Alle bilder (26)

Underhaugsveien 11 A, Oslo

MAJORSTUEN/HOMANSBYEN – Delikat, lys og romslig 3(4)-roms endeleilighet med solrik balkong og heis. P-mulighet i nærområdet. Fyring & Vv. inkl.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
7 500 000,-
Primærrom
85 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
7 500 000,-
Omkostninger
200 222,-
Fellesutgifter
3 724,-
Antall soverom
2
Primærrom
85 m2
Bruksareal
85 m2
Bruttoareal
93 m2
Tomt
848 m2
Adresse
Underhaugsveien 11 A
0354 Oslo
Etasje
3
Byggeår
1939
Gårds- og bruksnummer
214 / 362

Meglere

Partner/Megler MNEF
92 04 05 87
ca@sem-johnsen.no
Eiendomsmegler MNEF
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 3 724,- pr. mnd. (inkludert oppvarming & varmtvann).
Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr. 1 880,-.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm os vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Sentralt, men allikevel tilbaketrukket beliggende i Homansbyen i rolig gate.
– Kort vei til offentlig kommunikasjon og "alle" servicetilbud.
– Endeleilighet med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
– Solrik balkong (ettermiddags- og kveldssol) med hyggelig utsyn.
– Oppusset i 2011 med moderne standard, flytt rett inn! 
– Kan enkelt gjøres om til 4-roms (se alternativ planskisse).
– Heis.
– Pipeløp/mulighet for peis i stue.
– Delikat kjøkken komplett utstyrt med hvitevarer.
– Lekkert baderom fra 2011.
– Nymalte overflater i 2015.
– Sentralfyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter.
– Velholdt funkisgård.
– Mulighet for leie av parkeringsplass i nærområdet.

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende i veletablerte Homansbyen (mellom Bislet og Bogstadveien). Stille og rolig med svært lite gjennomgangstrafikk. Hyggelige omgivelser og gode lysforhold. Gangavstand til Majorstuen, Frogner, Bislet, Sentrum, Høyskolesenteret og til hyggelige friarealer med Stensparken i øst og Slottsparken i vest. Kort vei til offentlig kommunikasjon (trikk og buss på Bislet og i Bogstadveien), forretninger og alle servicetilbud.

Innhold

Lys, delikat og innholdsrik endeleilighet i 3.etasje med heisadkomst. Leiligheten er på 85 m² (P-rom) som omfattes av:
Entré/gang, romslig stue med mulighet for peis og adkomst til balkong, kjøkken med spiseplass, 2 soverom og flislagt baderom. Ved behov for 3 soverom kan stuen enkelt deles opp (se alternativ planskisse).
Det medfølger 2 kjellerboder.

Standard

Leiligheten ble oppusset i 2011 og holder en moderne standard på overflater, innredning og utstyr – her kan du flytte rett inn! Oppussingen omfatter blant annet nytt bad, kjøkken, overflater, belysning, elektrisk anlegg og nye vinduer.
Endeplassering og store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til en svært god romfølelse. Fra stuen er det adkomst til balkong på 11 m² med ettermiddags- og kveldssol og hyggelig utsyn over nærområdet. Stuen har god plass til sittegruppe, TV-seksjon og andre møbleringsmuligheter.
Luftig og sosial løsning med åpent spisekjøkken tilknyttet stuen. Spiseplass med plass til stort spisebord for både hverdags og gjester. Delikat innredning fra Kjøkkenkompaniet (2011) med praktisk kjøkkenøy for ytterligere oppbevaring- og arbeidsplass. Benkeplate og glatt innredning i laminat. Komplett utstyrt med hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys og romslig vinskap. 
Lekkert, flislagt baderom praktisk beliggende ved entré/gang og soveromsavdeling. I 2011 ble gammelt bad pigget opp og det er støpt ny betongkonstruksjon med nytt PVC sluk, membran, varmekabler og fliser. Utstyrt med dusjnisje, vegghengt wc, elektrisk håndkletørker, vaskemaskin og servantseksjon med skuffer for oppvaring.  I tillegg til vaskemaskin er det også felles vaskerom i kjeller. 
Innvendig gulv består i hovedsak av 1-stavs eikeparkett. Resterende overflater av malte flater (nymalt i 2015) påkostet med downlights på baderom og entré/gang.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Byggemåte i funkisstil med solide konstruksjoner i betong, samt pusset og malte fasader, godt vedlikeholdt av sameiet. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 2011. Heis i bygget og utraget balkong med støpt dekke på ca. 11 m².
Vedlikehold og rehabilitering utført i regi av sameiet:
2014 – Oppgradering av uteområder.
2013 – Rehabilitert trapperom, inngangsdører og inngangsparti. Nytt glasstak i trapperom.
2012 – Satt inn grind til bakgården.
2010 – Ny brann- og lyddør (inngangsdør fra oppgang).
2010 – Taket tekket med papp og beslag.
2010 – Nye dørtelefoner/ ringetavle.
2010 – Nytt låssystem med systemlås, nye postkasser og oppmalte oppganger.
2010 – Nyere varmeanlegg for fellesvarme (varmepumpe/ jordvarme).
2010 – Sikringsskap med vippesikringer og nytt opplegg for kabel-tv/ bredbånd fra Get.
2003 – Fasade/ balkonger pusset opp og etterisolert.
Se utferdiget rapport for ytterligere teknisk beskrivelse

Bebyggelse

Veletablert område, med boliggårder oppført hovedsakelig mellom 1900 og 1940. Denne gården har solid funkisstil, med solide konstruksjoner i betong og moderne interiør og eksteriøre løsninger. Heis i gården.

Tomt

Eiet tomt: 848 kvm.
Flat tomt, asfaltert på fremsiden og gruset på baksiden.

Parkering

Vanlig gateparkering. I Underhaugsveien finnes to forskjellige parkeringsanlegg der det er mulig å leie garasjeplass fra ca. kr. 1 250,- pr. mnd. ved ledighet (dagens eier leier pr idag). Konferer evt. megler for ytterligere informasjon.

Adkomst

Eiendommen ligger med kjøreadkomst fra Sporveisgaten, eller fra rundkjøringen ved Bislet Stadion. Gangadkomst også fra Bogstadveien ved Homan Bistro & Bar/Acne Studios.

Oppvarming

Mulighet for peis i stue. Radiatorer med varmt vann fra felles jordvarmeanlegg (inkludert i fellesutgiftene). For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Underhaugsveien 11 A og B. Sameiet består av 35 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Bolteløkka skole. Den tyske Skolen ligger for øvrig rett ved i Sporveisgata.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 15 945,- pr. 01.09.2015
Sameiet har lån i Obos.
Restgjeld kr. 453 658,- pr. 11.09.17
Rente 4,20% pr. 11.09.2017
Restløpetid: 6 år
Avdragsfrihet: Nei
IN-ordning: Nei

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.