Alle bilder (19)

Utsikten, Noresund

NOREFJELL – Moderne og flott fritidshytte med ski inn og ut

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
4 980 000,-
Primærrom
108 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
4 980 000,-
Omkostninger
134 922,-
Antall soverom
3
Primærrom
108 m2
Bruksareal
114 m2
Bruttoareal
125 m2
Tomt
171 m2
Adresse
Utsikten
3536 Noresund
Byggeår
2012
Gårds- og bruksnummer
209 / 117

Meglere

Partner/Megler MNEF
900 90 191
mh@sem-johnsen.no
Koordinator
900 14 029
mg@sem-johnsen.no
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 9 220 pr År
Årlig avgift for parkering og brøyting kr 5 588,-
Modum kabel-tv og Ringnett AS, "Norefjell Full pakke" kr 3 174,- pr halvår.
Eiendomsskatt utgjør kr 7000,- pr år.
Øvrige kostnader er forsikring, strøm og kommunale avgifter.

Høydepunkter

Ligger i hyggelig tun
Ski inn og ut
Fin utsikt
Lekkert innredet
Barnevennlig

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til på Utsikten på Norefjell. Hyggelig og meget barnevennlig tunbebyggelse ved Norefjell alpinanlegg. Ski inn og ut fra hytta både for alpint og langrenn. Flotte oppkjørte løyper på baksiden av hytta.
Norefjell, et skieldorado, som tilbyr 25 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 26 løyper med en fallhøyde på 1.010 meter! Terrengpark, barneområde med egen heis og 200 km turløyper i nydelig omgivelser. Afterskitilbud på Norefjellstua og meget hyggelig restaurant på Norefjellhytta, et av Norges minste hotell. "Sesong" matvareforretning på Mountain Lodge hvor det i tillegg er skiutleie og salg av alpinutstyr og klær.
Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1.459 m.o.h. eller oppleve naturen fra
hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane med 18 hull befinner seg ved foten av Norefjell.

Innhold

1. etg:  primærrom utgjør 57 m2 som omfattes av entré, spisestue/kjøkken, stue og wc.
sekundærrom utgjør 6 m2 som omfattes av bod og teknisk rom.
2. etg:   primærrom utgjør 51 m2 som omfattes av bad/vaskerom, gang og 3 soverom.
Gulvarealet er på ca 60 kvm. Differanse grunnet skråhimling.

Standard

Meget pen og velholdt vertikaldelt familiehytte over 2 plan oppført i 2012. Hytta holder en meget god standard. Det er brukt solide, gode materialer og alt arbeid er fagmessig utført. Inngangsparti belagt med skifer/granittfliser. Markterrasse ved inngangsparti i tre.
Stor terrasse ut fra stue på ca 26 kvm med tregulv og rekkverk i tre. Adkomst til terreng.
Profilert kjøkkeninnredning fra Sigdal, type Herregård. Malte fronter på skuffer og skap. Overskap i samme utførelse, med og uten glass.
Takhøy innredning. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Glassplate på vegg over koketopp. Integrerte hvitevarer som består av stekeovn, induksjonstopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Bad og sep. wc i hytta.
Sep wc 1.etg.: Skiferfliser på gulv med varmekabler. Panelte vegger. Fritthengende liten servant. Vegghengt wc med innbygget sisterne med avrenning.
Bad i 2. Etg.: Gulv flislagt med skiferfliser. elektrisk gulvvarme. Flislagte og panelte vegger. Vegghengt wc med innebygget sisterne.
Baderomsinnredning fra Sigdal med skuffer og 2 stk nedfelte porselensservanter. Speil, egen dusjnisje med glassdør. Boblebad (type Hurricane). Vaskemaskin og tørketrommel. Elektrisk avtrekksvifte.
Hovedsakelig en-stav eikeparkett med fas. Fliser i entré, sep.wc, teknisk bod, og bad i 2. etg.
Panelte vegger som er beiset i alle rom. Panel I himlinger i begge etasjene. Downlights I alle rom I 1. etg. Hanebjelker i to soverom i 2. etg. Bjelkene har ingen teknisk funksjon.

Byggemåte

Meget pen og velholdt vertikaldelt familiehytt over 2 plan oppført i 2012. Hytta holder en meget høy standard. Det er brukt solide, gode materialer og alt arbeid er fagmessig utført.
Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Støpt og isolert betongplate på antatt fjell/stabile og bæredyktige masser. Dreneringsforhold er ikke kjent for takstmannen og ikke kontrollert videre. Yttervegger i isolert bindingsverk som er utvendig kledd med stående panel. 3-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Terrassedør i samme utførelse. Brann-/ og lydklassifisert inngangsdør. Isolert trebjelkelag mellom 1. og 2. Etg. Saltak i trekonstruksjon tekket med membran/papp og torv. Innvendige takrenner. Inngangsparti og støpt markterrasse på to sider av hytta belagt med skifer. Panelte vegger som er beiset i alle rom.

Bebyggelse

Hytta ligger i hyggelig tunbebyggelse fra 2012 med tomannshytter. I område er det flere hytter og leiligheter.

Tomt

Fellestomt: 171 kvm.

Parkering

Parkering ved hytta. Stor gjesteparkering på nedsiden.

Adkomst

Følg Norefjellveien mot skisenteret. Ved den stor parkeringsplassen ligger hytta til venstre på oversiden.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad, wc og i entré. Varmekabler ute ved inngangspartiet. Moderne gasspeis med hvitmalt omramming. Utvendig koblingsskap for gassflasker.

Sameiet

Snr 1 og 2 fungerer ikke som et sameie, det foreligger ikke vedtekter og hver seksjonen står for egne utgifter og vedlikehold.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.