Alle bilder (20)

Smalgangen 3, Oslo

Grønland – Tiltalende og stor 3-roms selveier i 5. etasje – Innglasset balkong, heis og garasjeleie*. Nye overflater og nytt kjøkken. Optimalt utleieobjekt og pendlerbolig midt i sentrum.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
3 490 000,-
Primærrom
70 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 490 000,-
Omkostninger
95 004,-
Fellesutgifter
3 646,-
Antall soverom
2
Primærrom
70 m2
Bruksareal
70 m2
Bruttoareal
77 m2
Adresse
Smalgangen 3
0188 Oslo
Etasje
5
Byggeår
1990
Gårds- og bruksnummer
230 / 421

Visning

19.11.201714:00-15:00
20.11.201717:30-18:30

Meglere

Eiendomsmegler
951 20 726
sg@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Høydepunkter

Tiltalende og innflytningsklar 3-roms leilighet i 5. etasje med attraktiv og meget sentral beliggenhet i hjertet av Oslo sentrum. Heis i bygget og mulighet for leie av garasjeplass. Leiligheten har nyoppussede overflater, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, pent og tidløst bad med opplegg for vaskemaskin samt innglasset balkong som vender mot gågaten i Smalgangen. Stuen/spisestuen har god plass til møblement og begge soverommene er romslige. Det følger loftsbod med 15 kvm. gulvareal.
Verdt å merke seg
– Innflytningsklar 3-roms selveierleilighet på 70 kvm.
– Nyoppussede lyse overflater.
– Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Innglasset balkong.
– Heis i bygget.
– Mulighet for leie av garasjeplass.
– Romslig stue/spisestue.
– 2 soverom med plass til dobbeltseng og garderobe.
– Oppgradert elektrisk anlegg. Samsvarserklæring foreligger.
– Optimalt objekt for utleie og pendler.
– Attraktiv beliggenhet med nærhet til "alt".
– Fyring og varmtvann inkl.
– Mulighet for snarlig overtagelse.
– Loftsbod.
Velkommen til en hyggelig visning i Smalgangen 3!

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til på populære Grønlands Torg med nærhet til alt av fasiliteter rett utenfor døren. Smalgangen er en koselig gågate med variert vareutvalg og flere eksotiske butikker man ikke finner andre steder i byen. Fra boligen er det kun 2 min. gange til T-bane, 5 min. gange til Oslo S/bussterminalen og ikke minst Oslo Sentrum med Oslo City og Karl Johan i kort avstand. Grønland drar svært positiv nytte av utbyggingen som skjer på Bjørvika/Sørenga med blant annet operaen og den videre utviklingen av "Fjordbyen". Gangbroen over til Bjørvika åpnet våren 2011 og ligger i gangavstand fra leiligheten. Rett over broen er det også planlagt strand. Området har mye å tilby av rekreasjonsmuligheter med kort vei til Botanisk hage og Munch museet, Tøyenparken, Tøyenbadet og Middelalderparken.

Innhold

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm.
Leiligheten ligger i 5. etasje og har følgende rominndeling i P-rom:
Entré/gang, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.
Det medfølger loftsbod ca. 6,5 kvm., gulvareal på ca. 15 kvm.

Standard

Leiligheten har en arealeffektiv planløsning, og holder gjennomgående normalt god standard på overflater og utstyr.
Entré/gang
Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen med lyse flater og 1-stavs laminatgulv, noe som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene i leiligheten. Det er plass til garderobeinnredning og annet ønsket møblement for oppbevaring av yttertøy og sko i entreen, i tillegg er det omkledningsrom/bod tilknyttet entreen.
Stue og spisestue
Stuen er romslig med flere møbleringsløsninger. Den gode plassen gir deg mulighet til å innrede med en sofagruppe og spisestue som kan benyttes like godt til hverdags som til selskaper med familie og venner. Rommet får rikelig med naturlig lys fra store vindusflater og har innglasset balkong med plass til utemøblement.
Kjøkken
Nytt og moderne kjøkken fra 2017 med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Tidløs og stilren innredning fra Luna med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate i grå utførelse. Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og skapplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med nedfelt oppvaskkum, blandebatteri, benkebelysning og slimline avtrekksvifte med kullfilter fra Røros hetta.
Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et pent, tidløst bad med hvite veggfliser, grå gulvfliser med varmekabler. Badet er utstyrt med enkelservant, ett-grepsarmatur, innmurt speil, belysning og vegghengt toalett. Videre ble badet oppgradert i 2017 med  Innfellbare dusjvegger fra 2017 i klart glass og regnfall-dusjarmatur. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
2 soverom
Begge soverommene har godt med pass til dobbeltseng og garderobeinnredning.

Utstyr/teknisk

– Kabel-tv.
– Sentralfyr med radiatorer.
– Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter.
– Dør-calling.
– Røykvarsler og pulverapparat for brannslukning er installert.
– Ventilasjon med naturlig avtrekk i ventilasjonskanal over tak, tilluft i ventiler i vinduer.

Byggemåte

Boligblokk oppført i 1990/91. Hovedkonstruksjonen i betong. Utvendige fasader i malt utførelse. Beskrivelse av byningsdeler bygger på kjente opplysninger for boliger i området samt det som var vanlig byggemåte da bygget ble oppført. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong. Teglsteinsforblending. Takkonstuksjon er valmet saltak i treverk. Tak er antatt tekket med taksten. Takrenner i stål. Utkraget innglasset balkong med støpt dekke, malt med epoxy. Støpte trapper og repos. Etasjeskillere i betong. Vinduer fra byggeår, 1990/91, ventiler. Malte karmer og gerikter. For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

Felleskostnader

3 646 pr. mnd. Varmtvann, fyring, kabel-tv, strøm, kommunale avgifter, felles bygnings forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Totale felleskostnader fordeles følgende:
Brensel 491,-
Renovasjon 191,-
Felleskost bolig 2.268,-
Vedlikeholdsfond 311,-
Akonto strøm bolig 210,-
Kabel-tv 175,-
Oslo kommune har eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendomsskatten vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Parkering

Det er mulighet for leie av parkeringsplass i felles underliggende garasjeanlegg. Her kan du parkere innendørs i et oppvarmet P-hus som er skallsikret og godt opplyst, samt videoovervåket med direkte kobling til vaktsentral og vektertjenester, hele døgnet. Pris kr. 1400,- pr. måned inkl. mva ut 2017. Sameiene på Grønlands Torg har i samarbeid med EuroPark laget et gunstig parkeringstilbud til deg som er beboer i området. Garasjen drives av Linstow Eiendom tlf 23119600.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via sentralfyr med radiatorer og varmekabler på bad. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Sameiet

Leiligheten er en del av Grønlandshagen sameiet. Sameiet reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.