ÅSSTUBBEN 1

ÅSSTUBBEN 1

Prisantydning 5.400.000,-
Omkostninger 156.312,-
Totalpris 5.572.553,-
P-rom 65m2
Byggeår 1984
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.426,-
 • Fellesformue
  28.546,-
 • Fellesgjeld
  16.241,-
 • Ligningsverdi
  1.187.854,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lekker 2-roms på 65 kvm med høy standard - panoramautsikt over Oslofjorden - stor sydvendt terr. - heis - garasje - peis

Høydepunkter

Velholdt 2-roms eierseksjon beliggende i byggets 2. etasje. Leiligheten har en gjennomgående høy standard på utstyr og overflater, og ble vesentlig pusset opp i 2015 med bl.a. nytt kjøkken og bad, samt standardheving av overflater. Boligen har en flott intern beliggenhet med fantastisk panoramautsikt mot Oslofjorden, og svært gode solforhold fra den romslige terrassen.

Medfølgende garasjeplass i kjelleranlegg, med bod i bakkant. Heis i bygget sikrer enkel adkomst fra både inngangsparti og garasjeanlegget opp til boligen.

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullern. Kort vei til offentlig kommunikasjon med T-banestasjon på Åsjordet kun et par hundre meter fra boligen. Her finnes også søndagsåpen nærbutikk.

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullernåsen/Åsjordet. Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-banestasjon på Åsjordet (ca. 2 minutters gange fra leiligheten) og Ullernåsen (ca. 5 min gange), samt bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca. 10 minutter å gå), med bl.a. direkte buss til Fornebu.

Området består hovedsakelig av lavblokker med omkringliggende bilfrie grøntarealer. Ca. 5 minutters gange til bl.a. dagligvarebutikk (søndagsåpen med post i butikk) ved Åsjordet T-banestasjon. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur- og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet og til Bjørnsletta skole og Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.