gårdsplass. Hagen har tujahekk, utekran og plass til trampoline elelr evt. platting. Tomten er felleseiet i sameiet, men hver seksjon har eksklusivt bruksareal/hage som for denne seksjonen er rammet inn mot naboer og fellesareal med tujahekk.

Parkering

Garasjen er en integrert del av husets 1. etasje. Her er det god plass til to biler, samt sykler og oppbevaring. Det er egen 16A strømkurs for å kunne lade elbil. Hyller i garasjen kan medfølge ved salg hvis ønskelig. Spesiallaget benk for å smøre ski som felles ned langs vegg som kan følge med. Garasjen oppleves som meget praktisk.

Adkomst

Innkjøring fra Skogfaret, via privat stikkvei som deles mellom Skogfaret 1, 3, 5 og 7, samt Vækerøveien 63. Tinglyst adkomstrett gjennom servitutt og stadfestet i prosessen med å få rammetillatelse til prosjektet.

Oppvarming

Strømforbruk utgjør ca. 27.000 kWh pr. år. Dette er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.
Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på begge bad, vaskerom og entré i 1. etg.. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Sameiet

Skogfaret 5 A-F Sameiet er ikke registrert i Brønnøysundregisteret. Sameiet består av 6 seksjoner, og fører ikke regnskap. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Sameiet har ingen vedtekter. Sameiet praktiserer innbetaling av felles kostnader direkte ved fakturamottak.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jf. lov om eierseksjoner § 22.

Skoler

Boligen ligger rett i nærheten av Bjørnsletta skole, som er både barne- og ungdomsskole (1.-10. trinn).
Bjørnsletta Skole 1-10 Kl 0.1 Km
Øraker Skole 8-10 Kl 0.6 Km
Montessoriskolen Lyse 1-7 Kl 0.7 Km
Lilleaker Skole 1-7 Kl 0.8 Km
Lysejordet Skole 1-7 Kl 1.2 Km
Ullern Videregående Skole 2 Km
Persbråten Videregående Skole 3.4 Km
Kjosjordet Barnehage 1-5 År 0.5 Km
Kvernkallen Barnehage 1-6 År 0.6 Km
Montessoribhg. Solsikken Lyse 2,5-6 År 0.7 Km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Ingen langsiktig gjeld.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.
Selger har leid ut deler av boligen, som omfattes av: kjellerstue/kjøkken, soverom og bad i u.etg. Leieinntekten var på kr. 10.000,- eks. strøm. Det gjøres oppmerksom på at den utleide delen ikke er godkjent som separat utleieenhet/utleieleilighet.