Ammerud Stasjon C301 NY

Ammerud Stasjon C301 NY

Prisantydning 2.596.000,-
Omkostninger 84.632,-
Totalpris 6.274.632,-
P-rom 73m2
Byggeår 2023
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

  • Tirsdag 30. mai
    Kl. 14.00 – 15.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    14.308,-
  • Fellesgjeld
    3.594.000,-

Kort om eiendommen

Ammerud Stasjon - Ny og flott 4-roms ende- og hjørneleilighet i 3. etasje. Vestvendt balkong på 10 m². Ferdig 3./4. kv.

Beliggenhet

Prosjektet Ammerud Stasjon vil bestå av to nye bygg, hhv. Bygg B og Bygg C. Byggene vil til sammen få 59 nye leiligheter organisert som et borettslag, med 41 leiligheter i Bygg B og 18 leiligheter i Bygg C. I 1. etasje i Bygg C oppføres næringslokale planlagt brukt som dagligvarebutikk. Det vil bli garasjeanlegg i U1 under Bygg B, Bygg C og store deler av utomhusanlegget, med parkeringsplasser, boder, sykkelparkering og tekniske rom. Det vil bli felles takterrasser på Bygg B og Bygg C. To av leilighetene i Bygg B får privat takterrasse.

I Ammerudveien 19-25 står det i dag ett boligbygg - Bygg A. Bygg A skal bevares og eiendommen skal fradeles og vil ikke utgjøre en del av prosjektet.
Arkitekt for prosjektet er Arcasa Arkitekter AS.

Dette er leiligheter som passer for alle; fra nyetablerte, til barnefamilier, og til eldre som ønsker å bytte ut eneboligen med en mer moderne bolig som krever minimalt med vedlikehold. Nærhet til natur og mange flotte turmuligheter samt ulike servicetilbud gjør Ammerud Stasjon til et svært spennende og attraktivt boligprosjekt.

Ammerud Stasjon passer perfekt for deg som er glad i en aktiv fritid. Oslo-marka ligger så å si rett utenfor døren med mange flotte turmuligheter. Her finnes noe for alle og enhver; Korte turer for småbarnsfamilien eller lengre turer for de mer turvante. Det er også mange ulike tilbud for dem som liker organisert idrett. Ammerud har et aktivt og variert idrettsmiljø. Dessuten er det kort vei til alt av servicetilbud, skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Alt ligger til rette for et fint og aktivt hverdagsliv.

Velkommen til Ammerud Stasjon C301!

Ny og flott 4-roms ende- og hjørneleilighet i 3. etasje i hus C på Ammerud Stasjon. Boligen er under oppføring og skal ferdigstilles i perioden 27.09.23 til 27.02.24. Oppdraget gjelder salg av kontraktsposisjon.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Ammerud Stasjon C301 NY? Klikk her