Åsstubben 12

Åsstubben 12

Prisantydning 8.400.000,-
Omkostninger 215.822,-
Totalpris 8.615.822,-
P-rom 135m2
Byggeår 1984
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  217m2
 • Bruksareal
  145m2
 • Bruttoareal
  157m2
 • Ligningsverdi
  1.969.751,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ULLERN - Innholdsrikt rekkehus med hage og solrike utearealer. Fjordutstikt - Barnevennlig - Sentralt - Garasjeplass

Høydepunkter

- Glimrende beliggenhet på Ullern med kort vei til barnehager, skoler og T-bane.
- Solrik hage, markterrasse og balkong med fjordutsikt.
- Egen garasjeplass i felles garasjerekke.
- Romslig stue med peis og store lysflater.
- God og effektiv planløsning for både store og små.
- Separat kjøkken med nyere innredning og frokostplass
- 3 soverom.

Beliggenhet

Sentralt og attraktivt beliggende i meget rolig og hyggelig boligstrøk på Ullern. Boligen ligger i stille stikkvei med grønne omgivelser og lite biltrafikk. Meget barnevennlig med umiddelbar nærhet til flere barnehager, samt Bjørnsletta barne- ungdomsskole. I tillegg til kort skolevei ligger boligen også sentralt til rett red Åsjordet T-bane som tar deg til de fleste av byens knutepunkter på få minutter.

Flere dagligvarebutikker i området og kun en liten kjøretur til Røa sentrum og det ultimate shoppingtilbud på CC Vest. For øvrig er området kjent for fine tur- og friområdet som Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør kr. 6 478,- pr. år.
Eiendomsskatt for 2017 utgjorde kr. 4 568,-.

Mer om eiendommen

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Rekkehus med god og effektiv planløsning for både store og små. Boligen er på 135 m² (P-rom) som omfattes av:

Underetasje: Stue med adkomst til hage via markterrasse, gang, bad og praktisk vaskerom.

1. etasje: Entré/gang, stue/allrom og separat kjøkken med frokostplass. Hovedsoverom med adkomst til både balkong og eget baderom, samt 2 øvrige soverom.

I tillegg inneholder boligen 2 innvendig boder i underetasjen (totalt 10 m²) og 1 utebod (5 m² ). Det er også oppbevaringsmuligheter på loftet.

God plass til sittegruppe
Store vindusflater. Adkomst til hage via marketerrasse

Arealet er ikke måleverdig, men gir verdifull lagringsplass.

Standard

Innholdsrikt rekkehus med innflyttingsklar standard på overflater, innredning og utstyr. Romslig stue med peis, store vindusflater og godt lysinnslipp. Spiseplass og markterrasse med utsyn mot solrik hage som gir foreldre muligheten til å slippe barna ut for lek og samtidig holde oversikt. I tillegg til markterrasse og hage har boligen balkong med hyggelig utsikt over fjorden og nærområdet.

Separat kjøkken med frokostplass, perfekt for enkle måltider. Profilert innredning fra 2007 med benkeplate i heltre og takhøye skap som gir godt med oppbevaringsplass. Utstyrt med ventilatorvifte og integrerte hvitevarer som komfyr og platetopp. Frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Boligen har 2 flislagte baderom og praktisk vaskerom. Hovedbad er tilknyttet hovedsoverom, mens gjestebad og vaskerom er plassert i underetasjen. Hovedbad er utstyrt med badekar og servantseksjon med baderomsinnredning, mens gjestebad har dusjhjørne og enkel servant. Baderommene er fult funksjonelle, dog har tetthetsfunksjonen utløpt i forhold til forventet levetid. Vaskerom med utslagskum og opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel.

Innvendig gulv består i hovedsak av parkett (nylagt 2018 i underetasjen). For øvrig fliser, samt noe laminat og belegg. Resterende overflater av malte flater og tapet.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Eiendommen fremstår godt vedlikeholdt, dog må normalt vedlikehold påregnes. Huset er oppført i 1984 med bindingsverk kledd med panel på grunnmur med såle av betong. Etasjeskiller i trebjelkelag, antatt isolert med mineralull. Saltak trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer av 3- lags isolerglass fra 1983.

Markterrasse/treplatting utstyrt med markise og balkong i 1. etasje med adkomst fra hovedsoverom.

Innvendig bod
Adkomst til hage via markterrasse

Det medfølger 1 garasjeplass i felles garasjerekke hvor dekke og elektrisk anlegg ble oppgradert i 2017.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Attraktivt område med villabebyggelse, rekkehus og terrasseleiligheter.

Tomt

Eiet tomt: 217 kvm.
Pent opparbeidet tomt med plen, beplantninger, frukttre og asfaltert adkomstparti. Solrik eiendom med skrånede terreng mot syd. Sol på markterrasse og balkong fra ca. kl. 09-19 midtsommers og på andre siden av huset fra ca. kl. 1930-2130.

Hage
9V5A5745

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjerekke.

Adkomst

Adkomst fra Åsstubben (stikkvei). Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Peis i stue. For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på begge baderom og panelovner.

Skoler

Eiendommen har gangavstand (600 meter) og sokner til Bjørnsletta barne- og ungdomsskole. For øvrig kort vei til flere barnehager, Montessoriskolen Lyse og Lysejordet skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

9V5A5848
Plass til TV-seksjon under trappegang
9V5A5724

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Vaskerom
Entré/gang

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer