Alle bilder (27)

Thor Olsens gate 4 A, Oslo

FREDENSBORG – Moderne og lys loftsleilighet med usjenert takterrasse og flott utsikt. Stille og sentralt beliggende. Gulvareal på 46 kvm. Lave felleskostnader. Ingen dok.avgift.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
3 650 000,-
Primærrom
38 m2
Antall soverom
1
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 650 000,-
Omkostninger
4 932,-
Fellesutgifter
1 595,-
Antall soverom
1
Primærrom
38 m2
Bruksareal
38 m2
Bruttoareal
42 m2
Tomt
538 m2
Adresse
Thor Olsens gate 4 A
0177 Oslo
Etasje
5
Byggeår
1892
Gårds- og bruksnummer
208 / 691

Visning

20.08.201716:00-17:00
21.08.201717:00-18:00

Meglere

Partner/Eiendomsmegler MNEF
45 00 46 64
tk@sem-johnsen.no
Koordinator
971 99 566
ha@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 1 595,- pr mnd.
Eiendomsskatt utgjør kr 0,- pr år.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Usjenert loftsleilighet fra 2011 med takterrasse og flott utsikt
– Gulvareal på hele 46 kvm
– Ettermiddag- og kveldssol
– Takvinduer og god takhøyde gir mye naturlig lys og god romfølelse
– Arealeffektiv planløsning
– Særpreget med originale takbjelker
– Supersentral beliggenhet med "nærhet til alt", samtidig stille og tilbaketrukket på toppen
– Lave felleskostnader
– Ingen dokumentavgift
– Veldrevet og hyggelig borettslag
– Ingen forkjøpsrett

Beliggenhet

Arealeffektiv lofts-/toppleilighet på Fredensborg med "nærhet til alt" og helt usjenert beliggenhet. Leiligheten ligger i et attraktivt boområde midt i mellom St. Hanshaugen, Grünerløkka og sentrum. Her finner du alt av forretningstilbud, kaféer, dagligvarebutikker, restauranter, barer og et yrende byliv. Dette er den perfekte leiligheten for deg som ønsker å bo i rolige og tilbaketrukket omgivelser, samtidig som du har et mangfold av aktivitetstilbud og fasiliteter utenfor døren.
Leiligheten ligger ca. hundre meter unna en stor Rema 1000 med godt vareutvalg. Av treningsfasiliteter finnes blant annet Athletica Vulkan, Sentrum Squash og Fitness, FitnessXpress, SATS Elixia Bislett, Bislet bad og Kristparken med utendørs treningsanlegg. I tillegg har Bislett stadion flotte løpeforhold både sommer og vinter.
Få minutter til Vulkan og Alexander Kiellands plass med mathall, utested, kafeer med uteservering mm. Det er også kort vei til Youngstorget med en rekke populære spisesteder og utesteder. Kun en kort spasertur unna finner du trivelige Torggata og St. Olavs plass som de siste årene har utviklet seg stort, her finner du en rekke hyggelige spisesteder, kafeer og barer.
Det finnes flere koselige grøntarealer og parker i nærområdet, for eksempel St. Hanshaugen, Slottsparken eller idylliske Akerselven like ved. Det er også gangavstand til Sofienbergparken og Birkelunden på Grünerløkka. Slottet kan skimtes tydelig fra leilighetens takterrasse (se bilde).
Det er god offentlig kommunikasjon i nærområdet. Kommunikasjonsknutepunktet Nationaltheatret stasjon, også med stopp for Flytoget, ligger en kort spasertur fra leiligheten. T-Banestasjonen Stortinget ligger også i kort gange fra boligen. Buss nr. 21, 33, 34, 37 og 51 går i umiddelbar nærhet, med hyppige avganger. Trikken med stoppested i Grensen og Tinghuset ligger også like ved. Kollektivtrafikken tar en til alle byens hjørner som Grünerløkka, Torshov, Sagene, Nydalen, Majorstuen, Frogner og Aker brygge. Studenter kommer seg raskt og enkelt frem til Universitetet i Oslo, BI, Blindern, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen m.m. gjennom kollektivtilbudet. Høyskolen i Oslo ligger kun få minutters gange unna boligen.

Innhold

5. etasje:  Primærrom utgjør 38 m2 som omfattes av:
– Entré
– Bad
– Soverom
– Kjøkken
– Stue
I tillegg medfølger:
– Kjellerbod merket som nr. 14, målt til 4 m2

Standard

Attraktiv og romslig 2-roms lofts-/ toppleilighet med god standard, ferdigstilt i 2011 i bygg fra 1892. Leiligheten har en praktisk og arealeffektiv planløsning med god takhøyde som sikrer en luftig atmosfære og god romfølelse. Leiligheten har også to pipeløp. Fra stuen er det utgang til takterrasse med ettermiddag- og kveldssol. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stue med plass til spiseplass. Moderne kjøkken i grått med integrerte hvitevarer. Romslig soverom med integrert garderobeskap og plass til dobbelseng. Pent flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk entré med skoskap og plass til å henge fra seg yttertøy.
Kjøkken
Sigdal kjøkkeninnredning med glatte malte fronter. Fóring/omramming og benkeplate i eik. Induksjon platetopp. Integrert kombinert micro/stekeovn, integrert oppvaskmaskin, integrert benkekjøleskap og integrert benkefryser. Ventilator over kokeplass med avtrekk over tak. Skuffer og overskap med demping.
Våtrom
Flislagt baderom med vegghengt klosett, dusjhjørne og innredning med servant. Opplegg og plass for vaskesøyle. Downlights i himling. Elektriske varmekabler i gulv.
Vegger
Innvendige veggoverflater i boligen, utenom våtrom: Malte plater. Vegger sist malt i 2016 (grå farge) og i 2017 (hvite farge).
Gulv
Innvendige gulvoverflater i boligen, utenom våtrom: Helstav eikeparkett.
Himling
Himlinger i boligen, utenom våtrom: Malte plater. Mønehøy himling istue. Takhøyden i stuen ble målt til: 3,25 m (målt på det høyeste).
Dører
Hvite glatte innerdører. Skyvedør til soverom.
Ildsted
2 stk pipeløp. Feieluker i leiligheten. Ingen ildsted tilkoplet.
Terrasse
Terrasse i trekonstruksjoner fra 2011. Tregulv over beskyttende tekking/membran med sluk i gulv. Det er montert utbelysning og stikkontakt. Tregulv beiset i 2017.         
Diverse
-Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr medfølger. Det er installert sentralt brannvarslingsanlegg i bygningen. Det er montert overrislingsanlegg(tåkeanlegg).
-Mekanisk avtrekksventilasjon. Punktavsug fra kjøkken og bad. Tilluft gjennom spalteventiler i vinduer.
-Automatsikringer.
-Dørcalling.
– Boligen er tilknyttet kabelselskapet Canal Digital, med tilgang på internett, digital-tv og telefoni tjenester.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.
  • Dokumentene er tilgjengelige på meglers kontor eller vedlagt prospektet. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Byggemåte

Grunn og fundamenter
Bygården er trolig fundamentert med treflåter av tømmer under kjellernivå.          
                
Tak          
Yttertaket i trekonstruksjoner med saltak form. Tekket med betongtakstein. Taket er lagt om i forbindelse med loftsutbyggingen i 2010/2011.
Vinduer
3 stk Velux takvinduer med 2-lags isolérglass. Varmekabler til takvinduer. Nye vinduer i 2010/2011.
Ytterdører og porter
B-30 klassifisert entrédør m/dørpumpe. Skyve-terrassedør med 2-lags isolérglass. Nye ytterdører i 2010/2011.
Yttervegger
Hovedbærekonstruksjon i teglstein, pusset og malt. Opprinnelig utvendig fasade mot gaten med med trekninger, ornamenter og konsoller.
Etasjeskillere
Etasjeskillere i trebjelkelag med stubbloftsleire.

Tomt

Eiet tomt: 538 kvm. Felles indre gårdsrom opparbeidet med stensatte arealer og sykkelparkering.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det finnes en rekke nærliggende p-hus der det ofte kan leies ut p-plasser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.
Strømforbruk utgjør ca. 6498 kWh pr. år
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Borettslaget

Leiligheten er en del av Thor Olsens gate 4 Borettslag. Borettslaget består av 21 andelsleiligheter, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.
Borettslaget Thor Olsensgt 4 er ikke medlem av Sikringsfondet og man har ansvar for andres ubetalte felleskostnader.