Stor og moderne 3-roms selveierleilighet med balkong. Endeleilighet. Direkte heisadkomst til Årvoll senter. Mulighet for garasjeplass.

Årvollveien 23

Prisantydning 5.300.000,-
Omkostninger 145.542,-
Totalpris 5.445.542,-
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.485,-

Kort om eiendommen

ÅRVOLL - Stor og moderne 3-roms selveierleilighet med balkong. Direkte heisadkomst til Årvoll senter. Garasjeleie

Høydepunkter

NYE KVALITETSLEILIGHETER

10 leiligheter ser snart dagens lys i Årvollveien 23. Disse 10 leilighetene ligger i et ombygget og konvertert næringsbygg fra 1999. Leilighetene blir bygget etter TEK10 med en moderne standard hva angår generell standard, inneklima med balansert ventilasjon, kjøkken fra HTH og moderne baderom med bl.a. regnfallsdusj. Felles for alle leilighetene er at de får store, solrike uteplasser mot syd, heisadkomst og mulighet for leie av garasje på langtidskontrakt.

Terrenget på utsiden av leilighetene er svært skråndende. Dvs. at førsteetasjen ligger høyt og fritt med balkonger og underetasjen får store, solrike markterrasser. Det er god avstand til den omkringliggende bebyggelsen så i underetasjen vil du få hagefølelse.

Dette blir 10 lyse og luftige leiligheter med godt gjennomtenkte løsninger. Gode rom, kombinert med at leilighetene har store, flotte uteplasser og store vindusflater gjør dette til lyse fine leiligheter det er lett å trives i. Den åpne kjøkkenløsningen er levert fra den annerkjente kjøkkenleverandøren HTH og godt med oppbevaringsplass i takhøye overskap og fronter i hvit høytrykkslaminat. Benkeplatene får god belysning fra downlights under skapene, så dette blir en perfekt boltreplass for hobbykokken.

Baderommene får lyse, flislagte gulv og vegger og følgelig varme i gulvet. Regnfallsdusj og dusjvegger i herdet glass. Det blir også et flott servantskap med overliggende lysarmatur. Alle andre rom får tidsriktig og elegant 3-stavs parkett i matt hvit eik med lister i tilsvarende utførelse. Det blir flotte inngangsdører til hver leilighet med yale doorman kodelås og følgelig også porttelefon med kamera.

Beliggenhet

Årvoll er et veletablert, og svært populært boligområde rett nord for Oslo sentrum.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Årvollveien 23? Klikk her