Arnfinngarden 56

Arnfinngarden 56

Prisantydning 370.000,-
Omkostninger 10.092,-
Totalpris 380.092,-
Byggeår 2018
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Kort om eiendommen

Byggeklar hyttetomt i Ål, ski in/ski-out - Vei, vann, avløp og strøm ved tomtegrensen. Kun 1 tomt igjen.

Beliggenhet

Unik mulighet for deg som elsker alpint, fjell og vidde. Vi tilbyr to byggeklare nabotomter ved Ål skisenter, ski-in/ski-out i natuskjønne omgivelser med fantastisk utsikt. Vei, vann- og avløp er lagt til tomtene som ligger i en liten grend med åtte andre hytter.

Ål Skisenter har varierte og tøffe nedfartsløyper for alle nivåer, fra barn og nybegynnere, til de mest drevne alpinister. Derfor benyttes bakkene til trening av det norske alpinlandslaget. Her finnes skiskoler, skiutleie og varmestue med servering. Ønsker du en langrennstur i høyfjellet, er det masse å velge i. Fjellterrenget i Ål byr på milevis med preparerte skiløyper, veier og stier. Det er også nærhet til lysløype.

Om sommeren kan du nyte fjellterrenget i Ål på sykkel, til fots eller med hest langs fjellveiene, for eksempel langs Fanitullvegen mellom Ål og Hemsedal. Du kan også oppleve mektige toppturer til for eksempel Reineskarvet 1.791 moh, eller fiske i et av de tallrike fjellvannene. Ål ligger på jernbanetraseen midt mellom Oslo og Bergen. Det er også kun en kort biltur til både Hemsedal og Geilo.

Tomt

Tomtene er høyt beliggende i skrånende terreng, og har flott utsikt over dalen.

Eiet tomt: 1203,4 kvm for tomten H7.
Eiet tomt: 1071,5 kvm for tomten H4.

Fra reguleringsplan for Arnfinngarden vedtatt 18.08.1995:
Byggegrensen er 4 meter fra tomtegrensen. Byggegrense fra løypetrasé (F5) er 15 meter. Hver tomt kan bebygges med inntil 140m², uthus inkludert.
Områdene skal bebygges med frittliggende hytter i en etasje og med saltak. Møneretningen skal være som vist i planen. Videre skal møneretningen regnes i hyttens lengderetning. Hvor det bygges uthus skal dette plasseres maks 3 meter fra hytten. Takvinkel skal være mellom 23 og 34 °.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.