Amtmann Meinichs gate 14 C

Amtmann Meinichs gate 14 C

Prisantydning 3.000.000,-
Omkostninger 5.132,-
Totalpris 3.051.790,-
P-rom 30m2
Byggeår 1903
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.164,-
 • Fellesformue
  8.664,-
 • Fellesgjeld
  46.658,-
 • Ligningsverdi
  602.668,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

SANDAKER - Lekker 2-roms toppleilighet fra 2012 med terrasse og flott utsikt - 41 kvm gulvareal - Attraktiv beliggenhet nær Nydalen - Ingen forkjøprsrett/dok.avgift - Lave felleskostnader!

Høydepunkter

- LOFTSLEILIGHET FRA 2012
- USJENERT TAKTERRASSE MED FLOTT UTSYN
- GOD TAKHØYDE
- LYS OG GJENNOMGÅENDE
- 41 KVM GULVAREAL
- GOD STANDARD
- FLYTT RETT INN!
- INGEN FORKJØPSRETT
- LAVE OMKOSTNINGER
- ATTRAKTIV OG SENTRAL BELIGGENHET

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Sandaker/Torshov, med kort vei til de fleste fasiliteter og servicetilbud. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss, trikk og kun kort vei til T-bane på Storo.

Flere hyggelige og lokale forretninger og kaféer i nærmiljøet, bl.a. Åpent Bakeri, Soria Moria m.m. Kun få minutters gange til nærmeste dagligvarebutikk Coop Extra.

Det er fem minutters gange til Sandaker Senter den ene veien, og fem minutters gange til Storo Storsenter den andre veien. Storo Storsenter har mer enn 130 butikker og serveringssteder, og er et flott alternativ til sentrum.

Kort vei til Oslo sentrum, Blindern og gåavstand til Grünerløkka og Nydalen med Handelshøyskolen BI.

Torshovparken og Torshovdalen tilbyr store grøntområder til tur, rekreasjon og sosialt samvær. Det er også kort gange til det idylliske Akerselva med badeplasser og fine turstier langs elvebredden som fører helt opp til Nordmarka og ned til sentrum. Det er mange treningssentere i nærheten; Sats Sagene, Storo og Nydalen, Fitness Xpress Storo, Elixia på Storo og Ringnes Park, samt Myrens Sportsenter på Torshov som tilbyr aktiviteter som squash, klatring og golf.

Det er et godt tilbud for offentlig kommunikasjon i området. Her har man gangavstand til trikk 11, 12 og 13 som går hvert 5. minutt til blant annet Grünerløkka/sentrum og Storo/Grefsen, bussrute 30 til BI Nydalen og sentrum/Grünerløkka/Huk/Bygdøy.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.