Alle bilder (33)

Vidars gate 7 B, Oslo

BOLTELØKKA/BISLETT – Lys, attraktiv og moderne 4-roms i rolig gate. God planløsning. Flytt rett inn. Ingen dok.avg. P-leie*

Gi bud Bestill prospekt
Prisantydning
7 250 000,-
Primærrom
94 m2
Antall soverom
3
Del annonse

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
7 250 000,-
Omkostninger
4 932,-
Fellesutgifter
5 198,-
Antall soverom
3
Primærrom
94 m2
Bruksareal
94 m2
Bruttoareal
105 m2
Tomt
512 m2
Adresse
Vidars gate 7 B
0452 Oslo
Etasje
2
Byggeår
1900
Gårds- og bruksnummer
217 / 452

Visning

20.08.201712:30-13:30

Meglere

Partner/Daglig leder/Megler MNEF
92 04 05 87
ca@sem-johnsen.no
Eiendomsmegler MNEF
Selge egen bolig?
Kontakt megler her


Les mer om boligen

Åpne alle faner

Høydepunkter

– Usjenert og sjeldent rolig beliggende i enveiskjørt miljøgate på Bolteløkka/Adamstuen.
– Renovert i 2008 med god standard på overflater, innredning og utstyr.
– Store vindusflater.
– God takhøyde.
– Nyere peisovn i stue med god varmeeffekt.
– Stilfullt kjøkken komplett utstyrt med hvitevarer.
– Stort og delikat bad med regnfallsdusj og innebygd SPA-badekar.
– Påkostet med dimbare downlights i alle rom.
– Ny 1-stavs børstet og hvitmattlakket eikeparkett lagt i 2017.
– 2/3 soverom og walk-in garderobe.
– Velholdt bygård, godt vedlikeholdt/rehabilitert de seneste år
– Mulighet for å overta leie av garasjeplass 300 meter fra leiligheten.
– Ingen dokumentavgift.
– Ingen forkjøpsrett.
– IN-ordning (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld)

Beliggenhet

Meget stille og usjenert beliggende i rolig, enveiskjørt miljøgate parallelt med Thereses gate på idylliske Bolteløkka/Adamstuen. Vidars gate er en flott og tilbaketrukket miljøgate med frodige og fargerike trær, fin beplantning og få meter fra Bislett og Adamstuens mangfold av fasiliteter og servicetilbud. Strøket er et meget populært og attraktivt boligområde i Oslo. Meget sentralt, men samtidig skjermet fra sjenerende trafikk og støy.
Umiddelbar nærhet til blant annet restauranter, kafeer, bakerier, flere dagligvareforretninger, vinmonopol og blomsterbutikk. Buss og trikk kun få minutters gange fra leiligheten. Kort avstand til flere gode treningsalternativer, blant annet Bislet Bad og moderne treningssenter som SATS Elixia Bislett. 
Gangavstand til sentrum med alt av tilbud. En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som Bogstadveien og Majorstuen. Området består i tillegg av en rekke grønne lunger. Stensparken, Idioten og St. Hanshaugen en kort spasertur unna. Her er det flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Området hører til bydel St. Hanshaugen Oslo Vest, og grenser til Fagerborg, Lindern og Valleløkken. Området sogner til populære Bolteløkka barneskole med klassetrinn 1-7 klasse. Det er flere barnehager og skoler i området. 
Det er god offentlig kommunikasjon i området med ca.100 meter til Stensgata trikkestopp. Der har du trikk nr. 17 og 18, som tar deg raskeste vei til sentrum og Rikshospitalet. Bussholdeplass ved Bislett stadion/Colletts plass, med 21 og 37 (Colletts plass) bussen som tar deg direkte til sentrum, Nydalen, Grünerløkka, Frogner, Aker, Brygge og Helsfyr/Bryn.
Det er beboerparkering i området og for kr 300,- pr. år. kan man parkere fritt i nabolaget. Kjøper kan også overta leie av garasjeplass i Adamstuen Garasjer, beliggende kun få minutters gange fra leiligheten.

Innhold

Lys, luftig og gjennomgående 4-roms renovert i 2008. Leiligheten har store vindusflater, god takhøyde og har en størrelse på 94 m² (P-rom) som omfatter: 
2. etasje: Entré/gang, stue med peisovn, åpen kjøkkenløsning med spiseplass, flislagt baderom, walk-in garderobe, kontor og 2 soverom.
Andelen disponerer 1 romslig kjellerbod på ca. 9 m² og 1 bod i trappeoppgang på ca. 2 m².

Standard

Leiligheten ble renovert i 2008 med eksklusive løsninger og god standard på overflater, innredning og utstyr. Renoveringen omfattet blant annet nytt bad, kjøkken, rør, overflater, vinduer og oppgradering av elektrisk anlegg.
Her kan du flytte rett inn!
Åpen løsning med stue/kjøkken/spiseplass gir et fantastisk rom med masse luft, takhøyde og generøse vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuen er utstyrt med nyere peis og har god plass til sittegruppe, tv-seksjon og andre møbleringsmuligheter. Spiseplass ved kjøkken med mulighet for stort spisebord – utmerket til både selskap og hverdags. Spesialtilpasset designsolskjerming fra Silent Gliss som holder sollyset ute,  samtidig som utsyn beholdes. 
Stilrent designkjøkken fra Crown Imperial med benkeplate i heltre, rikelig innredet med skap- og oppbevaringsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer fra Miele som komfyr, induksjon platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, samt stort amerikansk side-by-side kombiskap med isbitmaskin, vanndispenser og kjølefunksjon. Avtrekksvifte med kullfilter fra Røroshetta med fjernkontroll. 
Delikat baderom fra 2008 med dusjnisje i herdet glass med regnfallsdusj fra Hans Grohe, innmurt SPA-badekar fra Victory SPA og vegghengt wc. Dobbel servantseksjon og baderomsinnredning med både skuffer, skap og hyller for oppbevaring. Plassbygget vaskesøyle med både vaskemaskin og tørketrommel som følger med leiligheten.
Innvendig gulv består i hovedsak av ny 1-stavs børstet og hvitmattlakket eikeparkett. Fliser på baderom og i entré/gang med varmekabler. For øvrig malte overflater påkostet med dimbare downlights i alle rom.
Hovedsoverom med tilknyttet walk-in garderobe (adkomst fra både bad og hovedsoverom). For øvrig gode oppbevaringsmuligheter med stort garderobeskap i entré og plass til ytterligere garderobeinnredning på soverom og kontor.
Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Klassisk og bygård oppført i teglstein i 1900. I forbindelse med renoveringen i 2008 ble elektrisk anlegg oppgradert og det ble montert nye vinduer med 2- lags isolerglass som gir god isolasjon med hensyn til støynivå og temperatur. For øvrig er gården meget godt vedlikeholdt med omfattende arbeid utført de senere år som: 
– Trappeoppganger malt i 2015/2016
– Nytt felles brannvarslingsanlegg i 2015
– Nytt tak i 2014/2015
– Piperehabilitering i 2014
– I kjelleren er det installert avfuktings/ventilasjonsanlegg for uttørking 2010
– Callinganlegg utbedret 2010
– Nye soilrør i 2008
– El-anlegg og stigeledninger fra 2008
– Inngangsdører i brannklasse B 30 og lydklasse dB 35
– Nyoppusset fasade i 2007
Se tilstandsrapport som følger vedlagt i komplett salgsprospekt for ytterligere teknisk beskrivelse.

Tomt

Festet tomt: 512 kvm.
Indre gårdsrom pent opparbeidet med beplantning. Liten uteplass med gressplen og sitteplass – helt skjermet fra naboer uten sjenanse. Sykkelparkering og redskapsbod som kan benyttes til oppbevaring av barnevogn.

Parkering

*Eier leier i dag garasjeplass ved Idioten (300 meter unna). Det er mulighet for at leieforholdet kan overtas av kjøper. Konferer megler for interesse rundt dette.
Vidars gate og området rundt er en del av ordningen med "beboerparkering". Dette innebærer at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt – hele uken – også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 300,- i året. For mer info se www.trafikketaten.oslo.kommune.no/beboerparkering.
Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 5 198,- pr. mnd.
Ved nedbetaling av andel fellesgjeld (kr 161.575,-) vil felleskostnader utgjøre kr 4.443,- pr mnd.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Oppvarming

Nyere peisovn i stue med rehabilitert pipeløp (2014). Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom og entré/gang, samt panelovner.

Borettslaget

Vidarsgate 7 Borettslag består av 20 andeler. Det praktiseres ingen forkjøpsrett eller restriksjoner mot dyrehold så lenge dette ikke er til sjenanse for andre beboere. Interessenter plikter å sette seg inn i vedtekter, årsberetning, regnskap og budsjett som finnes vedlagt til salgsoppgaven.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sogner til populære Bolteløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt ‘som den er’

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 “manglende opplysninger om boligen” og § 3-8 “uriktige opplysninger om boligen” som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.
Vidars Gate 7 Borettslag er ikke medlem av Sikringsfondet og man har ansvar for andres ubetalte felleskostnader.