Peder Holters vei 47

Peder Holters vei 47

Nøkkelinfo

 • Pris
  10.900.000,-
 • Totalpris
  10.951.342,-
 • Bruksareal
  200m2
 • Tomteareal
  1492m2
 • Soverom
  5
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Henrik A. Berg

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henrik A. Berg

Kort om eiendommen

2 nye eneboliger

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og meget barnevennlig område i bydel Nordstrand, på Ljan.
Tomten grenser til kommunalt friareal, så her får du grønne omgivelser med nærhet til alle familiens ønskede fasiliteter.

Området består hovedsakelig av villabebyggelse. Her får du nærhet til sjøen med bl.a Fiskevollbukta, Ljansbadet og Hvervenbukta, en av indre Oslofjords beste badeplasser. Fra Fiskevollen er det flotte joggemuligheter på opparbeidet vei til Hvervenbukta.

Andre veien er det ny og oppgradert sykkelvei inn til Oslo sentrum. En liten kjøretur til nærbutikk, som ligger i krysset Herregårdsveien/ Gladvollveien.

Fotballbane/idrettsplass med kunstgress i umiddelbar nærhet. I nærområde finnes også tennisbane og slalåmbakke. Sæterkrysset ligger ca 3,5 km meter unna.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter, bygningsforsikring og eiendomsskatt er ikke beregnet da boligene er under oppføring.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Hus A:

Hus B:

Bebyggelse

Tomten bebygges nå med to kjedede eneboliger. Fra før står en tomannsbolig på tomten.
Sameiet består dermed av 4 seksjoner.
Se vedlagte tegninger og informasjon om bebyggelse på tomten.
Utomhusplanen regulerer fordeling av hagearealer og er vedlegg til salgsoppgaven.

Tomt

Eiet tomt: 1492 kvm.

Hver seksjon får enerett til bruk av areal iht. sameiets vedtekter og vedlagte utomhusplan

Se vedlagte situasjonsplan for å orientere deg om korrekte grenser for fordeling av hagearealer etter ny bebyggelse er oppført.
Hagen leveres med ferdigplen. Annen beplantning leveres ikke. Utomhus blir ferdigstilt ifbm ferdigstillelse av ny bebyggelse.
Seksjonsgrenser er markert med rødstipling på utomhusplan.

Det vil bli oppført støyskjerm av utbygger mot Herregårdsveien omtrent i tomtegrensen, slik som vist på utomhusplanen dersom kommunens krav til dette består. Til info bestrider utbygger behov for støyskjerm mot en så lite trafikkert vei som Herregårdsveien og har anket kommunens krav om dette.
Asfaltering vil skje når de nye husene er ferdig oppført.

Parkering

Begge husene får egen dobbelgarasje i bygningskroppen med direkte adkomst til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt peisovn.

Sameiet

Sameiet er under opprettelse og vil bestå av 4 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter og utomhusplan.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Matrikkel

Gnr. 194 bnr. 486 snr. 4 i Oslo kommune

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.