ADMIRAL BØRRESENS VEI 23

ADMIRAL BØRRESENS VEI 23

Prisantydning 17.500.000,-
Omkostninger 440.122,-
Totalpris 17.940.122,-
P-rom 225m2
Byggeår 1972
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  887m2
 • Bruksareal
  264m2
 • Bruttoareal
  290m2
 • Ligningsverdi
  4.068.678,-

Kort om eiendommen

BYGDØY - Lys og romslig enebolig med solrik hage - 3 soverom/2 bad - peis- dobbelgarasje - attraktiv og rolig beliggenhet i barnevennlig område - kort avstand til sjøen

Beliggenhet

Rolig og fin beliggenhet på Bygdøy i veletablert boligområde med villa og annen småhusbebyggelse. Usjenert og meget barnevennlig beliggenhet. Sorik tomt, med sol fra morgen til kveld. Kort skolevei til Bygdøy barneskole, samt Bygdøylund barnehage. Offentlig kommunikasjon (busslinje 30) finner du like borte i veien med hyppige avganger inn mot sentrum. På sommerhalvåret går også Bygdøyfergene fra Aker Brygge og til Dronningen og Bygdøynes. For øvrig kort avstand inn til Karenslyst allé/Skøyen med et bredt utvalg av servicefunksjoner, offentlig kommunikasjon og butikker.

Dagligvareforretninger i nærmiljøet på Fredriksborg og Ro. Kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Huk og videre inn i Kongeparken og Paradisbukta. Ellers kan Bygdøy vise til en rekke populære turistattraksjoner som Norske Folkemuseum, Vikingskipene, Fram og Kon-Tiki museet. For den aktive har man Bygdøy Tennisklubb ved Bygdøhus som for øvrig tilbyr aktiviteter som håndball, basketball, fekting, fotball m.m., samt Bygdøy roklubb nederst i Huk Aveny. Her finner man også Lanternen restaurant (med et spesielt fokus på havets delikatesser), som ligger omkranset av et maritimt miljø med utsikt over indre Oslofjord og Dronningen småbåthavn. Bare minutters spasertur til Lille Herbern med idylliske omgivelser, Café Hemma Hos, som holder til i det gamle postkontoret på Bygdøy.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 19 000,85,- per år.
Eiendomsskatt: kr 25 259,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer