Alle bilder (41)

St. Halvardsvei 8, Jar

JAR – Svært lekker, innholdsrik og nybygget enebolig. Flott hage og stor takterrasse med nydelig utsikt og meget gode solforhold. Garasje, egen inngang til underertasje og særdeles attraktivt og barnevennlig boligområde.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
18 000 000,-
Antall soverom
4
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
18 000 000,-
Omkostninger
72 922,-
Antall soverom
4
Bruksareal
310 m2
Adresse
St. Halvardsvei 8
1358 Jar
Byggeår
2017
Gårds- og bruksnummer
36 / 125

Visning

20.08.201713:00-14:00
21.08.201717:00-18:00

Meglere

Partner/Megler MNEF
90 15 00 10
tsp@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Hver seksjon må dekke fellesutgifter, som er lagt opp til å dekke; renovasjon, vann- og avløpsavgifter, samt annen drift av sameie m.v. Fellesutgiftene fordeles iht. eierbrøk. Sameiet skal etter konstituering vedta endelige fellesutgifter i forhold til hvor mange tjenester sameiet skal holde. Se for øvrig vedlagte vedtekter.

Høydepunkter

*Takterrasse med panoramautsikt
*Svært gode solforhold
*Ferdigstilt 2017
*Separat innredet del i underetasje
*Attraktivt og barnevennlig boligområde i trafikkstille gate
*Naturskjønn beliggenhet med et mangfold av muligheter i omkringliggende områder, både om sommer og vinter
*Svært tiltalende med smakfulle løsninger i høy kvalitet
*Vinduer fra gulv til tak
*Stort kjøkken med kvalitetshvitevarer fra Miele
*4 soverom (mulighet for 6 sov)
*Separat innredet del i underetasje
*Garasjeanlegg med direkte adkomst til boligen
*Til dels omkranset av hekk mot tilligende tomter

Beliggenhet

Meget lekker, nyoppført bolig, beliggende solrikt og skjermet til på Jar med det meste en storfamilie kan ønske seg. Attraktiv tomt med tilbaketrukket og fin beliggenhet og god høydeplassering. Grønne omgivelser i et rolig og meget attraktivt villaområde. St. Halvardsvei strekker seg som en parallellgate til Lindebergveien – mellom Øvrevoll galoppbane og Lysakerelven. Langsmed Lysakerelven finnes flotte grønne friarealer og turstier som gir deg utallige turmuligheter videre oppover mot marka via Fossum. På Fossum er det også preparerte skispor og lysløyper, samt kort avstand videre til flotte bademuligheter på Østernvann.
Rolig og barnevennlig med kort avstand til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, idrettsanlegg, samt alle typer servicetilbud og forretninger på blant annet Eiksmarka, Østerås, CC-Vest kjøpesenter, samt Røa sentrum. Flere nærbutikker like i nærheten. I nærheten finnes også Jarhuset, hvor Meny-butikken ligger, samt apotek og blomsterforretning i tillegg til søndagsåpent bakeri og kafe.
Kort gangavstand til Eiksmarka, Grav og Eikeli barneskole og Eikeli videregående skole, i tillegg internasjonal skole på Bekkestua. For de store barna ligger Nadderud og Stabekk videregående skoler innen fin sykkelavstand.
Nærområdet har også et bredt spekter av fritidstilbud for både store og små. Store gressletter på Jarmyra samt flere idrettsanlegg, tennisbaner og svømmehall. For de golfinteresserte er det kort avstand til Ballerud, Haga og Grini golfbaner. Det er en ny, stor Sats på Bekkestua (som nå tar imot Elixiamedlemmer) og to mindre treningssentre i nærheten. Topplaget Stabæk holder til på Nadderud stadion, og er et trekkplaster for fotballfans i alle aldre. Eiksmarka tennisklubb har fire baner på Nadderud. Nadderudhallen har svømmebasseng og fine fasiliteter. I tillegg er fotball, håndball, bandy, dans og en rekke andre idrettslag og foreninger.

Innhold

Underetasje: BRA utgjør 106 m2 som omfattes av hall med inngang til både boligen og separat utleiedel, i tillegg til inngang via garasjen. Romslig mellomgang med tilgang til teknisk rom/vaskerom, bod, oppholdsrom og bad/wc. Utleiedelen omfattes av bad/wc, soverom, kjøkken og stue i åpen løsning samt eget inngangsparti fra hagen.
1. etasje: BRA utgjør 102 m2 som omfattes av entré, mellomgang med garderobe, wc, kjøkken med åpen løsning mot stue og utgang til terrasse, bibliotek(ekstra soverom).
2. etasje: BRA utgjør 102 m2 som omfattes av loftsstue, 4 soverom og 2 baderom/wc. Via trapp fra 2 etasje er det adkomst til stor takterrasse.
Totalt BRA: 310 m2.
Garasjen utgjør ca. 106 m2. Denne seksjonen disponerer 2 plasser i garasjen.
Del av underetasje med egen inngang er ikke omsøkt som egen boenhet, eller for varig opphold hos Bærum Kommune. Selger/megler har ikke undersøkt om offentligrettslige forhold (herunder behov for nødvendige tillatelser, dispensasjoner etc.) eller tekniske forhold – ligger til rette for utnytting som utleie.

Standard

Flott nyoppført villa ferdigstilt i 2017. Boligen er beliggende på et høydedrag med fantastisk utsikt over Oslo by. Boligen fremstår som lys med store rom, samt innbydende med fokus på materialvalg av høy kvalitet, takhøye vinduer, fine uteplasser, 4 soverom (mulighet for 6 soverom), 2 bad/wc og separat wc, i tillegg til innholdsrik separat del med eget soverom og bad. I tilknytning til boligens underetasje er det dobbelgarasje med direkte inngang til boligen.
Underetasje: Til boligen er det 2 innganger i underetasjen, i tillegg til egen inngang til separat del og garasje. Hallen er romslig og flislagt med varmekabler i gulv. Store boder/oppholdsrom og teknisk rom/vaskerom. Separat del med soverom, bad/wc og kjøkken med åpen løsning mot stue. Underetasjen fremstår i sin helhet som en fullverdig etasje med store vinduer og luftige rom. Fint utsyn mot hage. Stor garasje med plass for 4 biler samt oppbevaring, hvorav denne seksjonen disponerer 2 plasser.
1. etasje: Stor hall med gode muligheter for garderobe. Wc via hall er flislagt på gulv og, bestående av servant med underskap samt speil over servant, vegghengt toalett. Videre inn i boligen er det et lekkert og praktisk kjøkken. Den takhøye innredningen har grå, matte fronter og benkeplate i stein med nedfelt vaskekum. Integrerte hvitevarer fra Miele, hvorav ovn i høyskap, bred induksjonstopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Lekker lyslist i tak over kjøkkenbenk, i tillegg til downlights i himlinger generelt. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue. Fredelig og fint utsyn via takhøye vinduer og store skyvedører mot vestvendt terrasse og hage. I stuen er det mulighet for å etablere gasspeis der man måtte ønske. Soverom/kontor i enden av stuen. Trappen som binder boligens etasjer er i høykvalitet med glassvegger samt dus belysning langs vegger. 
2. etasje: Lys og innbydende loftsstue med fantastisk utsyn. 4 soverom hvorav alle i god størrelse med fine muligheter for garderobeskap. Inngang til separat bad fra mastersoverom. I tillegg er det adkomst til bad/wc fra loftsstuen. Begge badene er flislagt på gulv og vegger, med varmekabler i gulv. Bad i tilknytning til soverom består av innmurt badekar, dusjhjørne med regnfallsdusj, servant med underskap og vegghengt toalett. Bad med inngang fra stuen består av dusjhjørne, servant med underskap og vegghengt toalett.
Lekker takterrasse med adkomst fra 2. etasje. Her er det svært så romslig med muligheter for flere sittegrupper, perfekt for sosiale lag med  fabelaktig utsyn over Oslo by, Bærum og videre mot Drøbak. Solforholdene er ypperlige, med sol fra tidlig morgen til sen kveld.
Overflater:
Innvendige gulv i enstavs lys eikeparkett. Varme i alle gulv via vannbåren varme. Elektriske varmekabler under fliser på baderomsgulv.
Innvendige vegger er malt i lyse farger.
Innvendige himlinger er hvite med moderne belysning.

Bebyggelse

Boligen har moderne arkitektur i funkisstil og er utført i mur. Boligen har funksjonell planløsning fordelt over 3 etasjer. Underetasjen har egen inngang. Eiendommen er under seksjonering og er en del av et boligsameie med totalt 3 seksjoner. Sameiet er organisert etter Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Hver seksjon får enerett til bruk av areal rundt egen bolig i henhold til sameiets vedtekter og vedlagte utomhusplan.

Tomt

Se vedlagte utomhusplan. Boligen vil få eksklusiv bruksrett til sin hage, organisert som iht. vedlagte seksjoneringsbegjæring som tilleggsdel grunn. Rundt boligene er det opparbeidet hage med ferdigplen, samt nye og eksisterende trær og beplantning. Resten av tomten er fellesareal med gruslagt innkjørsel og garasje.

Parkering

Underjordisk garasjeanlegg med god plass til 2 biler i tilknytning til boligen. Garasjeanlegget deles med det eksisterende huset på tomten. Garasjeplassene vil bli organisert som tilleggsdel i bygg. Garasjeport med elektrisk portåpner. Inngang til boligen via garasje.

Adkomst

Adkomst til boligen via gruset, privat gangsti fra St. Halvardsvei.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom. Varmekilden er bergvarme med egen brønn og teknisk anlegg for denne boligen.  Det er elektriske varmekabler på badene.

Sameiet

Boligen vil bli en del av sameiet St. Halvardsvei 8 . Sameiet vil bestå av 3 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Boligen sogner til Eiksmarka skole. Se for øvrig oversikt over nabolaget:
EIKSMARKA SKOLE 1-7 KLASSE – 1.6 km
GRAV SKOLE 1-7 KLASSE – 1.6 km
EIKELI SKOLE 1-7 KLASSE – 1.7 km
STEINERSKOLEN I BÆRUM 1-10 KLASSE – 1.9 km
ØSTERÅS SKOLE 8-10 KLASSE – 2.1 km
EIKELI VIDEREGÅENDE SKOLE – 1.9 km
OSLO INTERNATIONAL SCHOOL – 3.9 km
LINDEBERGVEIEN BARNEHAGE 3-5 ÅR – 0.2 km
RUGLANDSVEIEN BARNEHAGE 1-5 ÅR – 0.4 km
GRAV BARNEHAGE – ØVREVOLL 3-5 ÅR – 0.5 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum + omkostninger forfaller til betaling innen overtagelse.