Akersveien 18

Akersveien 18

Prisantydning 8.900.000,-
Omkostninger 234.042,-
Totalpris 9.134.042,-
P-rom 68m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.968,-

Kort om eiendommen

Unikt townhouse under oppføring | Bygging igangsatt | 3 plan med gode løsninger | 2 sov | Stor stue og lekkert baderom

Høydepunkter

Velkommen til Akersveien 18-20, en fantastisk townhouseleilighet på St.Hanshaugen under oppføring.

Særegent townhouse over 3 plan bestående av kjeller, hovedetasje og toppetasje. 1.etasjen inneholder entrè med garderobeplass, soverom og et svært lekkert baderom med opplegg for vaskemaskin, trapp til etasjene. Kjelleren en romslig bod på ca 5 kvm stort hovedsoverom på ca. 15 kvm med god lagringsplass og et stort walk in closet på ca. 6 kvm. Toppetasjen består av en stor, åpen stue / kjøkkenløsning med store vinduer som gir svært gode sol og lysforhold, samt utsikt nedover Dops gate. På hjørnet av tomten Akersveien/Dops gate stod tidligere slakterens bolig. Boligen var ett av få hus som overlevde bybrannen i 1858, men ble senere revet i 1915. Nå føres det opp en tomannsbolig som i moderne arkitektur tilpasset området.

Forventet ferdigstillelse januar 2022
I sin helhet nybygget med garantier
Særegen arkitekttur og fantastisk beliggenhet
Unikt med kort avstand til alt av byens fasiliteter

FORVENTET OVERTAGELSE OG INNFLYTNING:
Forventet ferdigstillelse/innflytting vil være 1. kvartal 2022. Dette under forutsetning av byggestart 1. kvartal 2021. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid. Byggestart av Stallen medfører ikke oppstart av hele prosjektet da dette arbeidet allerede er igangsatt. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i denne salgsoppgave).

TILVALGSKATALOG FRA ENTREPRENØR
For at du som kjøper skal trives så godt som mulig i ditt nye hjem, skal vi som entreprenør hjelpe deg med å tilpasse ditt nye hjem etter dine ønsker.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.