Et naturlig førstevalg

Vi har 40 års erfaring, høy kompetanse og et stort nettverk. Og er gjentatte ganger kåret til meglerhuset folk i Oslo har best inntrykk av.

Sem & Johnsen Eiendomsmegling ble etablert i 1977 av Adv. Camilla Sem og Adv. Tom Elliot Johnsen. Eventyret som startet i det tidligere postkontoret på Briskeby består i dag av  fire tradisjonelle eiendomsmeglerkontorer hhv. på Frogner, Ullevål, Bekkestua og i Vika. I tillegg har vi en prosjektavdeling, spesialisert på nye boliger/boliger under oppføring, samlokalisert med Vika-kontoret. Vi er en privateid meglerkjede; våre egne partnere eier 75% av virksomheten.

Sem & Johnsen Eiendomsmegling er ledende innen eiendomsmegling av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum, og omsetter totalt over 2500 boligeiendommer årlig. I 2016 var Sem & Johnsen Eiendomsmegling mestomsettende megler i prisklassen 10 millioner og oppover i de vestlige bydeler. Meglerne våre har lang fartstid i bransjen og vi stiller strenge krav til utdanning og kunnskap om områdene hvor vi tilbyr våre tjenester.

Markedsundersøkelser av Opinion gjort for Aftenposten har gjentatte ganger vist at Sem & Johnsen Eiendomsmegling er det meglerhuset markedet har best inntrykk av. Vi er stolte over denne posisjonen og legger mye arbeid i å vise oss tilliten verdig.

Etter mange år i bransjen har Sem & Johnsen Eiendomsmegling et stort nettverk av boligkjøpere og profesjonelle aktører. I tillegg til ordinær markedsføring søker vi etter interessenter gjennom dette nettverket. Vi omsetter mange kostbare eiendommer – også utenom det åpne markedet.

Vår portefølje av eiendommer består først og fremst av boliger i mellom- og høyprissegmentet i Oslo vest og Bærum øst. Men vi formidler også attraktive eiendommer i andre deler av Oslo, fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen, samt utviklings- og næringseiendommer for og til profesjonelle aktører.

Forretningsidé
Våre fortrinn er lang erfaring, solid fagkunnskap og gode selgerferdigheter. Vi har meget god lokalkunnskap om våre geografiske satsingsområder, og tilbyr trygghet gjennom en etablert merkevare som har høy tillit i markedet. Vi er gjennomført profesjonelle i alle faser av salgsprosessen og i all kontakt med kunder.

Visjon
Vårt mål er å bli et naturlig førstevalg der vi er til stede.

Når du selger bolig, skal du oppleve at vår profesjonelle presentasjon av eiendommen og veiledning i salgsprosessen gir deg en merverdi. Du skal kjenne deg trygg fordi du merker at vi har høy fagkunnskap og er nøyaktige i alle faser av eiendomsmeglingen. Og til slutt skal du oppleve at vi er like opptatt av salgsoppdraget etter at selve salget er gjort, slik at vi gjennomfører et effektivt oppgjør. Da skal du være så fornøyd med samarbeidet at du ikke vil vurdere andre meglere neste gang du skal selge bolig.

Når du kjøper bolig skal du oppleve at vi har høy kompetanse og er åpne og tilgjengelige. Du skal føle deg trygg på informasjonen som er gitt før du har tatt kjøpsbeslutningen, og oppleve at alt det formelle knyttet til gjennomføringen av handelen foregår ryddig og effektivt. Du skal rett og slett bli så imponert av at vi hele tiden stiller opp, at du bestemmer deg for å bruke oss når du skal selge din gamle bolig.

 

Last ned profilelementer