ARNLJOT GELLINES VEI 31

ARNLJOT GELLINES VEI 31

Prisantydning 3.850.000,-
Omkostninger 19.248,-
Totalpris 4.324.130,-
P-rom 72m2
Byggeår 1959
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.878,-
 • Fellesformue
  60.887,-
 • Fellesgjeld
  454.882,-
 • Ligningsverdi
  1.060.762,-
 • Energimerke
  F – lysegrønn

Kort om eiendommen

3-roms utsiktsleilighet i 10 etg. med heis og balkong - Nyoppusset med god standard - VV, fyring, & TV inkl. i husleien

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et rolig og veletablert boligområde i en blindvei på Etterstad i bydel Gamle Oslo. Leiligheten ligger sentralt til, med kort gangavstand til et bredt utvalg av offentlig kommunikasjon, nærbutikk, parker, treningssentre, idrettsanlegg, skoler og barnehager.

Du kan løpe eller gå tur rett ut i naturen langs Alnaelva. I umiddelbar nærhet finner du også gode turmuligheter ved Svartdalsparken og det er sykkelsti helt inn til Østensjøvannet og Østmarka. Det er relativt kort avstand til friarealene rundt Valle Hovin og Valhall Arena, kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Her finner du også Hovindammen, et lite idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger.

Det er kun en kort spasertur bort til Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du hyggelige kafeer, spisesteder og butikker. Det er gode forbindelser innen offentlig kommunikasjon med buss og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er
Etterstad vest, Furuveien eller Kverner som ligger et par hundre meter fra boligen. Det er også gangavstand til flere T-banestasjoner.

Matrikkel

Gnr. 135 bnr. 15, aksjebrevnr. 117 i Nygårdkollen Boligaksjeselskap borettslag med orgnr. 933200000 i Oslo kommune

Adresse

ARNLJOT GELLINES VEI 31
0657 Oslo
10. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

3 850 000,- (Prisantydning)
454 882,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 304 882,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.