Admiral Børresens vei 14 A

Admiral Børresens vei 14 A

Prisantydning 16.000.000,-
Omkostninger 410.422,-
Totalpris 16.410.422,-
P-rom 200m2
Byggeår 1953
Soverom 3
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  837m2
 • Bruksareal
  209m2
 • Bruttoareal
  228m2
 • Ligningsverdi
  2.062.027,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - Vertikaldelt bolig med idyllisk hage, fjordgløtt og tinglyst rett til strandparsell og båtfeste.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Bygdøy i veletablert boligområde med villa og annen småhusbebyggelse. Flott fjordutsikt fra veranda i 2. etasje., samt fjordgløtt fra 1. etasje. Usjenert og barnevennlig beliggenhet med trafikk kun til eiendommene. Dagligvareforretninger i nærmiljøet. Kort kjøreavstand til forretninger og servicefunksjoner på Sjølyst, Skøyen og Frogner. Bussholdeplass med avgang til sentrum i nærheten. Barnehager og skoler i området. Korte avstander til flotte friarealer med badestrand på Huk, samt til turområder med strand langs Bygdøylandets vestside mot Bestumkilen.

Innhold

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over to plan, samt innredet kjeller. Tilhørende carport med bod på ca. 24 m².

Kjeller:
Primærrom utgjør 48 m² som omfattes av gang med trapp, vaskerom, kjellerstue med hybelkjøkken og bad/wc. Sekundærrom utgjør 9 m² som omfattes av bod. Takhøyde i boden varierer fra ca. 1,86 til 2,12 m. Rommets areal er 17 m², ca. halve arealet er trukket ut fordi det ikke er måleverdig grunnet lav takhøyde. Utvendig trappeadkomst til stue/kjøkken. Innredet del i u. etasjen (kjellerstue med hybelkjøkken) er ikke byggemeldt og dermed ikke godkjent som separat boenhet/utleiedel, videre bruk vil være kjøpers hele ansvar og risiko. Videre er bad/wc godkjent som bod og er ikke omsøkt til våtrom. Det gjøres oppmerksom på at takstmannens oppmålinger og betegnelser gjengitt her gjøres etter dagens bruk. Godkjente byggetegninger følger vedlagt i salgsoppgaven.

1. etasje:
Primærrom utgjør 80 m² som omfattes av entré, gang/trappegang, stue, spisestue/kjøkken og wc.

2. etasje:
Primærrom utgjør 72 m² som omfattes av gang med trapp, tre soverom, stue, bad/wc og garderobe.

Standard

Velholdt bolig med normalt velholdt standard hovedsakelig fra 1980-tallet. En gjennomgang av husets isolering i yttervegger, yttertak og etasjeskillere med eventuelle tiltak til forbedringer anbefales. Videre anbefales en gjennomgang av husets vannn- og avløpssystem. Kjøkkeninnredning i første etasje er fra 1980- tallet og har en del slitasje. Flislagte gulv i entré har enkelte sprekkdannelser. Ytterdører og vinduer har relativt høy alder med noe slitasje. Elektrisk anlegg er oppgradert i 2011/2012 i regi av dagens eier. Praktikantdel i kjeller er etablert i 2012 og innvendige overflater med våtrom og kjøkken er fra denne tiden. Våtrom for øvrig har varierende alder og generell oppgradering må påregnes for å sette boligen i stand.

Kjøkken:
Innredning med profilerte laserte fronter. Mosaikkfliser på vegg over koketopp. Ventilator i stål med avtrekk gjennom yttervegg. Koketopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Innredning fra siste halvdel av 1980- tallet med en del slitasje.

Hybelkjøkken i kjeller fra 2012 med beslag og kum i rustfritt stål. Ventilator med kullfilter og to kokeplater.

Våtrom:
Kjeller:
Vaskerom med kum i rustfritt stål og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Nytt soilrør i støpejern på vaskerommet. Varmtvannsberederer på ca. 300 liter er montert i bod.
Bad/wc med dusj, servant og veggfestet klosett med innfliset sisterne (utstyr fra 2012).

1. etasje:
WC med servant og klosett.

2. etasje:
Bad med dusjnisje, badekar, servant og veggfestet klosett.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til verdi- og lånetakst og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Iht. taksten:
Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 1953, senere ombygget på 1980-tallet. Betongfundamenter på fast grunn. Støpt grunnmur og støpt gulv på grunn. Etasjeskille i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk og utvendig kledning i malt trepanel. En gjennomgang av husets isolasjon anbefales. Valmet tak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Renner og nedløpsrør i plastikk. Koblede vinduer med sprosser. Vinduer fra 2012 med tolags isolerglass i innredet kjeller. To Velux overlysvinduer med tolags isolerglass. Profilert malt ytterdør. Tofløyet terrassedør og tofløyet balkongdør med koblet glass og sprosser. Malte innvendige fyllingsdører. Dobbel skyvedør med glassfelt mellom stue og spisestue. Interntrapp i tre med malte sidevanger og rekkverk. Heltre trinn i furu med trappeneser i eik. Skiferbelagt utvendig trapp til inngangsparti. Trapp i betong fra praktikantdel til terreng. Støttemurer i betong mot trapp. Fukt er konstatert på innsiden av støttrmur mot trapp. Etablering av ny fuktsikring på utside mot terreng anbefales. Overbygget veranda i trekonstruksjon, ca 5,5 kvm.
Balkongdekke i trebjelkelag med spaltegulv. Rekkverk og levegg mot nabo i malt tre. Skiferbelagt terrasse med utgang fra stue i første etasje.
Markiser. Pusset og malt teglsteinspipe. Oppdriftsventilasjon, ventilator i kjøkken 1. etasje med avtrekk gjennom yttervegg. Ventilator med kullfilter i kjeller. Avtrekksventiler på våtrom.

Carport med bod oppført i 1981 med enkel trekonstruksjon med pulttak. Utvendig kledning i malt trepanel. Gulv i bod er foret opp, antagelig isolert og det er laminat på overflaten. Platekledning med malt glassfiberstrie på vegger. Koblet vindu med doble glass. Takhøyden er ca. 1,93 m. Noe fuktforekomster er påvist i gulv i innredet bod.

Tomt

Eiet tomt: 837 kvm.

Idyllisk opparbeidet tomt, med stor gressplen og frodig blomsterbed. Asfaltert adkomst, stensatt terrasse.

Eiendommen har tinglyst rett til båtplass som deles med nabo vegg-i-vegg og adkomst ned til felles strandparsell (gnr. 2, bnr. 1115). Se vedlagt informasjon med uttalelse fra advokat på vegne av tidligere eier. Med båtplassen og eiendommen følger også 50 % eierskap i båt som ligger på nevnte båtplass i dag (eies med nabo). Dette eierskapet overtas av kjøper.

Parkering

Carport med plass til 1 bil. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Admiral Børresens vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Gulvvarme i entré, wc, praktikantdel med stue/soverom, kjøkken og bad/wc, vaskerom og bad i 2. etasje. Peis med innsats i stue.

Strømforbruk er ikke oppgitt. Forbruk kan varierer avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.
Innredet del (praktikantdel) i kjeller er ikke søkt godkjent eller byggemeldt som egen utleieenhet hos Plan- og bygningsetaten. Kjøper bærer ansvar/risiko for å få dette godkjent hos offentlige myndigheter. Selger/megler bærer intet ansvar/risiko for at slik godkjenning gis.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.