Alle bilder (34)

Underhaugsveien 9C, Oslo

BOGSTADVEIEN/ HOMANSBYEN – Lys og innbydende 4-roms eierseksjon/ hjørneleil. m/ flotte, klassiske detaljer, 3 ildsteder og idyllisk – supersentral – beliggenhet. Rolig gate.

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
7 500 000,-
Primærrom
100 m2
Antall soverom
2
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
7 500 000,-
Omkostninger
200 472,-
Fellesutgifter
3 874,-
Antall soverom
2
Primærrom
100 m2
Bruksareal
100 m2
Bruttoareal
112 m2
Tomt
615 m2
Adresse
Underhaugsveien 9C
0354 Oslo
Etasje
2
Byggeår
1895
Gårds- og bruksnummer
214 / 361

Visning

20.08.201712:30-13:30
21.08.201717:00-18:00

Meglere

Partner/Megler MNEF
92 05 99 82
mbe@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

– Rolig og idyllisk beliggenhet midt i byen
– Bare noen hundre meter til Bogstadveien eller Bislett
– Klassisk leilighet med sjenerøs takhøyde, rosetter og stukkatur
– 3 ildsteder
– Hjørneleilighet med lys fra 3 sider og store vindusflater gir mye lys
– 2 eller 3 soverom avhengig av behov
– Hyggelig kjøkken med frokostplass mot indre gård
– Koselig liten bakgård med beplantning, sittegruppe og sykkelparkering
– Taket ble tekket om inkludert nye renner og nedløp i 2016
– Piper videokontrollert, utbedret og godkjent 2014

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, urbant og meget populært boligområde på Majorstuen/Homansbyen (i bydel Frogner), med umiddelbar nærhet til et rikt servicetilbud, kaféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Underhaugsveien er en rolig gate kun et par stenkast fra Oslos kanskje beste shoppinggate Bogstadveien/ Hegdehaugsveien. Svært kort gangavstand til Bislett.
Nye Bogstadveien har fått et omfattende og estetisk løft og fremstår nå som en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Fortauene har blitt bredere, det er ny belysning og det er anlagt trivelige byrom med benker og beplanting.
Fra leiligheten er det spaséravstand til flotte Frognerparken med store parkarealer, fotballbane/ skøytebane (Frogner stadion), tennisanlegg (Frogner tennis) og populære Frognerbadet. Det er også kort gangavstand til Bislett bad, samt både Uranienborgparken, Slottsparken, Stensparken (nærmeste, ca. 5 min gange) og St. Hanshaugen Park, noe som byr på gode rekreasjonsmuligheter.
Bytrikk i Bogstadveien og alle t-banelinjer fra Majorstuhuset. Også bytrikk fra Bislett noen hundre meter ned gaten.
Gangavstand til sentrum/ Karl Johan. Flere dagligvarebutikker, treningssentre og ellers skoler og barnehager rett rundt hjørnet.

Innhold

Leiligheten ligger i bygårdens høye 2. etasje. Primærrom utgjør 100 m2 som omfattes av entré/gang, kjøkken, spisestue, stue, 2 soverom og bad/wc
1 romslig bod i kjeller (ca. 7 m2).

Standard

Lys og sjarmerende, klassisk, eierseksjon/ hjørneleilighet med store rom, flott takhøyde, doble fløydører, 3 ildsteder og detaljfulle himlinger med pent bevarte rosetter og stukkatur. Innbydende og usjenert leilighet med lys fra 3 sider og svært rolig beliggenhet midt i byen.
Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og er malt i lyse og nøytrale farger. Pene overflater med glatte, hvite himlinger, lyse vegger med strie, malt panel og noe tegl som kontrast. Lakkerte heltre tregulv og noe parkett.
Leiligheten har en spennende romløsning med muligheter for oppgraderinger/ modernisering. 2 klassiske vedovner og en nyere kleberstensovn – alle ildsteder/ pipeløp velfungerende
Soverom både mot rolig gatetun og indre gård – lite til ingen trafikkstøy.   
Tiltalende kjøkken (2004) med god oppbevarings- og benkeplass. Kjøkkenfronter i finer og noe alu/glass. Stålplate over heltre benkeplate. Nedfelt stålkum, komfyr med glass og side-by-side kjøleskap/fryser. Intregrert oppvaskmaskin. Praktisk frokostbord/ barløsning som kan slås ned.
Flislagt baderom (2004) med hjørnedusj, wc og servantskap med speil. Varmekabler under fliser i gulv. Avtrekksventil i himling. Nisje med vaskesøyle rett utenfor badet.
– Alle vinduer mot gate ble utvendig pusset opp i 2014.
– Det er lagt ny papptekning på taket samt byttet alle beslag, takrenner og nedløp 2016.
– Det er installert nytt porttelefonanlegg 2016.
– Det er foretatt høytrykksspyling av alle vann- og avløpsrør 2016.
– Alle 6 piper ble videokontrollert hvorav 3 piper ble utbedret og godkjent av brannmyndighetene ca. 2014.
– Det er fellesvaskeri i sameiet.
– El-anleggg med automatsikringer/ vippebrytere (Nye sikringsskap, kjøkken-gang i 2015)
– Gården har installert sentralt brannvarslingsanlegg (seriekoblet i alle leilighetene)
– Fasaden ble ellers sist oppdatert/ malt for ca. 10 år siden iflg styreleder.
Velordnet sameie nær sagt uten gjeld, litt formue.

Byggemåte

Klassisk bygård fra forrige århundreskifte. Bygning antas oppført i naturstein og tegl/murverk til fast grunn. Støpte kjellergulv. Pusset malte yttervegger av tegl/murverk, etasjeskillere antatt trebjelkelag/stubbloftsleire. Takkonstruksjon er valmet saltak i treverk. Tak er antatt tekket med takplater. Takrenner i stål.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av klassisk bygårdsbebyggelse, byvillaer og næring på gateplan.

Tomt

Eiet tomt: 615 kvm. Pent opparbeidet bakgård med sittegruppe. Oppbevaring for sykler og lignende i avlåst uthus. I tillegg en stor fellesbod i kjelleren.

Parkering

Sameiet disponerer tre parkeringsplasser – først-til-mølla prinsippet. Ellers gateparkering etter gjeldende regler for området. Garasjeanlegg i Bogstadveien 1 rett ved.

Adkomst

Inngang fra Underhaugsveien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Murt pipe, vedovner og klebersteinsovn for vedfyring. Selgers strømforbruk har i snitt ligget på kr. 830,- i måneden.

Sameiet

Leiligheten er en del av Boligsameiet Underhaugsveien 9b. Sameiet består av 16 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.