ARNEBRÅTVEIEN 34 B

ARNEBRÅTVEIEN 34 B

Prisantydning 21.000.000,-
Omkostninger 521.342,-
Totalpris 21.521.342,-
P-rom 235m2
Byggeår 1930
Soverom 5
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Thomas Lerstadgrind

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1907m2
 • Bruksareal
  381m2
 • Bruttoareal
  425m2
 • Ligningsverdi
  3.939.548,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Stor enebolig med oppgraderingsbehov og tomt på ca. 1907 m². Attraktiv og barnevennlig beliggenhet.

Høydepunkter

- Attraktiv og barnevennlig beliggenhet
- Stor tomt på ca. 1907 m²
- Innholdsrik og romslig bolig
- Bruksvennlig hage
- Stor uteplass
- Oppgraderingsbehov
- Potensiale for å skape sin egen bolig

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt, skjermet og solrikt til i et barnevennlig området mellom Makrellbekken og Gressbanen. Området består av hovedsakelig av villabebyggelse. Kort vei til dagligvare med Matkroken ved siden av Gressbanen, Rema Holmen, Coop Ekstra ved Njårdhallen og søndagsåpen Joker Holmenhavna. Vinderen, Slemdal, Røa og Majorstuen ligger kun en kort biltur unna med alt av servicetilbud og butikker.

Det er ca. 10-12 min å gå til det flotte parkanlegget ved Holmendammen med fine turstier for rekreasjon. Selve dammen ligger nederst i anlegget og byr på gode fiskemuligheter. Området har også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, golfbane (Bogstad), idrettshall (Njårdhallen), SATS-Elixia og stort tennisanlegg m.m. Holmenkollen Park hotell byr i tillegg på treningssenter, spa og svømmebasseng. Kort gangavstand til offentlig transport med Holmen T-banestopp kun et par hundre meter unna eiendommen som bruker få minutter til sentrum. Videre er det buss både i Sørkedalsveien og Holmenkollveien.

Marka i umiddelbar nærhet (med innganger både fra Midtstuen, Bogstad og øverst i Holmenkollveien) med gode turmuligheter både sommer og vinter. Det er ca. 2 km til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Det er ca. 4 km til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Her ligger også Bogstad gård med kafé og kulturaktiviteter, kunstutstillinger og gårdsopplevelser.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Thomas Lerstadgrind

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Kontakt Thomas på e-post
tle@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
47 63 22 49

Thomas er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2019, og har jobbet som trainee i Trondheim hos Heimdal Eiendomsmegling fra 2016-2019. Fra juni 2019 har han arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig med egen portefølje frem til 01.01.21. Han har bistått med totalt over 400 boligtransaksjoner, både bruktbolig og prosjekterte boliger. Thomas arbeider som co-megler for en av de mestselgende eiendomsmeglere, Jan Fredrik Bonde, samtidig som han jobber med egen portefølje.

Av tidligere kunder kommer det frem at Thomas er en hyggelig, ærlig og hardtarbeidende eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.