ÅSAVEIEN 14 A

ÅSAVEIEN 14 A

Prisantydning 2.600.000,-
Omkostninger 80.472,-
Totalpris 2.709.071,-
P-rom 26m2
Byggeår 1937
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.175,-
 • Fellesformue
  3.871,-
 • Fellesgjeld
  28.599,-
 • Ligningsverdi
  652.822,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Selveierleilighet i 4. etasje med balkong og heisadkomst. Sentral, rolig og populær beliggenhet.

Høydepunkter

- Leilighet i 4. etasje med heisadkomst
- Praktisk romløsning med kjøkkenkrok
- Romslig entré med lagring
- Balkong med utgang fra stuen
- Kjellerbod på ca. 2 m²
- Godt førstegangskjøp
- Egner seg godt for pendlere
- Fellesvaskeri og sykkelrom i kjeller

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, men alikevel stille og tilbaketrukket. Det er nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, samt flotte tur- og rekreasjonsområder.

En kort spasertur unna ligger Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter. Videre er det kort vei til Marienlystparken og Frognerparken. Sistnevnte ligger i underkant av 10 minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Marienlystparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park, ligger alle godt innen rekkevidde.

Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Eiendommen har gangavstand til Marienlyst barneskole og Fagerborg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Rema 1000, Coop Marked, Coop Ekstra og Meny. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder.

Megler

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.