Åsstubben 58

Åsstubben 58

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 242.267,-
Totalpris 9.778.284,-
P-rom 115m2
Byggeår 1984
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.964,-
 • Fellesformue
  45.413,-
 • Fellesgjeld
  36.017,-
 • Ligningsverdi
  1.758.839,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

ULLERNÅSEN - Stor 4-roms toppleilighet med panoramautsikt over Oslo by og fjord - heis - garasje - to solrike terrasser - T-bane og nærbutikk i kort avstand - svært attraktivt område

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullern/Åsjordet med fjordutsikt. Kort vei til offentlige kommunikasjoner som T-banestasjon på Ullernåsen og Åsjordet (kun 5 minutters gange fra leiligheten) og bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca. 15 min. å gå), bl.a. direkte buss til Fornebu.

Terrasseleiligheten ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Ullern. Området består vesentlig av lavblokker med omkringliggende bilfrie grøntarealer. 5 minutters gange til dagligvarebutikk, tannlege, legesenter og fysioterapi. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet og til Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr 3 964,- per md. Felleskostnadene betales kvartalsvis (kr 11 892,-).
Eiendomsskatt utgjør kr 3 084,- per år (2018).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig 4-roms eierseksjon beliggende i 3. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 115 m² som omfattes av entré, spisestue med kjøkken/grovkjøkken, stue med peis, to soverom og to bad/wc. Sekundærrom utgjør 6 m² som omfattes av to boder, begge med adkomst fra spisestuen.

Fra stuen har man utgang til sydøstvendt terrasse på 15 m² med adkomst til bod på 2,5 m².

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.