Arbos gate 2 B

Arbos gate 2 B

Prisantydning 4.250.000,-
Omkostninger 110.350,-
Totalpris 4.360.350,-
P-rom 55m2
Byggeår 1982
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.374,-
 • Fellesformue
  9.106,-
 • Ligningsverdi
  1.155.480,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - 2-roms toppleilighet i 7. etasje - Heis - Balkong - Mulighet for kjøp av garasjeplass - Usjenert og sentral beliggenhet i blindvei.

Høydepunkter

- Stille, usjenert og sentral beliggenhet i liten blindvei midt på Majorstuen.
- Toppleilighet i 7. etasje med hyggelig utsikt og ingen innsyn.
- Umiddelbar nærhet til T-bane, buss, trikk, Frognerparken og Bogstadveien.
- Heis fra garasjekjeller til 6. etasje (leiligheten ligger i 7. etasje).
- Mulighet for kjøp av garasjeplass rett ved heisen.
- Stue med store vindusflater og adkomst til balkong.
- Innflyttingsklar standard med nymalte overflater fra 2018.
- Åpen løsning gir plass til spiseplass i tillegg til sittegruppe.
- Velholdt og sosialt kjøkken, generøst innredet med skap- og arbeidsplass.
- Flislagt baderom med nyere baderomsinnredning. Opplegg for vaskemaskin.
- Romslig soverom med god plass til dobbeltseng.
- Stor skyvedørsgarderobe og bod/oppbevaringsrom i tillegg til kjellerboder.
- Godt driftet sameie med god økonomi.
- Lave fellesutgifter.
- Velegnet som førstegangskjøp, pendlerbolig eller utleie.

Beliggenhet

Meget sentralt og samtidig usjenert beliggende i 7. etasje uten innsyn. Arbos gate er en liten blindvei midt på Majorstuen (2 bygg mellom Kirkeveien) som gjør at det er stille og rolig, men du har samtidig "alt" utenfor døren.

Majorstuakrysset ligger ca. 100 meter fra boligen og er et knutepunkt med både T-bane, buss og trikk med forbindelse til hele Oslo.

Mer om eiendommen

Det tar ca. 4 min med T-banen til Oslo Sentralstasjon. Høgskolen i Oslo, Blindern og Universitetet i Oslo ligger i gåavstand fra boligen.

Liten gåtur til de populære handlegatene Bogstadveien/Hegdehaugsveien med det ultimate shoppingtilbud, og enda kortere vei til Colosseum senter med vinmonopol, samt Colosseum kino og SatsElixia

For øvrig kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med blant annet Frognerparken og Marienlystparken.

Innhold

2- roms toppleilighet med sentral og usjenert beliggenhet på Majorstuen i liten blindvei. Leiligheten er på 55 m² (P-rom) som omfattes av:

7.etasje: Entré/gang med stor skyvedørsgarderobe, stue med adkomst til balkong, sosial løsning med kjøkken/spisestue, flislagt baderom og romslig soverom.

Utsikt.
Utsikt.

Soverom har adkomst til innvendig bod/oppbevaringsrom med verdifull lagringsplass. Det medfølger i tillegg én stor og én liten kjellerbod (heisadkomst). Låst felles sykkelbod ved inngangen.

Standard

Boligen holder en innflyttingsklar og normalt god standard på overflater, innredning og utstyr.

Åpen løsning med stue og kjøkken/spisestue gir god plass til både sittegruppe, TV-seksjon og spiseplass. Balkong ut fra stuen med rekkverk i stål. Adkomst via store vinduer, men er plass til å eventuelt sette inn 2-fløyet balkongdør.

Sosialt og velholdt kjøkken tilknyttet spiseplassen. Innredning med profilerte kirsebærfronter på skuffer og skap/vitrinedører. Mange overskap gir gode oppbevaringsmuligheter.

Den lange benkeplaten i laminat gir gode arbeidsforhold for flere på kjøkkenet samtidig, og egner seg utmerket til å invitere gjester over for hygge og matlaging. Komplett utstyrt med hvitevarer som består av 2 kokeplater, elektrisk grill og 2 gassbluss, samt komfyr, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Frittstående kjøl/frys.

Flislagt baderom med stort dusjkabinett. Konstruksjon av noe eldre dato, men badet er oppgradert med nyere wc og servantseksjon med skuffer for oppbevaring. Helt nytt speilskap med integrert belysning over servant. Opplegg for vaskemaskin.

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Fra soverom er det adkomst til bod/oppbevaringsrom som gir verdifull lagringsplass inne i leiligheten. For øvrig stor skyvedørsgarderobe i entré/gang.

Innvendig gulv består av eikeparkett og fliser på bad med varmekabler. Resterende overflater av nymalte vegger og malt glassfiberstrie. Downlights i himling på baderom.

Utstyr:
- Varmtvannsbereder på 116 liter fra 2000, plassert under kjøkkenbenk.
- Mekanisk ventilasjon med konstant avtrekk fra kjøkken og bad.
- Dørcalling.
- Kabel-TV.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc.

9V5A3703-HDR
God plass til sittegruppe og TV-seksjon

som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Boliggård oppført i 1982 fundamentert med betong til faste masser. Yttervegger i betong/murkonstruksjon forblendet med tegl. Saltak i trekonstruksjon tekket med takplater. 3- lags isolerglassvinduer med trekarm fra 1981. Etasjeskiller i betong. Felles trapper i betong med terrasso. Heis fra kjeller til 6. etasje med kapasitet på 525 kg/7 personer.

Se utferdighet tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Området er bebygget med blokkbebyggelse fra ulike tidsepoker fra blant annet århundreskiftet, 1930-tallet og mer moderne bebyggelse.

God plass til sittegruppe og TV-seksjon
Mot kjøkken og spiseplass.

Tomt

Eiet tomt: 1535 kvm.
Stort fellesområde mellom de to boligblokkene. Pent opparbeidet med gressplen prydbusker og annen beplantning. Sittegrupper og lekearealer til felles benyttelse.

Parkering

Selger eier én garasjeplass felles anlegg (aksjeselskap hvor eierskap til aksje gir leierett til plass) som kan kjøpes. Plassen kan selges separat, men er i første omgang reservert for den som kjøper leiligheten (forkjøpsrett for seksjonseiere i Arbos gate 2), og koster kr. 600 000,-.

Plassen er målt til ca. 13 m² (2,6 x 5,1) og ligger nærmest heisen med enkel adkomst til leiligheten. Det er varmekabler i garasjenedkjøringen som er meget oversiktlig og enkel da den ligger i midten av Arbos gate (blindgate).

Garasjeanleggets drift håndteres av samme forretningsfører som for sameiet. For garasjeplassen betales et leiegebyr på kr. 1400,-/kvartal for drift av anlegget. Det betales ingen dokumentavgift for aksjen, men kun et transportgebyr på kr. 1 500,-. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

For øvrig beboerparkering og gateparkering etter gjeldende bestemmelser i området.

Adkomst

Heisadkomst fra garasjekjeller til 6. etasje (leiligheten ligger i 7. etasje).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på baderom. Varmtvannsbereder på 116 liter fra 2000 plassert under kjøkkenbenk.

9V5A3670_ver02
9V5A3659_ver02

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Arbosgt 2 . Sameiet består av 52 seksjoner fordelt over Arbos gate 2A, 2B og 2C, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen sokner og har umiddelbar nærhet til Majorstuen skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Flislagt baderom.
Flislagt baderom.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen langsiktig gjeld.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer