ÅSSTUBBEN 64

ÅSSTUBBEN 64

Prisantydning 11.250.000,-
Omkostninger 287.342,-
Totalpris 11.569.782,-
P-rom 133m2
Byggeår 1984
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.701,-
 • Fellesformue
  57.106,-
 • Fellesgjeld
  32.440,-
 • Ligningsverdi
  2.157.366,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Lekker 4-roms på 133 kvm m/ heis og fantastisk utsikt - nyoppusset 2016 - 2 solrike terr. - garasje - peis.

Høydepunkter

Lekker 4-roms leilighet med høy standard på utstyr og overflater.
Fantastisk panoramautsikt mot både by og fjord fra den 15 kvm. store terrassen.
En strøken leilighet man kan flytte rett inn i!

Det er utført vesentlig oppgradering av boligen i 2016 med bl.a. ny enstavs eikeparkett, standardheving av vegger/himlingsoverflater, montert nytt HTH kjøkken med kjøkkenøy, to nye lekre bad, hvorav ett i direkte tilknytning til hovedsoverom og walk-in-closet. Leiligheten har i dag tre soverom. I tillegg til bod i tilknytning til terrassen medfølger også kjellerbod og garasjeplass i lukket anlegg.

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullernåsen/Åsjordet med fjordutsikt.
Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-banestasjon på Ullernåsen (ca. 2 min. gange).

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullernåsen/Åsjordet. Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-banestasjon på Ullernåsen(ca 2 min. gange fra leiligheten) og Åsjordet (ca. 5 min. gange fra leiligheten) samt bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca. 7-10 minutter å gå), med bl.a. direkte buss til Fornebu.

Området består hovedsakelig av lavblokker med omkringliggende bilfrie grøntarealer. Ca. 5 minutters gange til bl.a. dagligvarebutikk (søndagsåpen med post i butikk) ved Åsjordet T-banestasjon. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur- og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet og til Bjørnsletta skole og Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.