Administrasjonsblokka CU101 NY

Administrasjonsblokka CU101 NY

Prisantydning 4.890.000,-
Omkostninger 153.627,-
Totalpris 5.043.627,-
P-rom 47m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

TORSHOVHØYDEN - Ny 2-roms selveier med god standard og svært attraktiv beliggenhet på Torshov. Ferdigstilles 4. kvartal 2022.

Høydepunkter

Velkommen til Administrasjonsblokka CU101! Ny 2-roms selveierleilighet i et unikt rehabiliteringsprosjekt på Torshov med innvendig ny bolig-layout kombinert med originalt særpreg. Leiligheten har en rolig beliggenhet vendt mot Lilleborg med et rikt servicetilbud rett utenfor døren. Her kan du flytte rett inn i en ny leilighet med god standard og utbygger-garanti! Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2022.

• Stue/kjøkken med fine vindusflater
• Moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
• Nytt, flislagt bad
• Soverom med plass til dobbeltseng og garderobe
• 1- stavs parkett
• Adgang til felles takterrasser
• Fjernvarme inkludert i felleskostnader sikrer lavere strømutgifter
• Medfølgende sportsbod på leilighetsplan

Beliggenhet

Et spennende nytt boligområde er under bygging på Torshovhøyden. Kontorområde rundt parken i krysset Vogtsgate og Sandakerveien transformeres i disse dager til et nytt sentralt boligområde, fritt plassert på Torshovhøyden.

Ferdig utbygd vil Torshovhøyden gi et variert boligtilbud med leiligheter i alle kategorier. Det prosjekteres 4 selvstendige bolighus i varierte størrelser. Mot syd (Sydblokka) er det igangsatt et lite, men moderne boligprosjekt som knytter seg opp til eksisterende administrasjonsblokk i høyde og dimensjon.

Mot nord og vest (Vestblokka) prosjekteres et 7-etasjers moderne bolighus med store vestorienterte leiligheter som gir en luftig utsikt. Høyblokka ligger sentralt på område med en dominerende plassering. Dette flotte kontorbygget konverteres til et leilighetsbygg med variert leilighetsstørrelser. De fleste med flott utsikt utover byen. Administrasjonsblokka ligger sentralt mot parken. Rådhus-arkitekt Magnus Poulssons to-etasjers kontorvilla, med innredet loft, fra 1916 og påbygd i 1930. Denne danner en verdig ramme rundt parken.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Administrasjonsblokka CU101 NY? Klikk her