Alle bilder (30)

Ullernkammen 17, Oslo

ULLERNTOPPEN – Flott gjennomgående 5-roms utsiktsleilighet med gode solforhold – 2 store terrasser – garasjeplass – attraktivt og barnevennlig område

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
6 500 000,-
Primærrom
105 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
6 500 000,-
Omkostninger
175 222,-
Fellesutgifter
4 336,-
Antall soverom
3
Primærrom
105 m2
Bruksareal
105 m2
Bruttoareal
116 m2
Tomt
83357 m2
Adresse
Ullernkammen 17
0380 Oslo
Etasje
3
Byggeår
1976
Gårds- og bruksnummer
28 / 827

Visning

20.08.201715:30-16:30
21.08.201717:00-18:00

Meglere

Eiendomsmegler MNEF / Partner
481 39 952
mtl@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Beliggenhet

Terrasseleilighet med flott panoramautsikt, beliggende i et attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Ullerntoppen mellom Ullern og Røa. Kort avstand til Røa Senter og ca. 7 min. kjøretur til CC Vest som byr på det meste av servicetilbud, herunder kafeer, vinmonopol, matvarebutikk, sportsbutikk og klesbutikker. Gangavstand til dagligvarebutikk på sameiets tomt, samt buss i Ostadalsveien. For øvrig T-bane fra Røa/Hovseter og Ullernåsen. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Mærradalen med gåavstand til marka og Bogstadvannet med bademuligheter.

Innhold

Innholdsrik og romslig 5-roms eierseksjon beliggende i 3. etasje. Primærrom utgjør 105 m² som omfattes av entré, spisestue/kjøkken, tre soverom, gang, stue med gasspeis, dusjbad/gjestebad med adkomst fra entré og bad/wc/vaskerom (hovedbad) med adkomst fra gang og det ene soverommet. Fra stuen har man utgang til sydøstvendt terrasse på ca. 16 m² med morgensol, flott utsikt over byen og tilknyttet utvendig bod på ca. 2,5 m². Fra spisestuen har man utgang til nordvestvendt terrasse på ca. 16 m² med ettermiddags-/kveldssol og tilknyttet utvendig bod på ca. 2,5 m².
I tillegg disponerer eier bod i felles oppgang (samme etasje) på ca. 3 m², samt kjellerbod ca. 3 m² i tilknytning til medfølgende garasjeplass i felles lukket anlegg.

Standard

Gjennomgående leilighet som er vesentlig oppgradert i 2010 i regi av tidligere eier med bl.a. utskiftning av vinduer og terrassedører, standardheving av innvendige overflater, oppgradering av det ene badet, ny kjøkkeninnredning og annet fast inventar. I tillegg har sameiet utført vesentlig oppgraderinger de senere år, med bl.a. etterisolering, utskiftning av vinduer på galvvegger, nye fasader, utbedring av terrasser, omtekking av yttertak og oppgradering av garasjeanlegg. Leiligheten fremstår som svært romslig med effektiv utnyttelse av arealene og har to terrasser på tilsammen 32 m², samt rikelig med oppbevaringsplass med totalt 4 tilhørende boder.
Kjøkken:
Romslig og pent Sigdal kjøkken montert i 2010 med profilerte hvite fronter. Lyslister og belysning under overskap. Hvite fliser på vegg over benkeskap. Folierte benkeplater med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk til ventilasjonskanal. Koketopp med induksjon, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Medfølgende side-by-side kjøl- og fryseskap. Alle hvitevarer fra Siemens.
Åpen løsning fra kjøkkenet mot spisestuen som har god plass til større spisegruppe, samt utgang til nordvestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol.
Bad/wc:
Hovedbad:
Hovedbadet har adkomst fra hhv. gangen ved kjøkkenet og det ene soverommet som ligger i tilknytning til stuen. Badet ble oppgradert i 2010 og er innredet med skapinnredning med profilerte hvite fronter og hvit servantplate, to veggskap med tilsvarende fronter, speil og belysning over servant, garderobeskap med to skyvedørsfronter i frostet glass. Dusjkabinett, veggfestet klosett med innfliset sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør ligger i vegg mot dusjbadet.
Dusjbad/gjestebad:
Badet har adkomst fra entréen og er innredet med skapinnredning i tilknytning til servant med to profilerte hvite fronter, veggskap med speilfront og belysning over servant, dusjsone avgrenset med rett front i herdet glass og klosett.
Overflater:
Himling:
Malte plater med downlights i entré og på hovedbad. Himling i stue er organsiert med bjelker med downlights montert, festet til original himling i betong. Pusset og malt betong for øvrig.
Vegger:
Fliser på begge bad. Hvite panelplater for øvrig.
Gulv:
Fliser med gulvvarme i entré og på hovedbad. Fliser uten gulvvarme på dusjbad/gjestebad. Laminat på soverom mot stue. Trestavs eikeparkett i alle øvrige rom.
Øvrig fast inventar:
Skyvedørsgarderobe med fronter i frostet glass i entré. Garderobeskap med glatte fronter på soverom mot stue. Garderobeinnredning og garderobeskap med profilerte hvite fronter på soverom med adkomst fra gang. Garderobeskap med profilerte hvite fronter på soverom med adkomst fra spisestuen.

Byggemåte

Iht. tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 1975, vesentlig oppgradert i nyere tid. Betongfundamenter på fast grunn, støpt grunnmur med støpt gulv på grunn. Yttervegger i betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende elementer. Fasader i teglforblending og malt trepanel. Tak med oppforet betongdekke, tekket med armert takpapp. Etasjeskille i betong. Innvendige felles trapper i betong med flislagte trinn og reposer. Profilerte hvite innvendige dører. Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2010. Utvendig persienne på vindu i soverom tilstøtende stuen. Entrédør i brannklasse B-30. Terrassedører med tolags isolerglass, produsert i 2010. Terrassedekker i malt betong. Det er benyttet epoxymaling på terrassedekker ifm. nylig utført oppgradering i regi av sameiet. Renne for avrenning av overflatevann under blomsterkasser i front. Blomsterkasser er behandlet med epoxymaling på innside og beslått med hvite plastbelagte stålbeslag på topp. Elektrisk styrt markise på terrasse med utgang fra spisestuen. Kontaktpunkt og belysning på vegg på begge terrasser. Mekanisk ventilasjon, med ventilasjonskanaler med avtrekk over yttertak. Avtrekksfunksjoner på kjøkken og begge bad. Ventilasjon er basert på naturlig oppdrift i kombinasjon med elektriske vifter montert på yttertak.

Bebyggelse

Veletablert boligområde hovedsakelig bestående av blokkbebyggelse, samt noe villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Fellestomt: 83357 kvm.
Pent opparbeidet fellesarealer med plener, prydbusker, sittegrupper, sykkelstativer, lekeapparater, m.m. Asfalterte gangveier internt i sameiet.

Parkering

Eier disponerer 1 garasjeplass (nr. 91) i felles lukket garasjeanlegg. Garasjeplassen er i seksjoneringsbegjæringen lagt til som tillggsdel til seksjonen og følger således leiligheten.
Sameiet disponerer totalt 112 garasjeplasser for utleie (kr. 500,- pr. md pr feb. 2017). Sameiet har også etablert 6 oppvarmede utleieplasser (kr. 1000,- pr. md). Ved ønske om leie av plass kontaktes daglig leder i sameiet. Det er også mulighet for parkering på dagtid på oppmerkede parkeringsplasser. Beboere i sameiet får også utdelt 3 parkeringskort til gjester. Se også eget punkt ‘parkering’ i årsberetningen vedlagt salgsoppgaven for ytterligere informasjon. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Elbil/hybridbil:
Det er mulighet for lading av el-/hybridbil i garasjeanlegget. Sameiet har besluttet at hvert ladepunkt ikke skal ha egen strømmåler, videre kostnader for etablering av ladekontakt er kr. 5000,- i engangsbeløp, deretter et fast månedsbeløp på kr. 400,- (for administrasjon/vedlikehold/nedbetaling av sameiets kostnader ifm. tilrettelegging). I tillegg kommer kr. 200,- (fastbeløp) for strøm per måned. Kostnader til selve ladestasjon er fastsatt etter anbudsrunde og koster kr. 17 490,- (iht. årsberetningen). Ladestasjonsen er beboers eiendel og ansvar og kjøpes og betales utenom sameiet via sameiets elektroleverandør DE-Elektro.
Se punktet ‘el- og hybridbillading’ i årsberetningen vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Adkomst

Fra Vækerøveien, ta av inn Lyseveien og følg innover. Hold til venstre der Lyseveien møter Hoffsjef Løvenskiolds vei og følg veien. Ta av inn Ullernkollen på høyre side. Ullernkammen ligger da rett frem etter et par hundre meter. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gasspeis montert i hjørne i stue (gassbeholder plassert i bod på terrasse). Gulvvarme i entré og på hovedbadet. Felles varmtvannsberedere i sameiet (kostnader for varmtvann er inkl. i felleskostnadene).
Strømforbruk utgjør 5657 kWh pr. år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Ullernåsen Boligsameie . Sameiet består av 423 seksjoner (422 boligseksjoner, 1 næringsskjem), og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning etc. som ligger vedlagt prospektet. Sameiet har opprettet egen hjemmeside hvor beboere holdes informert om løpende vedlikehold, styrearbeid etc: www.ullernaasen.no.
Sameiet har nylig utført et omfattende rehabiliteringsprosjekt i samarbeid med Selvaag Prosjekt (fase 1 fra 2014-2016) som inkl. bl.a. nye fasader, ny taktekking og utbedring av sameiets garasjeanlegg. Fase 1 er innbetalt gjennom ekstraordinær innbetaling fra seksjonseierene og er i sin helhet dekket av nåværende eier for denne seksjonen.
Gjennomgang av prospektet kan i sin helhet lastes ned og lese ved å gå inn på: https://ullernaasen.no/[/praktisk_info/648
Fase 2 av prosjektet som omfatter uteområdene ble påbegynt 2017 med antatt varighet til 2020. Arbeidet inkl. bl.a. oppgradering av leke- og aktvitietsområdene, samt rehabilitering av gangbroer og blomsterkasser. Fase 2 planlegges å dekkes gjennom felleskostnadene uten at disse er planlagt økt per d.d.
Info om fase 2 med beskrivelser: https://ullernaasen.no/[/praktisk_info/1443
Komplett beskrivelse av prosjektet kan også fås ved henvendelse til meglers kontor.
Forretningsfører i sameiet er OBOS EIendomsforvaltning AS.
Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Inkl. i felleskostnadene inngår grunnpakke med TV-kanalpakke Start og Get box HD PVR, samt bredbånd kollektiv 5. Oppgradering utover dette kan bestilles til rabbaterte priser.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.