Bærumsveien 244

Bærumsveien 244

Prisantydning 9.900.000,-
Omkostninger 263.792,-
Totalpris 10.171.549,-
P-rom 105m2
Byggeår 2003
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Søndag 22. sep.
  Kl. 15.00 – 16.00
 • Mandag 23. sep.
  Kl. 18.00 – 19.00

Anne Hellebostad Causevic

Partner / Jurist / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.040,-
 • Fellesformue
  39.836,-
 • Fellesgjeld
  7.757,-
 • Ligningsverdi
  1.568.058,-

Kort om eiendommen

Pen hjørneleilighet med to soverom, to bad, solrik balkong, heis, peis og garasje!

Høydepunkter

Velkommen til Bærumsveien 244, en meget pen hjørneleilighet i 3. etg. med gjennomgående god standard. Vinduer på tre sider av leiligheten.

Leiligheten inneholder romslig hall med garderobe, stort spisekjøkken, delvis åpent mot lys stue. Stuen har godt med veggplass, gasspeis, plass til både spisestue og sofagruppe. Utgang til solrik balkong med utsikt. Videre inneholder leiligheten 2 soverom. Hovedsoverom har eget romslig kombinert bad/vaskerom. Gjestebad ved hall. Praktisk bod.

Garasje i felles garasjeanlegg. Stor bod i låst bodrom. Bod også ved garasjeplassen.

Svært sentral og attraktiv beliggenhet med kort gangavstand til Bekkestua sentrum som har alt av servicetilbud og god offentlig kommunikasjon. Store deler av Bekkestua sentrum har varmekabler og isfrie fortau på vinterstid.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet, nesten på toppen av bygget (er en loftsleilighet over) - ende-/hjørneleilighet med utsikt!

Servicetilbud:
Kort gangavstand til Bekkestua (3-4 minutters rask gange) med alle typer forretninger, kafeer, restauranter, bakeri, vinmonopol, frisører, leger, tannleger, treningssentre, bibliotek og svømmehall - for å nevne noe. Bekkestua er også et knutepunkt for trikk, buss, t-bane og Flybuss.

Rekreasjonsområder:
Eiendommen ligger like ved turveien på Gjønnes, både ned mot Sandvika/Kalvøya (turvei) og opp mot Sauejordet. Kort vei til golfbanen på Ballerud (4-5 min med bil) og til golfbanene både på Grini og Haga.
På Gjønnesjordet er det også skiløyper vinterstid, eller man kan kjøre opp til Fossum eller Haga der det også er oppkjørte løyper.

Offentlig kommunikasjon:
Kort vei både til t-bane på Gjønnes, buss, trikk, t-bane og flybuss på Bekkestua.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Partner / Jurist / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer