Peder Holters vei 47

Peder Holters vei 47

Nøkkelinfo

 • Pris
  10.900.000,-
 • Totalpris
  10.951.342,-
 • Bruksareal
  200m2
 • Tomteareal
  1492m2
 • Soverom
  5
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kort om eiendommen

HUS B

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og meget barnevennlig område i bydel Nordstrand, på Ljan.
Tomten grenser til kommunalt friareal, så her får du grønne omgivelser med nærhet til alle familiens ønskede fasiliteter.

Området består hovedsakelig av villabebyggelse. Her får du nærhet til sjøen med bl.a Fiskevollbukta, Ljansbadet og Hvervenbukta, en av indre Oslofjords beste badeplasser. Fra Fiskevollen er det flotte joggemuligheter på opparbeidet vei til Hvervenbukta.

Andre veien er det ny og oppgradert sykkelvei inn til Oslo sentrum. En liten kjøretur til nærbutikk, som ligger i krysset Herregårdsveien/ Gladvollveien.

Fotballbane/idrettsplass med kunstgress i umiddelbar nærhet. I nærområde finnes også tennisbane og slalåmbakke. Sæterkrysset ligger ca 3,5 km meter unna.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter, bygningsforsikring og eiendomsskatt er ikke beregnet da boligene er under oppføring.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Hus A:

Hus B:

Bebyggelse

Tomten bebygges nå med to kjedede eneboliger. Fra før står en tomannsbolig på tomten.
Sameiet består dermed av 4 seksjoner.
Se vedlagte tegninger og informasjon om bebyggelse på tomten.
Utomhusplanen regulerer fordeling av hagearealer og er vedlegg til salgsoppgaven.

Tomt

Eiet tomt: 1492 kvm.

Hver seksjon får enerett til bruk av areal iht. sameiets vedtekter og vedlagte utomhusplan

Se vedlagte situasjonsplan for å orientere deg om korrekte grenser for fordeling av hagearealer etter ny bebyggelse er oppført.
Hagen leveres med ferdigplen. Annen beplantning leveres ikke. Utomhus blir ferdigstilt ifbm ferdigstillelse av ny bebyggelse.
Seksjonsgrenser er markert med rødstipling på utomhusplan.

Det vil bli oppført støyskjerm av utbygger mot Herregårdsveien omtrent i tomtegrensen, slik som vist på utomhusplanen dersom kommunens krav til dette består. Til info bestrider utbygger behov for støyskjerm mot en så lite trafikkert vei som Herregårdsveien og har anket kommunens krav om dette.
Asfaltering vil skje når de nye husene er ferdig oppført.

Parkering

Begge husene får egen dobbelgarasje i bygningskroppen med direkte adkomst til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt peisovn.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.