ÅSSTUBBEN 38

ÅSSTUBBEN 38

Prisantydning 8.250.000,-
Omkostninger 208.622,-
Totalpris 8.458.622,-
P-rom 136m2
Byggeår 1984
Soverom 2
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  264m2
 • Bruksareal
  146m2
 • Bruttoareal
  160m2
 • Ligningsverdi
  1.889.062,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

ULLERNÅSEN: Familievennlig enderekkehus m. solrik hage/terr. i rolig område - garasje - utsikt - kort avstand til T-bane

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullern/Åsjordet. Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-banestasjon på Ullernåsen og Åsjordet (kun 5 minutters gange fra boligen) og bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca. 15 min. å gå), bl.a. direkte buss til Fornebu.

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Ullern, bestående hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse, samt lavblokkbebyggelse. Ca. 5 minutters gange til dagligvarebutikk, tannlege, legesenter og fysioterapi. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet og til Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 6 478,- per år.
Årskontingent - Åsstubben Interesselag: kr 12 000,- (betales kvartalsvis - kr 3000,-)
Eiendomsskatt utgjør kr 4 334,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Enderekkehus over 2 plan med totalt bruksareal (BRA) på 146 m², hvorav primærrom (P-rom) utgjør 136 m² og sekundærrom (S-rom) utgjør 10 m². I tillegg frittstående utvendig bod på ca. 4,5 m², samt medfølgende garasjeplass i felles garasjerekke med hems/lagringsplass over.

Boligen har gode muligheter for endring av planløsningen, hvor det bl.a. kan etableres ekstra soverom og større bad.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.