Åsmoen Jessheim - Hus 23 NY

Åsmoen Jessheim - Hus 23 NY

Prisantydning 5.450.000,-
Omkostninger 43.562,-
Totalpris 5.493.562,-
P-rom 95m2
Byggeår 2023
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    99m2

Kort om eiendommen

BOKLOK ÅSMOEN / KONTRAKTSPOSISJON - Nytt enderekkehus med peis, hvitevarer inkl., carport med elbillader + biloppstillingsplass | Overtagelse 24. mars!

Høydepunkter

Flott nytt enderekkehus over to plan med tre soverom i barnevennlige og rolige omgivelser på Åsmoen, Jessheim. Boligen blir klar for innflytting i mars 2023.

Noen høydepunkter:
- Markterrasse
- Hage
- Moderne og tidsriktig IKEA-kjøkken med hvitevarer
- Peis
- Pent flislagt bad
- Separat toalett
- 3 soverom
- Balansert ventilasjon
- Carport i tilknytning til eget inngangsparti (med elbillader) + biloppstillingsplass.
- Utvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter

Beliggenhet

Jessheim er en attraktiv og koselig by med et tilbud alle kan sette pris på, enten det er friluft eller det urbane som ditt hjerte nærmest. I 2022 fylte Jessheim 10 år som by. En by med stadig økende tilbud og unike mennesker som fyller den med yrende folkeliv og røre. Her finnes togstasjon, Jessheim Storsenter samt den trivelige Storgata med butikker og spisesteder på bakkenivå. Ullensaker er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. I tillegg er det kort vei til Gardermoen.

På Åsmoen bor du idyllisk til, med Jessheim Ridesenter som nærmeste nabo. Samtidig har du Jessheim Sentrum rett i nærheten med et stort utvalg av butikker, restauranter og varierte kulturopplevelser.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av Hus 23 i prosjektet BoKlok Åsmoen, Jessheim på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 23.08.2023 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Skanska Eiendomsutvikling AS v.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Åsmoen Jessheim - Hus 23 NY? Klikk her