Almedalsveien 155

Almedalsveien 155

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 117.922,-
P-rom 60m2
Byggeår 1894
Soverom 2
Boligtype Hytte
Eierform Selveier

Prospekt

Tor Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

Lifjell/Bø i Telemark - Småbruk 64 mål med 29 regulerte hyttetomter

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved foten av skisenteret og strekker seg utover åssiden fra hyttefeltet. Lifjell har et flott, variert og egenartet turområde. Et mangfold av spennende kulturminner og urørt natur spredt utover et område på nærmere 200 km2. Lifjell ruver sentralt i Telemark og dekker deler av kommunene Hjartdal, Notodden Seljord og Bø. Store deler av Lifjell ligger over 1000 moh. Det finnes over 20 topper som er trigometriske punkt, mange med kasse og loggbok. Høyeste topper er Mælefjell (Seljord) med (1414m.o.h), Jøronatten (1275moh) og Øysteinnatten (1174moh).
Med Bø Sommarland og Telemarkskanalen som største turistattraksjoner har Midt-Telemark mange sommergjester og det yrer av liv i området. Populære Bø Camping og den nylig åpnede klatreparken"Høyt og Lavt" med 5 løyper og 105 hindre. Klatreparken består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Faste løpende kostnader

Det er renovasjonsavgift kr 1637,- per år for eiendommen, samt eiendomsskatt med kr 628,- per år.

Mer om eiendommen

Det er ingen kommunale avgifter for vann og avløp siden eiendommen ikke er tilknyttet offentlig vann eller avløp. I reguleringsbestemmelsene ligger det krav om etablering av privat renseanlegg ved utvikling av denne eiendommen. Det er bomvei og privat vei inn til eiendommen. Andel vedlikehold og snørydding må påregnes.

Standard

Småbruket/Stølen fra slutten av 1800 tallet har i den senere tid blitt benyttet som fritidsbolig som den nå er oppført som i kommunens register. Det må påregnes full rehabilitering av hovedhus og sidebygninger for å kunne benytte disse etter dagens krav til kvalitet og standard. Ved en full hytteutbygging vil det være naturlig å rive eksisterende bygningsmasse. Eiendommen er regulert og kan bygges ut med 29 hyttetomter, infrastruktur og V/A anlegg.

Eiendommen grenser til skianlegget - Lifjell Alpinanlegg
Lavfjellet - skogsområder

Byggemåte

Eldre bygninger i tømmer/plank med utvendig kledning. Totalrehabilitering må påregnes.

Bebyggelse

Hovedhus over to plan fra slutten av 1800 tallet. Frittstående uthus og anneks. Bygningene er SEFRAK registrert, men er ikke vernet.

Tomt

Eiet tomt: 64213 kvm.

Parkering

Det er ikke opparbeidet helårsvei per idag. Sti/traktorvei inn på området fra hyttefeltet.

Adkomst

Fra hovedveien er det nylig opparbeidet en privat bomvei inn til hytteområdet. Veien eies og driftes via veilaget hvor det er pliktig medlemskap.

Oppvarming

Vedovn/peis av eldre dato - må rehabiliteres. Det er ikke strøm til eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Idyllisk ved attraktive Lifjell
Oversiktsbilde

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Hovedhus og uthus
Eiendommen opp mot skianlegget
Bygningene er av lav standard - rehabilitering nødvendig
SKM_C454e14101411020_0001

Megler

Tor Inge Hoel Betten
Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge ble høsten 2017 ansatt som daglig leder på vårt Vika-kontor.

Les mer